Útközben kicsit hisztis volt a Párduc:
Prága környékén egyszer csak közölte, hogy cseréltessem le az olajat!
Egy kis olajoskanna villogott a kijelzőn, és egyre gyakrabban kérte, hogy menjek olajcserére.
Hmmm....
Nagyon úgy néz ki, hogy a legutóbbi olajcserénél (kb. 10ezerrel ezelőtt) a szervizszámláló lett kinullázva (az most 25ezret mutat), nem az olajcseréé.
Az olajé most érhetett nullára, és sikít.
Egyre gyakrabban. A végén már 3-5 km-enként. Mikor lesz vége? Járt már így valaki?
Elvileg nem tilthatja le a motort, de már unom kinyomni a hibaüzenetet. Persze a kiolvasó kábelt a bolgár út után kitettem a csomagtartóból, így nem tudom nullázni :-S
Az 1.5 dci még mindig jobb (akkor is ha Dacia), mint nálunk a céges vasdarab: Skoda Octavia 1.4 (!). Képzeljétek el mikor Cegléd-München :).
5.ben annyira zúg a szerencsétlen, hogy 5 percenként ösztönösen lenyúlok a sebváltókarhoz, nem-e 4.ben hagytam :)
Egyébként a kocsi nem olyan rossz (120 km/h-ig). Nagy sebességnél zajos, és zúg a motorja! Egyébként 1-1,5 literrel eszik kevesebbet mint a 159, ami jó.
Személy szerint szeretek éjjel menni. Az anyacég 1.000 km, volt már többször is úgy, hogy délután 4-kor indultam el. Egyszer 125-ös átlagot jöttem Ausztrián keresztül, gyakorlatilag végig GPS szerinti 130 tempomattal.
Csatlakozom, nálam is vhol ott lenne a határ. 1100km-hez volt szerencsém többször, már az is kemény, ha nem korán indulsz el. (Márpedig az nem az erősségem. :))
Valahol 1300 körül lenne az a határ, amit már egyben nem tennék meg. (A múltkor is ezért mentem repcsivel Barcelonába, sürgős volt. Pedig klassz lett volna egy fotó a Párduccal a Kolumbusz szobor alatt. )
pillangószelepet kitakaritottad? nálam ugyanez van, de nem mindig csinálja. ugy 1500-1700- nél van rángatás. Szerelőhöz levittem probakörre mentünk, rádugva a gépre a műszert, semmit nem csinált a kocsi, minden jol ment. Másnap ujra kezdődött. Szerintem légtömegmérő szarakodik, de még nem teljesen hibás igy nem jelez a comp.
na a kábelt már meg is találtam...majd meglesem, h ami nekem van azt h tudnám oda bevarázsolni vagy rendelek én is valahonnan egyet. :) Bármikor bárhol jól jöhet ha ott is van egy konnektor :)
Sajnos az alacsony fordulatos rángatás nem szűnt meg az EGR és a MAP takarításával. Most voltam Pápán kertészkedni és hát körforgalomból kifele kis gáz amire 1 mp késéssel reagál kettőt ránt majd csak utána húz. Ha folyamatosan gyorsítok nincsenek ilyen trükkök h kis gáz akkor semmi gond . nemvágom :S Majd hétvégén lehet ledugeszolom EGR t meglesem úgy. De nemsokára indulás LINZ be, holnap már várnak a gyerekek :D