WarbiRunner (Gyuri)2023-09-10 18:55:22 // 31958
Van valakinek ilyen irányú tapasztalata? Az akksi garanciális téma 2 évesen? Extrém hamar döglődik, pláne, hogy vigyáztam rá (stop start sosem, rendszeres c-tek ápolás).
WarbiRunner (Gyuri)2023-09-10 18:52:17 // 31957
Gratulálok :-)
zümi1662023-09-10 17:42:28 // 31956
Gratula, nagyon ott van, jó csapatást vele🙂
Giuntini2023-09-10 16:49:34 // 31955
Nagyon szép! Gratula! Sok örömet vele!
SD2023-09-10 05:35:56 // 31953
Igen mutatós, a gépjármű:)
SD2023-09-10 05:35:19 // 31952
Abból kiindulva hogy az e-tuners fb csoportban mikor, megjelent az első ilyen lámpa pár, bizonytalankodva írtak róla, hogy össze lehet-e hergelni a kamerával, valószínüleg ledmátrix a pilács. Aztán azóta amúgy kiderült be lehet tenni.
De várjuk a tapasztalatokat;)
De várjuk a tapasztalatokat;)
TtK2023-09-09 22:55:08 // 31951
Nem mentem még vele sötétben :) De nincs már messze a téli időszámítás és a sötétben jövés-menés. Lesz majd blog - közszolgálatilag ;)
quash2023-09-09 22:41:55 // 31950
A lámpáról írj majd egy pár sort!
Xenon-hoz képest mekkora a különbség?
Tud valamit a LED-el csinálni, pl. kitakarás?
Xenon-hoz képest mekkora a különbség?
Tud valamit a LED-el csinálni, pl. kitakarás?
Fornitore2023-09-08 21:18:14 // 31949
Gratulálok! Sok Boldog kilométert!
TtK2023-09-08 20:57:59 // 31948
SanyiJTD2023-09-08 15:19:14 // 31947
SD2023-09-07 14:30:56 // 31946
Szóval az van hogy én ilyen aspuffot akarok:)))
De valójában megcsinálta már a Tuibstyle csak még nem tudják hogy ezt el kell készíteniük Guliára is:)))) a kétliteresre:)))
Tudom nem V12 but trust me I am an anegineer:D:D:D ROTFL:D
Ha V8-ra megy akkor sor négyre is:D::D:D
Az elgondolásom az hogy a Ferrariból sem a pure V12 jön ki hanem vagy az egész rendszer van úgy hangolva hogy rádupláz a frekvenciára nyomás alatt, vagy egy rezonátor dob csiálja ezt:))) Ez nem lesz occó:D
De valójában megcsinálta már a Tuibstyle csak még nem tudják hogy ezt el kell készíteniük Guliára is:)))) a kétliteresre:)))
Tudom nem V12 but trust me I am an anegineer:D:D:D ROTFL:D
Ha V8-ra megy akkor sor négyre is:D::D:D
Az elgondolásom az hogy a Ferrariból sem a pure V12 jön ki hanem vagy az egész rendszer van úgy hangolva hogy rádupláz a frekvenciára nyomás alatt, vagy egy rezonátor dob csiálja ezt:))) Ez nem lesz occó:D
leopop32023-09-06 15:54:07 // 31945
Engem is érdekel, szerda délután lenne a legjobb 😁
Zselé2023-09-06 12:59:49 // 31944
Frissítésként aki nem akar legörgetni az oldal aljára:
Kakucsi pályázás/tréning, Október első felére
Résztvevők:
- Zselé - lehet hétköznap is
- SD - lehet hétköznap is, az fékez aki fél :D :D
-Fornitore - lehet a hétköznap is de az csak akkor biztos ha ott vagyok😅
- carver - lehet hétköznap is ha az péntek
- Warbi - hétköznap még jobb :-)
Ki jönne még? (még csak előzetes felmérés)
Résztvevők:
Ki jönne még? (még csak előzetes felmérés)
SD2023-09-06 12:31:27 // 31943
Én nekem elkezdett fájno a jobb térdem és kiderült azért van mert oldalra fektetem a lábfejem a fék alatt és úgy válogatok a fék és a gáz között:D
Aztán megrendszabályoztam magam hogy tessék megtartani sarkon, és azóta nem fáj..
Apróságokon múlik.. meg hogy hosszabb útra kicsit előrébb húzom és befektetem a támlát, városban meg parkoláshoz inkább megemelem a támlát úgy jobban érzem a parkolóházban stb.
Útról megérkezve 3x kellett nekifutnom annak a lehajtónak ahol 2cm van a hátsó sárvédőnélm mert fekvőben volt és nem értettem aztán rájöttem:D
Akkor egy másik kocsi:)
De a ülésfűtés meg valójában gyógyászati segédeszköz nekem van hogy nyáron is rákapcsolom:D Bár jó lenne csak a háttámla részt külön:D
Aztán megrendszabályoztam magam hogy tessék megtartani sarkon, és azóta nem fáj..
Apróságokon múlik.. meg hogy hosszabb útra kicsit előrébb húzom és befektetem a támlát, városban meg parkoláshoz inkább megemelem a támlát úgy jobban érzem a parkolóházban stb.
Útról megérkezve 3x kellett nekifutnom annak a lehajtónak ahol 2cm van a hátsó sárvédőnélm mert fekvőben volt és nem értettem aztán rájöttem:D
Akkor egy másik kocsi:)
De a ülésfűtés meg valójában gyógyászati segédeszköz nekem van hogy nyáron is rákapcsolom:D Bár jó lenne csak a háttámla részt külön:D
leopop32023-09-06 12:28:13 // 31942
Mármint milyen ülés van ebayen? Fixen nem félig alcantara félig bőr verziós Brera Faceliftes ülés lesz az. Vagy sima bőr vagy csak alcantara de a kettő comboja hihetetlen ritka én komolyan csak egy autóról tudok amiben van az is angol 😅
Jaja értelek de Brera facelift ülések brutál kényelmesek, sokkal jobbak mint a 159 ben lévők. Bár ugye ez is attól függ kinek mi a kényelmes, test magasság, súly, alkat ezek sem mindegy tényezők az ülés szettnél 😁
Jaja értelek de Brera facelift ülések brutál kényelmesek, sokkal jobbak mint a 159 ben lévők. Bár ugye ez is attól függ kinek mi a kényelmes, test magasság, súly, alkat ezek sem mindegy tényezők az ülés szettnél 😁
SD2023-09-06 12:26:37 // 31941
meg most van egy olyan érzésem hogy akkor a szövet ülés végül is a Veloce formáját kapta? a bordákkal magy az jobban támaszt?
Olyan öszvérnek tűnik mert nem olyan fotel mint az alap, szóvel nekem begyere, amíg nem űlöm szét szertinem marad:)))
Jó itt nem bőrt kell ápolni hanem tisztítani kell:D
ha bilibe lóg a kezem akkor ezek:
Olyan öszvérnek tűnik mert nem olyan fotel mint az alap, szóvel nekem begyere, amíg nem űlöm szét szertinem marad:)))
Jó itt nem bőrt kell ápolni hanem tisztítani kell:D
ha bilibe lóg a kezem akkor ezek:
WarbiRunner (Gyuri)2023-09-06 12:20:13 // 31940
Én beleférek, oldalirányban rendben van a Veloce ülés. Nyilván annak az oldaltartása az igazi, de hosszabb próba nélkül nem vágnék bele a cserébe. A Ti ülés ugyanis a derekamat nyírta ki, de nagyon. Már-már elhittem, hogy öregszem, az a baj. :-) Aztán jött a Giulietta, és a Giulia, egyik után sem fáj a derekam. A lábbal támasztást elképzelni sem tudom XD
SD2023-09-06 12:12:32 // 31939
Nekem a 155-ben volt ez az érzésem hogy a gyári plüss ülés után szereztem egy faceliftes ülést ami brutál kénylemes volt és jól tartott, aztán lehetőség nyílt egy recaro-ra ami a hollygrail, és olyan kényelmetlen volt mintha egy kugli fára ültem volna vissza a háta tök egyenes a combtámasz az én méretemnél pont semmit nem ért:D
De jól nézett ki:D
Ezesetben a veloce ülések nekem egy kicsit szűknek tűnnek de aki méretben belepasszol annak atom király, mert valószínüleg az oldaltartás ezerszer jobb.
Nekem egy pici mákom van mert a szövet ülésről nem csusszanok le, de az alsó rész oldaltartása az nulla, lábbal támasztok az ajtóra:D
Nekem a Q ülés első párja tetszik:))) vagy esetleg a GTA ha márá lúd
de a veloce ülésbe meg bele kellene fogynom akkor az is jó:D
De jól nézett ki:D
Ezesetben a veloce ülések nekem egy kicsit szűknek tűnnek de aki méretben belepasszol annak atom király, mert valószínüleg az oldaltartás ezerszer jobb.
Nekem egy pici mákom van mert a szövet ülésről nem csusszanok le, de az alsó rész oldaltartása az nulla, lábbal támasztok az ajtóra:D
Nekem a Q ülés első párja tetszik:))) vagy esetleg a GTA ha márá lúd
de a veloce ülésbe meg bele kellene fogynom akkor az is jó:D
WarbiRunner (Gyuri)2023-09-06 10:51:37 // 31938
eBayen is van egy éppen, de nem én leszek aki megveszi :-) A 159 Ti ülések után én már félek ezektől a sportosra vett ülésektől, az nekem iszonyat kényelmetlen volt. A Giuliában meg leülök 8 órát vígan. Kanyarokban meg dolgozok derékból és hasizomból is XD Nem zavar cseppet sem, egy hokedlin is elkanyarognék vele. :-)
quash2023-09-06 10:25:10 // 31937
Veloce ülések brutál kényelmesek!
Másfél hete nem ültem Giuban, tegnap ~4 óra vezetés, 3 óra repülés után, már kb. mindenem fájt.
Leszállás után még haza kellett menni, ~210 km, semmi kedvem nem volt vezetni.
Beültem Giu-ba, és jött a megérkeztünk érzés.
Semmi nem fájt, minden a helyén volt.
Az pedig egyenesen vicces, ha nem használod 1-2 hétig, majd újra beülsz.
Parkolóból kiállásnál, konkrétan koppra rántottam a kormány! Többi autóhoz képest rövid kormányáttétel .... :D
Másfél hete nem ültem Giuban, tegnap ~4 óra vezetés, 3 óra repülés után, már kb. mindenem fájt.
Leszállás után még haza kellett menni, ~210 km, semmi kedvem nem volt vezetni.
Beültem Giu-ba, és jött a megérkeztünk érzés.
Semmi nem fájt, minden a helyén volt.
Az pedig egyenesen vicces, ha nem használod 1-2 hétig, majd újra beülsz.
Parkolóból kiállásnál, konkrétan koppra rántottam a kormány! Többi autóhoz képest rövid kormányáttétel .... :D
Halesz2023-09-06 10:23:47 // 31936
Igen, szerintem is. Ráadásul tényleg gyönyörű állapotban vannak!
Kellett nekik egy tisztítás, de gyönyörűek.
És ha úgy vesszük, az ülésekben kevesebb a km, mint az autómban :))))
Kellett nekik egy tisztítás, de gyönyörűek.
És ha úgy vesszük, az ülésekben kevesebb a km, mint az autómban :))))
esvé2023-09-06 10:00:32 // 31935
Halesz,
gratula a szerzeményhez!!!!
Hiába volt nemolcsó, de a Veloce ülés az egyik legjobb upgrade ami az autóval történhet:)
gratula a szerzeményhez!!!!
Hiába volt nemolcsó, de a Veloce ülés az egyik legjobb upgrade ami az autóval történhet:)
leopop32023-09-05 21:14:07 // 31934
Van készleten az E-tunnersnek
Brera Facelift ülés szett alcantara és félig bőrrel na az a beszerezhetetlen. Egy angol autóban tudok eddig olyat neten képet kb nem találni róla 😅
Brera Facelift ülés szett alcantara és félig bőrrel na az a beszerezhetetlen. Egy angol autóban tudok eddig olyat neten képet kb nem találni róla 😅
RomeoOne2023-09-05 18:54:13 // 31933
De az gyakorlatilag a QV régi alapülése. Abból törnek eleget, biztos lesz a bontóban :D
WarbiRunner (Gyuri)2023-09-05 18:29:00 // 31932
Gratula, végre lassan kész az autód :-) Szerencséd volt, szép állapotú üléseket találtál.
Az esélytelen projektnél egyébként tudok még esélytelenebbet. Veloce Ti bőr/alcantara szett. :-)
Az esélytelen projektnél egyébként tudok még esélytelenebbet. Veloce Ti bőr/alcantara szett. :-)
TtK2023-09-05 18:21:23 // 31931
Na ja, így 50 fölött már erősen rám fér egy facelift..😁 De még inkább egy bellylift..🤪
SD2023-09-05 18:13:34 // 31930
nekem még nem jött meg a váltófülem, ami épp tized ennyiért ütöttem le az ebay-on, de remélem nem az utolsó fejlesztés:)))
Azért ez az ülés meg az ára is bitang gratula hozzá, ez valószínüleg nagyot dob az oldartartáson, nekem ugye a szövet nem csúszik de a tartás az jelképes:))) Erre emlékeszm '17-ből még kicsit szorított is, úgy tart:)
Remélem azért megjön a fül :D
Azért ez az ülés meg az ára is bitang gratula hozzá, ez valószínüleg nagyot dob az oldartartáson, nekem ugye a szövet nem csúszik de a tartás az jelképes:))) Erre emlékeszm '17-ből még kicsit szorított is, úgy tart:)
Remélem azért megjön a fül :D
Halesz2023-09-05 17:48:31 // 31929
Nemrégiben egy korosabb Alfa árát elköltöttem a Giuliám felextrázására...
Veloce ülések a Super helyett :)
Részletek a blogomban.
Veloce ülések a Super helyett :)
Részletek a blogomban.
SD2023-09-05 16:48:33 // 31928
Hoho az első faceliftes in da group:))
TtK2023-09-05 16:11:59 // 31927
WarbiRunner (Gyuri)2023-09-04 13:09:40 // 31926
Ja, 21-ben ősszel.
SD2023-09-04 12:39:26 // 31925
ja nem tavasszal, ősszel vettem:D
SD2023-09-04 12:38:34 // 31924
na ez volt ősszel 96 vagy hogy:)
WarbiRunner (Gyuri)2023-09-04 12:36:28 // 31923
Tavaly már 120 volt, dobtam egy hátast tőle. Ehhez képes "csak" egy tízes.. :-) Na meglátjuk.
WarbiRunner (Gyuri)2023-09-04 12:25:51 // 31922
Akkor lassult a növekedés XD
G-MANN🍀2023-09-04 11:39:13 // 31921
130 olaj és csak olajszűrő
SD2023-09-04 11:17:11 // 31920
Mit jelent a srófolt ár? én 90-130 körüli olajcserénél tartok fejben:)
WarbiRunner (Gyuri)2023-09-04 11:03:24 // 31919
Volt valaki az OAH-nál mostanság szervizen? Tovább srófolták az árakat, mi ott a helyzet most? Lassan jön a kötelező szervizem.
SD2023-09-03 17:58:32 // 31918
SD2023-09-03 15:21:50 // 31917
Na ezt megellenőrzöm:)
Akkor még egy érv hogy ne bízzam az automatikára:)
Alpokoan naplementében kapcsolgatta:D
Hegy, nap, hegy, nap, le föl:D
Akkor még egy érv hogy ne bízzam az automatikára:)
Alpokoan naplementében kapcsolgatta:D
Hegy, nap, hegy, nap, le föl:D
Peti16V2023-09-03 12:52:24 // 31916
Alapállásban nálam is (my21) világít a hátsó a nappali menetfénnyel, csak automata állásban nem, ott csak akkor világít hátul, ha felnyomta a tompítottat.
SD2023-09-03 08:39:48 // 31915
Ja meet az automata fényszórót nem használom nekem akkor világítson amikor én akarom:)))
És igen a ‘22 már nappali menetfénynélnis viláfgít a hátulja is:)
De nekem indítózás közben ne xenonozzon meg ne kapcsolgassa nyitásra:)
Meg a kerbe is Leddel állok be.
A zöregúr így szokta meg:D
És igen a ‘22 már nappali menetfénynélnis viláfgít a hátulja is:)
De nekem indítózás közben ne xenonozzon meg ne kapcsolgassa nyitásra:)
Meg a kerbe is Leddel állok be.
A zöregúr így szokta meg:D
SD2023-09-03 08:36:55 // 31914
Egyre jobban nézem ezt a 33-at és teszik, lányom már jelezte is hogy akkor vagyünk:D…
Szóval tetszik:)
Szóval tetszik:)
SD2023-09-03 08:35:25 // 31913
Tegnap óriási flash volt a Savoya parkban:)))
Autós találkozó volt az Aldi parkolóban, pont addig érkeztek míg bementem :D
Mindenféle racsingmatrica, verseny terepjáró, és lefolyócső hangú tuning honda:D
Jövök ki az Aldiból a kosárral, és csak nézem mint a vadászkutyák egyiranyba néznek:D azt nézik ki kött a Giuliával:D:D:D
Na odatoltam a kosarat, bepakoltam a tonnányi kaját. Közben benne a család:D
Még visszazavartak kindertojásért, nyilván mint főállású papucs ezt kötelezően teljesítettemm is:D
Aztán hang nélkül kitolattam a parkolóhelyemről, bár hátrafele kicsit megakadt akkor kellett egy picit tenni a tűzre:P
De mikor jól szembeálltam velük akkor tettem rá a xenont, majd szép lassan végiggurultam köztük hogy lássanak egy szép autót is:D
Ez mekkora:D
Ui: ugyan ez mikor a Shell kutas megpróbálta rámmelegíteni az aktuális matrica gyűjtő vackot:))) finoman jeleztem hogy nem gyűjtök már kis autókat inkább járok vele:)))))
Woaaaaaáá:D
Autós találkozó volt az Aldi parkolóban, pont addig érkeztek míg bementem :D
Mindenféle racsingmatrica, verseny terepjáró, és lefolyócső hangú tuning honda:D
Jövök ki az Aldiból a kosárral, és csak nézem mint a vadászkutyák egyiranyba néznek:D azt nézik ki kött a Giuliával:D:D:D
Na odatoltam a kosarat, bepakoltam a tonnányi kaját. Közben benne a család:D
Még visszazavartak kindertojásért, nyilván mint főállású papucs ezt kötelezően teljesítettemm is:D
Aztán hang nélkül kitolattam a parkolóhelyemről, bár hátrafele kicsit megakadt akkor kellett egy picit tenni a tűzre:P
De mikor jól szembeálltam velük akkor tettem rá a xenont, majd szép lassan végiggurultam köztük hogy lássanak egy szép autót is:D
Ez mekkora:D
Ui: ugyan ez mikor a Shell kutas megpróbálta rámmelegíteni az aktuális matrica gyűjtő vackot:))) finoman jeleztem hogy nem gyűjtök már kis autókat inkább járok vele:)))))
Woaaaaaáá:D
zümi1662023-09-02 13:54:49 // 31912
Egy kis verseny csak jót tesz mindkettőnek 😉
carver2023-09-01 23:52:49 // 31911
egy dolog azért eszembe jutott, kíváncsi lennék mit mond majd a Maserati vezére Imparatonak a következő találkozójukon, pl:
"Te Jean Philip, nagyon klassz lett ez a Stradale de most már le kéne állni, maradjatok inkább a családi autóknál különben nem leszünk jóba :D"
Szóval nem tudom ha az Alfa elkezde felfelé kacsingatni (és jobb autókat csinálni ugyanarra a platformra) azt hogy egyeztetik össze a Maserrel... De ezt majd lerendezik :)
Lehet hogy ezért lesz csak 33 darab belőle? 🤣
"Te Jean Philip, nagyon klassz lett ez a Stradale de most már le kéne állni, maradjatok inkább a családi autóknál különben nem leszünk jóba :D"
Szóval nem tudom ha az Alfa elkezde felfelé kacsingatni (és jobb autókat csinálni ugyanarra a platformra) azt hogy egyeztetik össze a Maserrel... De ezt majd lerendezik :)
Lehet hogy ezért lesz csak 33 darab belőle? 🤣
WarbiRunner (Gyuri)2023-09-01 23:35:15 // 31910
Résztvevők:
Résztvevők:
carver2023-09-01 23:22:43 // 31909
Résztvevők:
Résztvevők:
A hozzászólásokért az Alfa Amore készítői nem vállalnak felelősséget.