Ez egy 2010-es katalógus, bekereteztem az Euro besorolást:
Mint említettem volt egy türelmi idő.
Ha tudta volna az 5-öt, akkor nem négyesként árulták volna. Már csak az alacsonyabb terhek miatt se...
Ez az ami nem igaz, csak marketig fogás volt.
Amint be lett vezetve az 5 abbahagyták a forgalmazását. Emlékszem hogy még a 4 hatálya alatt az év végén a kereskedők üzembe helyezték a kocsikat hogy egyáltalán eladhassák őket. Ha teljesítette volna az 5-öt, akkor árulhatták volna a 2.0-val párhuzamosan, de nem tették.
2.0 JTDm...
EGR hűtő és fedél repedés. 80ezrenként kicseréled és nyugodtan alhatsz.
Tömítés? Kicseréled és pár évig nyugi.
Egyik se olyan amivel ne lehetne élni.
Te meg miért nem olvasod végig a kérdésed feletti választ? :-O
Gondolom nehezedre esett kimenni a kocsiba és megnézni a könyvét ezért megtettem helyetted :-)
2,0 két tipikus helyenereszti:
- egr hűtő fedele (80 ezrenként célszerű cserélni)
- szívósor repedés
A kifolyó víz jól látható nyomot hagy, abból egyértelmű a szivárgás hely.
Hengerfejtömítéssel emlékeim szerint itt még nem volt gond.
Már évekkel ezelőtt feladtuk a küzdelmet.
Volt aki meg is írta a 156-ét, de sose került ki.
Pár éve akartunk nyitni egy 159 nevű tagot ahol páran hozzáférve összeszedtük volna az adatokat meg a linkeket a javításokhoz. Azt se engedték meg :-(
A rádiód utólag beszerelt bárhol lehet biztosítéka. A gyári biztosítékok a használatiban benne vannak (kb 214-218 oldal.)
Aztán lehet hogy csak újra kell éleszteni ODB-n, de lehet hogy csak egyszerűen kinyírták a töltővel. Először a hátulján lévő biztosítékot nézném meg aztán az eredeti rádióét
Az oldalad szerint 2,2-esed van, ami ugye benzines a 2,4 meg diesel. Jó lenne először tisztázni ezt a kérdést :-)
Egy olajnál nem csak az 5W40 számít hanem még jó pár paraméter. Nagyon nagy a valószínűsége hogy nem önthető össze a kettő...