Mutasd

>> Tuning és extra2011-02-22

Tegnap (feb.21.) házhoz érkezett az MP3-as, Auxos, USB-s rádió az Electro Sotre-tól, meg is próbáltam beszerelni, de sajnos nem sikerült valamiért. Ma elvittem Szadára, a Paradox autóhifisekhez, akiktől még tegnap este kértem is gyorsan időpontot. (Knoxx cartásnak köszönet a tanácsért!!:) (Útközben 500 Ft-ért sikerült telehaboznom, majd nagyjából lemosni az autót, újabb példa arra, hogy ami nem megy, nem kell erőltetni...:) Rendes volt a srác aki fogadott, de sajnos egy kis plusz műanyag miatt, amit nem vágtak le a futószalagon, nem sikerült beépíteni a keretet, a műhelyükbe meg új időpontot kellett volna kérni, így elhoztam a keretet, majd szépen farigcsálom a helyét... :) A bekötés viszont sikerült, bár az a vicces, hogy kopp ugyan ezt csináltam tegnap én is, bár tény, hogy rádiót nem tudtam volna hallgatni, mert ahhoz kellett egy plusz csatlakozó, vagymiaszösz. :)
De a lényeg, hogy eszméletlen jól szól, nem hittem, hogy ilyen hangok is lehetnek az autómban, pedig a gyári technikával is meg voltam elégedve... :)
Képek majd a végelegesítéskor, egy újabb posztban, addig is a költségek: Pioneer DEH 2300 UBB házhoz szállítva: 24.300 Ft, mosás, benzin: kb. 4.000 Ft (+ egy mozi asszonnyal:), rádiókeret: 2.000, és még egy ezres borravalónak, ha már munkadíjat nem akartak kérni, de segítettek. :)

>> Esemény2011-02-04

Haro-nak köszönhetően újra jó a kormány, eszméletlen mennyit számított az a pár dl olaj amit kapott! :D Köszönöm! :)
___________________________
Gege! A kedvedért, még képeket is csináltam, hátha kellenek majd, ha már Csörinél elbénáztam Neked a fékfolyadékot. :)
___________________________
Gege/Gell/Gegee:
Nagyon helyes! :))) Blogodba is nyomd szépen fel, h 2 év múlva majd mosolyogj ezen. :) Nem bénáztál el semmit! :) Csupán az első alkalom teszi. :))) Azóta már nem vagy szűz! Kövi alkalomnál mindenről lesz kép. :D
___________________________
-Így van- :P :D

 
>> Szerviz2011-01-17

A Csörgő Autószerviz jóvoltából ma végre Rómeó átesett a fékcserén, ami már régóta érett neki. Berohadt betétek, elkopott tárcsák helyett most szép új alkatrészeket tett fel Attila és apukája, még egy hálás köszönet nekik!

 
>> Autóápolás2010-11-27

Felkészültünk a télre, apunak köszönhetően feltettük az acélfelniket, rajtuk az új Barum, Polaris 2-es gumikkal. Árát nem tudom, ősök ajándéka volt a télre. :) Akkor még jó idő volt, pár nap múlva leesett a hó is, pont jó volt az időzítés...
Pár hét keresgélés és várakozás után (12.16.) Knoxx-nak köszönhetően dísztárcsáim is lettek, így már stílusos is az autó! :)

>> Tuning és extra2010-10-22

Ma reggel végre felkerült a szárny Rómeóra, nem kis kálvária után (eltört fúró, rövid csavar...). Ahogy vártam, nagyon jól mutat, alakul a hátsó, egyre agresszívabb lesz... :)

>> Szerviz2010-10-22

A Csörgő Autószervíz jóvoltából végre vannak normális kézifék köteleim. Nem volt túl jó látvány a régi, a következő lépés a teljes fékrendszer cseréje lesz...

>> Egyéb2010-10-22

Végre sikerült ezt is megcsinálni, innen még egy köszönet Csöri-nek, aki végre ki tudta venni a rádiót, így röpke 1 óra alatt végre össze "nőgyógyászkodtam" az egészet, és remekül szuperál! :) Köszönet Kareszkának az alapanyagért, innen üzenem, hogy többet nem fogsz csuklani brate! ;)

>> Tuning és extra2010-10-14

Vásárlás után (innen megy a reklám Knoxx cartársnak!:) műanyagoshoz került a kicsike, a forma már stimmel. Képek lent (rajtuk félig-meddig Varga úr:), egy héten belül remélem kész lesz a fényezés is, és végre a régóta várt extrával lesz Rómeó kiegészítve. :)

>> Tuning és extra2010-08-16

Lassan egy szappanoperának beillő mutatvány volt, de végül is sikerült felszerelni a króm hátsó lámpákat. Először egy alátét tűnt el, aztán a kárpit 1-2 tartója nem akart visszamenni, de a legnagyobb gond a tolatólámpával volt (nem illeszkedett rendesen, ezért el is pattant a kis tartó műanyag). Aztán nem találtam sehol normális izzót. 2 órányi (!!) keresés után (jártam a legkisebb autóalkatrész kereskedőtől egészen az Unix nagykereskedésig, sehol nem volt), végül találtam, egy kamionos boltban, a város szélén. Vettem is rögtön 4-et... :) Még ott a parkolóban beszereltem, bár az égő illesztések valamiért így se tökéletesek, de legalább ez a kasztniba tökéletesen illik. Remélem innen már nem lesz vele semmi gond. :P

>> Tuning és extra2010-08-05

Megjöttek a króm oldalvillogók, és felkerültek Rómeóra a már lassan egy hete hurcolt sárga indexekkel együtt. A házhoz szállítás majdnem annyi volt mint a cuccok együtt, de cserébe gyors volt, ami legjobbkor jött. :)
Apróság, de sokat dob a kinézeten... :)