Mutasd

>> Esemény2018-10-31

Elváltak útjaink ismét. Másodjára is eladtam. Most úgy érzem könnyebb lesz feldolgozni. Sajnos betegségek miatt már nem volt használva és szomorúan várakozott a ház előtt. Tervben volt egy lakatolás és új fényezés. Fekete volt az álom, viszont most az árak nem tetszettek.
Úgy érzem jó helyre ment, mivel reggel már kezdődnek a munkálatok rajta. Peros lesz a színe... kíváncsi vagyok. Sok emlék fűződik hozzá. Imádtam nagyon. Azt a vezetési élményt a 159 sosem fogja visszaadni. A téli, csúszós úton való vezetés, ami megunhatatlan volt. A király kis hangja, a visszadörrenések, stb, stb. Nem lehet befejezni a sort. Úgy gondolom még évek lesznek a kerekeiben így. Ismét új ruhát kap. Fogom látni sokszor, mivel közelben van. Fene egye meg! :-)

>> Esemény2018-07-12

LOL igen, most. Bordazúzódás, ami traumát okozott a derekamon...blablabla, szóval élni nem bírtam, nem hogy pakolni. Kerekek ma lecserélve. Linlong, sosem volt. Dicsérik szóval lássuk. 215/45R17, mint mindig. Kocsi alja rohad. Úgy érzem ez fekete lesz hamarosan.

>> Szerviz2018-04-16

Ha már a 159nél téma, akkor legyen itt is. Ő is le lesz támasztva...

>> Autóápolás2018-04-05

Le kéne mosni...ja nem

>> Egyéb2018-01-26

Bosch Aerotwin Retrofit - sok mindent nem lehet ide írni. :) Szóval egy ilyen cserét kapott a gép.

>> Esemény2017-12-01

Felkerült ide is a téli. Nyári kuksi megint. :-) Imádom. Felninek kell majd új fény. Kép itt is csak a km állásról készült. Igyekszem pótolni.

>> Szerviz2017-11-01

Elfáradt a flexi cső, illett kicserélni. Ezzel egyidőben az összes gyertyát átnéztem. Baloldali trafó csavarja megint ki volt esve. Bal első gyertya sem volt a helyén. Annak örültem, hogy megtaláltam a rántgatás okát...ezek orvosolva lettek. Még egy kipu tömítést raknom kell fel, mert hallom, hogy cicereg. Videót igyekszem készíteni, mert most a sötétben látszanak durrogásnál a fények (lángok). LOL :-D

>> Egyéb2017-08-20

4 db elektromos ablak beépítésébe fogtam 20 évvel ezelőtt....nem egy egyszerű feladat. Itt a kínlódás a cuccok beszerelése okozza. Nem gondoltam volna. Az egész ott kezdődött, hogy kellett egy job. Első elektromos ablakemelő motort, na ehhez megkaptam a hátsókat is fika pénzért. Jó van ültek a polcon sokáig, míg nem cseréltem ismét bőr belső szettet, aminek a hátsó ajtó kárpitok nem tekerős ablakokhoz valók. Na innen már ment mindena lejtőn lefelé... kábelek, kapcsolók, stb....fasza. Igen, van sok bontós, de minek. Hihetetlen amit némelyik művel az egy másik poszt lesz...egyszer, ha lesz kedvem hozzá. Szóval most eggyel közelebb állok a projekt befejezéséhez, viszont kurva sok dolog kell még hozzá. :-) Képet ellopta a TEK a telefonomról. :-) de ezzel az autóval még van bánatom, mivel pár év után ismételten rohad mindenhol.....................bocs a typokért.

>> Autóápolás2017-06-26

Feldobáltam a nyári kereket. Picit későn, de ez ilyen. :D
Kívül belül kitakarítva.
Használt termékek:
Bodywork Shampoo Conditioner – Autósampon
Autofresh – Illatosító
Leather Care Balm – Bőrápoló
Leather Cleaner – Bőrtisztító

Ebből volt egy termék mintám. Ki tudtam próbálni a bemattult tetőn. Lesz még vele meló, de jónak tűnik
Super Resin Polish – Polír/Wax
Következő teszt a Rapid Detailer – Gyorsfény-el fog történni.

Akartam készíteni több képet, mert nagyon rossz színben volt az autó. Könnyen ment a takarítás. Sajnos esett az eső, szóval elmaradt a pózolós kép. :) :) :) :D

>> Egyéb2017-06-18

Felújítás...holnap megkapja a maradék két nyárigumit és mehet fel a fehérre. Sajnos vannak megint barna pötyik az autón, szóval menni fog ő is ismét javításra...ha a belseje kész lesz.