Mutasd

>> Egyéb2006-10-06

4db acélfelni + gyári dísztárcsa. Ribipeti Cartárstól vettem, a kolegám szülei hozák el Győrbe.

>> Szerviz2006-10-05

Már amikor megvettem hallatszott nyekegő hang a bal első futóműtől. Az eladó esküdözött, hogy csak apró probléma. Én azért szerettem volna tudni mi az pontosan. A lengőkarok újnak látszottak. Elvittem Csöri mesterhez Várpalotára egy kis átnézésre. Úgy látszott hogy a bal első felső lengőkar a ludas. Ezenkívül az első féktárcsák cserések. Megnézte az üzemanyagtankot is de nem látszott semmi. (előtte mikor fullra tankoltam szivárgott, később kiderült, hogy valszeg sikerült túltölteni). Megegyeztünk abban hogy berendeli az alkatrészeket, és ha megvan elmegyek hozzá. kb. 1 hét múlva mentem ismét. Kapott a gép Zimmermann tárcsákat ATE betétekkel. Mikor szétszedte kiderült, hogy a lengőkarok szinte újak, nem az a probléma. Mentünk vele próbakört, olajozta a szilenteket, semmi eredmény, aztán beugrott neki, hogy az Ő előző 147-esének is volt ilyen problémája és csak a stabrúd szilentet kellett zsírozni. Na 5-kor nekiállt leszerelni a futóművet. Tényleg csak annyi volt a baja. 7 körül kész is lett. Nagyon örültem, hogy megspórolt egy felső elngőkart :)
Azóta is tökéletes a futómű.
Aki még nem ismeri Csöri mestert, annak nagyon ajánlom hogy látogassa meg. Szép tiszta és tökéletesen felszerelt műhely, hozzáértő, profi szerelők. Szóval 10-ből 10-es. Ja és még egy fontos dolog: Nagyon korrekt árak!
(A költségben benne van a 2 utiktg. is)

>> Tuning és extra2006-09-26

Alfa szelepsapka. Sajna a posta miatt drágább lett a leves mint a hús, de sebaj.

>> Egyéb2006-09-25

Kresz csomag. Riegler Győr. Szép rosso Alfa Romeo feliratú táska. Benne eü-csomag, vontatókötél, izzókészlet, mosószivacs, elakadásjelző 3szög, kukásmellény.

>> Egyéb2006-09-22

Emelő+kerékkulcs+vonószem csomag. Trencsiktől.

>> Szerviz2006-09-20

24 órája volt nálam amikor eltört egy műanyag alkatrész a váltókarnál, és csak 3-4-es fokozatok voltak, javítva. Valószínűleg ez volt a tanulópénz, olcsóbban is lehetett volna... A kereskedő vállalta a felét. (összesen 20000 volt)