Mutasd

>> Szerviz2008-11-21

Meleg motornál nem mindig indult elsőre, volt hogy csak 5-6-ra. Egy felet mozdult a motor aztán forgott üresen az önindító. Győrújbarátra, Stipsits Déneshez vittem. Kitakarította az önindítót és cserélt szénkeféket. Azt mondta szorult a tengelyen a fogaskerék, és a bendix látszólag rendben van, remélem így lesz :)

>> Szerviz2008-11-15

Dunailitin szereltettem össze a kerekeket, "félig rejtett" szelepekkel. Az Alfára már én magam szereltem fel.
Felszerelés után kiderült, hogy a gumis az egyik felnire kicsit rosszul ragasztotta fel a súlyokat, kicsit kilógtak a felni síkjából és beleértek kb. a lengőkarba. Kicsit megreszeltük és nem volt vele gond, de azért inkább, elvittem itt Győrben a Marosihoz és kicentírozta újra azt a kereket. Plusz adott olyan szelepsapkát, ami pont annyit hosszabbít a szelepen, hogy fel tudom fújni

>> Szerviz2008-10-11

Megvan a gumi is a téli alufelnihez. A gumik.com-ról rendeltem (DeltiCom).
Falken HS437 205/60R15 91H
Szállítással 15014 Ft/db volt. Előre kell utalni nálunk, de nagyon korrekt cég, a GLS hozta, kb. 1 hét volt az átutalástól számítva.

>> Tuning és extra2008-08-17

Megvettem Nyirkostól, a Ronnie-féle Proex hátsó dobot. Mivel Nyirkos már átalakíttatta a 2.0TS-hez, ezért csak minimális barkácsolásra volt szükség felszereléskor.
Itt Győrben, Marcal 2-n, a "garázsvárosban" lévő kipufogós szerelte fel.
Nagyon kellemetes hangja van alapjáraton és alacson fordulaton, és nem bántó 4-5000-nél sem. Teccik nagyon :)

>> Tuning és extra2008-08-09

Homasitás alapanyag. Vékony aulemezből készítettem füleket rá. Ezekkel van "felakasztva" az üvegre, így bármikor levehető. A z alsó akasztót szintén egy alu fül segítségével szereltem fel az ajtó fogantyúhoz. Semmit sem kellett fúrni vagy vágni.

>> Szerviz2008-07-19

Júl. 2-án meglett a műszaki. A KPM-nél volt Győrben. A Márti vitte el. Nem kellett semmit javítani rajta. Még januárban, megkértem Csörit, hogy nézze meg van-e rajta valami javítanivaló így műszaki előtt, nem volt. A xenont visszacseréltem a sima izzókra, nehogy belekössenek, de mást nem alakítottam rajta. A lámpa magasságán kellett ott állíttatni kicsit, és szóltak, hogy a bal felső első lengőkar már nem 100%-os. Később ezt megnézettem és majd ősszel-télen kicseréljük. A költséget a műszaki vizsgához írtam a költségek közé.

>> Tuning és extra2008-07-18

Felkerült a Bambino in Macchina matrica
ZOI intézte, készíttettem többet, és bambini feliratost is.

>> Egyéb2008-07-02

elkeltek a télikerekek egyben (4 gyári acélfelni gyári dísztárcsával rajtuk 185/65R15-ös Barum Polaris2 téligumikkal)

 
>> Szerviz2008-05-28

Legutóbbi szervíznél Csöri ellenőrizte a fékolajat és javasolta, hogy a nyár elején cseréljem le, most megtörtént.

 
>> Szerviz2008-04-29

Lebontottam az első lököst (nem volt gyenge mutatvány, lekközelebb már valszeg jobb lesz a szintidőm).
Ronnie-tól kaptam egy V6 rezonátorcsövet, ezt beszereltem a gyári doboz helyére.
A másik dolog a lámpák rendbetétele volt. A jobboldali fényszóró enyhém mozgott, mint kiderült azért, mert a patent ami alul fogja, letört. Kipótoltam egy csavarral. Ezenkívül megdeformáltam az árnyékolókat, így már elférnek a xenonizzók. Eddig volt előttük egy távtartó ideiglenesen. Most már csak be kell állítani és végre tökéletes lesz.