Mutasd

>> Tuning és extra2007-10-21

Vettem egy EuFab Gold H7-es izzópárt. Egész szép színe van és ami lényeges, 1 év gar.

 
>> Szerviz2007-08-20

Már egy ideje hallottam fura hangot hátulról, viszont elöl ülve csak néha és épphogy lehetett hallani. Nemrég viszont 2 autókhoz értő/autószerelő haverom is utazott hátul, így kisakkoztuk, hogy nagy valószínűséggel a bal hátsó kerékcsapágy adja a hangot. Megbeszéltem Csörivel a találkát. A diagnózis jónak bizonyult, bizony morgott rendesen. Simán megment a csere, viszont felrakáskor az új anya eldobta a menetet, azt leszedni már nem volt játék. Végül a régi csapány csavarjával került fel, azóta csendben van :)

>> Szerviz2007-07-30

Egy délután a pályán elkezdett csúnyán szólni a szervó. Felhívtam Csöri mestert, első ráhallásra szivattyúcsere. Összehoztuk az időpontot, elvittem hozzá a kocsit, és otthagytam.Végül úgy néz ki elég volt az olajat kicserélni. Ha már szervízben volt, akkor már ki lett ütve a légzsákhiba is (ez már a 2. eset volt, hogy egyszer csak égve maradt a lámpa).
A költség tartalmazza az utiköltséget is.

>> Tuning és extra2007-06-26

Kicseréltem a gyári fakormányt bőrkormányra. Bontóból származik, egész jó állapotban van. Simán megment a csere. Ezzel eltűnt minden fa és fa utánzat a gépből.
A fakormányt megvette "koli" CarTárs. Így 10800-6000 lett az összköltség.

>> Tuning és extra2007-06-13

Régóta szeretnék könyöklőt. A gyári facelift utáni nyitható tetszik nagyon. De olyat nagyon nehéz szerezni, újan pedig horror drága.
Találtam egy egész jóarcú univerzális könyöklőt. Műbőrrel egész igényesen bevont, favázas.
A hozzá adott konzolokkal sajnos nem fér el, ezért azok helyett újat kellett készíteni. vaslemezből hajlítottam a megfelelő formára, majd befestettem. 4 csavarral rögzítettem. 2 a "kardánboxot" tartó csavar, 2 másiknak pedig fúrtam lyukat a műanyag boxba, ez utóbbiak inkább csak támasztékul szolgálnak. Stabil és kényelmes lett :)
Továbbra is vadászok gyárira, ha kapok kicserélem.

>> Tuning és extra2007-04-04

Megcsinálták az elektromos csomagtér nyitást. A távirányító 3. gombja nyitja. Külön, a központizár kinyitása nélkül is működik.

>> Szerviz2007-04-04

Kitisztíttattam és feltöltettem a klímát (kellett bele 350g gáz).
Kicserélték a pollenszűrőt is, hihetetlen hogy mennyi kosz ment bene szűk 4 hónap alatt.

>> Szerviz2007-03-21

Komolyabb kanyarodáskor volt hangja a szervónak és az olaj is a min. szinten állt és sötétbarna színű volt. Mivel nem volt módom a teljes cserére, ezért kiszívtam-feltöltöttem 3x. Mobil 1 olaj került bele. Megszűnt a kellemetlen hang. Majd a vezérlés cseréjekor, vagy a köv olajcsere alkalmával kicseréltetem. 2L olaj nagy részét elhasználtam.

 
>> Szerviz2007-03-19

A nyárigumikat költségkímélő módon Dunakilitin a Darázs szervízben centíroztattam. Ők csak a felhasznált súlyok függvényében állapítják meg az árat. Csak egy súly kellett. Győrben 500-800Ft / kerék + a súlyok.

 
>> Tuning és extra2007-03-08

Farad Locky kerékőr. Egy kolegám hozta el a Pásztóy-tól így szállítási ktg. nem volt.