Erhard 242 (Pure Energy)2016-07-09 19:58:31 // 84305
Sajnos kicsit megkésve érkeztünk le cityre füreden elcsuszott a pénteki buli hajnali 5.30ig tartott 10kor még nem tudtam mi merre hány ora .... sok mindekivel találkoztam de még többel sajnos nem :(((( sorry...a gyula élöben szebb mint képen de az 59 ütösebb :)
droberto2016-07-09 16:20:03 // 84304
:)
Ez álunk is hasonló. Gondolom te is egyedüli gyerek vagy.
Nálunk ugyanez van. Illetve most rácuppant a Dominikre. :)
Ez álunk is hasonló. Gondolom te is egyedüli gyerek vagy.
Nálunk ugyanez van. Illetve most rácuppant a Dominikre. :)
droberto2016-07-09 16:17:32 // 84303
Ez rémisztő. Ebből akkor csak szervizek kaptak csak szerinted? A nagy alkatrész kereskedőket akkor ez nem érinti?
AdiArsenal2016-07-09 11:09:58 // 84302
Erről az autóról tud valaki információt? http://m.hasznaltauto.hu/auto/alfa_romeo/159/alfa_romeo_159_sw_1.9_jtd_16v_ti_xenon.el.mem.bor.19alu.ulesfut-10301740
Liquid2016-07-09 10:36:40 // 84301
fáj a szívem miatta :(
Haddel2016-07-09 08:19:57 // 84300
Az egyik legsegítőkészebb embet akit ismerek. Természetesen én is utalok Neki,és nagyon drukkolok a gyógyulásához!
Giuntini2016-07-09 07:52:40 // 84299
Nagyon sajnálom!
heisenberg.2016-07-09 05:47:20 // 84297
Droberto, Erhard köszönöm a válaszokat, és persze Piritu, Neked is a részletes blogot, olvastam újdonságot!
Dömpi (il dottore): Utaltam a számlára, külföldi számláról érkezik a pénz, de jövő hét szerda körül már rajta kellene, hogy legyen, bár mindig változó. Valamelyik nap 1(!) óra alatt ott volt a magyar számlán, amikor az akkusoknak utaltam, amikor vettem az alfát akkor pedig vártam rá vagy 5 napot.
Dömpi (il dottore): Utaltam a számlára, külföldi számláról érkezik a pénz, de jövő hét szerda körül már rajta kellene, hogy legyen, bár mindig változó. Valamelyik nap 1(!) óra alatt ott volt a magyar számlán, amikor az akkusoknak utaltam, amikor vettem az alfát akkor pedig vártam rá vagy 5 napot.
Erhard 242 (Pure Energy)2016-07-09 02:30:59 // 84296
Ahhhh akkor kivel iszunk holnap?
Haddel2016-07-09 00:42:37 // 84295
Óh ez nem jó:(
Én most értem Palotára ,egész uton szépen muzsikált a Boci😃
Én most értem Palotára ,egész uton szépen muzsikált a Boci😃
Liquid2016-07-08 23:50:31 // 84294
Sajna úgy néz ki holnap nem tudok megjelenni :( Megszivatott a Monster. Elindultunk ma este Alsóörsre, hogy a gyerekeket a nagyszülőkre hagyva, holnap innen megyünk át Zánkára. Varsány előtt egy kamion előzése után bedobta ismét a check-engine-t, ugyanazt mint 2 hete. Félreálltam a benzinkúthoz, megnéztem a biztosítékot. Hát persze hogy ugyanaz. Felkészültem, hoztam magammal kábelt. Kicseréltem a biztit, kiütöttem a hibát, de visszajött. Mégpedig azért, mert már gyújtásra kivágja a biztit. Felhívtam Csörit (hálás köszönet, hogy felvette, így este fél 10-kor). Azt mondja valami zárlat van, mondott pár tippet, de látatlanban, nehéz segíteni. Megbirizgáltam mindent amit tudtam, persze hogy nem segített. Na úgy gondoltam, inkább előre mint hátra, valahogy leevickélek, vészprogrammal.Varsány után az emelkedő végén már csak 2-esben ment fel, viszont 2-esben 2100-on, kb. 35-tel stabilan ment mindenhol, annál nem volt lejjebb. Nem sokkal később beért egy fehér 159 (Kozi) látta hogy igencsak lassú vagyok, mellém érve megkérdezte, van-e baj. Félreálltam váltottunk pár szót, aztán megkértem kísérjen fel a szerpentinen, mert ha oda feljutok, akkor nem gond az út, de lehet hogy elkél a vontatókötél. Visszakapcsolgatva lassan de felmentünk, aztán ismét félreálltam, megköszöntem a segítségét, és mondtam neki menjen csak így már célbaérek. volt ahol 90-100-at is bírta, sík úton. Igazából a fordulat max. 2100, és egy nagyon szűk gázpedál tartományban van ereje. Ha azt eltalálom, akkor egész jó, de persze emelkedőn lassul. Megérkeztünk szerencsésen. Fogyasztásrekordot állítottam fel: 5.8 :D
Még egyszer 1000 köszönet Mindkét CarTársnak. Kozinak jövök eggyel...
Amint tudom és Csörinek van kapacitása, megy hozzá. Amúgy is be volt tervezve a nagyszervíz, hát most 1 héttel előrejön, és kibővül.
Holnap megkupaktanácskozzuk, mit tegyünk, de valszeg idén kimarad Alfacity :(
Jó szórakozást!
Még egyszer 1000 köszönet Mindkét CarTársnak. Kozinak jövök eggyel...
Amint tudom és Csörinek van kapacitása, megy hozzá. Amúgy is be volt tervezve a nagyszervíz, hát most 1 héttel előrejön, és kibővül.
Holnap megkupaktanácskozzuk, mit tegyünk, de valszeg idén kimarad Alfacity :(
Jó szórakozást!
Zolibácsi2016-07-08 21:11:31 // 84293
Tegnapi autókázáskor kicsit megijedtem. kb 60-70 km órával mentem és azt vettem észre, hogy a műszarfalon egyszercsak leesett az összes mutató és kivilágított minden mint a karácsonyfa mire elolvastam, hogy ellenőrizzem az olaj szintet, addigra minden vissza állt és mint ha mi sem történt volna. Félreálltam körbenéztem a kocsit sehol semmi gond.
Gépre is dugtam ott sem írt semmit. Autó nem torpant meg.
az egész 3-4 másodperc volt.
Találkoztatok már ilyennel?
Illetve erős bal kanyarban írja a kocsi, hogy nincs lecsukva a motorháztető. Melyik ennek az érzékelője? (Szervíz óta csinálja)
Gépre is dugtam ott sem írt semmit. Autó nem torpant meg.
az egész 3-4 másodperc volt.
Találkoztatok már ilyennel?
Illetve erős bal kanyarban írja a kocsi, hogy nincs lecsukva a motorháztető. Melyik ennek az érzékelője? (Szervíz óta csinálja)
RomeoOne2016-07-08 20:50:55 // 84292
Dömpi (il dottore)2016-07-08 16:47:46 // 84291
Nem belépéskor. Az Alfa Amore standjánál lesz.
Dömpi (il dottore)2016-07-08 16:46:25 // 84290
A belépéskor nem, hanem az Alfa Amore standjánál.
Erhard 242 (Pure Energy)2016-07-08 15:30:33 // 84289
hordós olajok feltöltésre várnak... kannásat nem látni sehol
klikk....
klikk....
maotun2016-07-08 14:35:25 // 84288
Minden tisztelet az ötletgazdának, ez igazán nemes kezdeményezés, ezekből a szórólapokból kapunk az AC-re belépéskor ? és rajta lesz pontosan kinek hova utalhatunk?
És nem csak az anyagiakról van szó, minnél többen segítünk, annál több pozitiv energiát kap Pityukoma a betegség legyőzéséhez, csatlakozzunk minnél többen érezze nincs egyedül!
"Hajrá Pityukoma!"
És nem csak az anyagiakról van szó, minnél többen segítünk, annál több pozitiv energiát kap Pityukoma a betegség legyőzéséhez, csatlakozzunk minnél többen érezze nincs egyedül!
"Hajrá Pityukoma!"
Lexlutor2016-07-08 14:34:07 // 84287
Természetesen én is támogatom.
droberto2016-07-08 13:35:45 // 84286
Szerintem is korrigál hullámos úton. A hátsó híd és a kaszni távolságából számol. Anno a Tipo-n is volt automata szintsazabályozó, csak az hidraulikus volt. Volt egy pumpa a hátsó hídon. Sajnos ez típushibaként be volt rohadva.
b00772016-07-08 13:05:15 // 84285
Igen szerintem már említetted korábban is a jeladókat, azt néztem, azok jók elvileg (igaz korábban az elsőből hiányzott a csavar és lógott, tavasszal kerék cserekor vettem észre, már az is jó). Korábban már nekifutottam a dolognak de nem sikerült kalibrálni, hibát sem talált a diag. 2 hete voltam motor optimalizáláson, az ottani szaki mondta, hogy szerinte az állító motor lesz a ludas, mert bedadog gyújtás ráadásakor (szépen felmegy, majd lefelé menetben az alsó állapotban kicsit ugrál mielőtt leáll). Neked szépen mozgatja ilyenkor a fényszórókat?
Hasonló a helyzet amikor diaggal tesztelem a 3 teszt állást, felmegy, majd lefelé "darál"
A szintezést próbáltuk így, berajzoltuk a fényszóró magasságát a falon, a csomagtartóra ráült egy valaki, de ekkor változott a fényszóró magassága, nem korrigált sajnos...
Hasonló a helyzet amikor diaggal tesztelem a 3 teszt állást, felmegy, majd lefelé "darál"
A szintezést próbáltuk így, berajzoltuk a fényszóró magasságát a falon, a csomagtartóra ráült egy valaki, de ekkor változott a fényszóró magassága, nem korrigált sajnos...
Giuntini2016-07-08 12:33:35 // 84284
Megosztom tapasztapataimat a lyuggatott és mart Zimmermann féktárcsáról. Amellett, hogy baromi jól fog, a keréktárcsa mindig tiszta marad. A réginél mindig rajta volt a fékpor és kosz, nem kell mondanom a sokküllősetmilyen nehéz tisztítani. A lyukak miatt kimegy a kosz, és a tárcsa és környezete mindig tiszta marad.
Shadin2016-07-08 11:31:08 // 84283
Először a tengelypozíció jeladóit nézd meg, mert azok karjai szoktak eltörni. Elöl-hátul a bal oldalon van.
Xenon szintezés műxik menet közben is, ha már járó autónál beül hátra pl. 3 markos legény akkor indulás után, nem látványos sebességgel, de korrigál. Elvileg ue. a helyzet hullámos úton is, de erre nem esküdnék meg.
Első:
Hátsó:
Xenon szintezés műxik menet közben is, ha már járó autónál beül hátra pl. 3 markos legény akkor indulás után, nem látványos sebességgel, de korrigál. Elvileg ue. a helyzet hullámos úton is, de erre nem esküdnék meg.
Első:
Hátsó:
b00772016-07-08 11:18:39 // 84282
Sziasztok,
Korábban már írtam, hogy nem tudom kalibrálni a xenon fényszórómat. Úgy néz ki az állító motorjának lesz baja. Amikor felkapcsolom és "bólint" egyet alsó állásban darál. A kérdésem az lenne, hogy lehet cserélni vagy javítani? Gondolom ez már be van építve a fényszóróba, mert kívülről semmilyen motort sem láttam.
Ez a motor gondolom nem ugyan olyan mint a nem xenonosok esetében a belülről állítható fényszóróban lévő motor, mert ilyet tudnék is még szeretni most.
Valamint a xenonnak menet közben automatikusan kellene állítódnia vagy csak gyújtás és fényszóró kapcsoláskor beállítja az adott magasságot és utána azon marad? (nekem legutóbb ezt mondták, de én mindig úgy tudtam, hogy ez menet közben is utána állít.)
Korábban már írtam, hogy nem tudom kalibrálni a xenon fényszórómat. Úgy néz ki az állító motorjának lesz baja. Amikor felkapcsolom és "bólint" egyet alsó állásban darál. A kérdésem az lenne, hogy lehet cserélni vagy javítani? Gondolom ez már be van építve a fényszóróba, mert kívülről semmilyen motort sem láttam.
Ez a motor gondolom nem ugyan olyan mint a nem xenonosok esetében a belülről állítható fényszóróban lévő motor, mert ilyet tudnék is még szeretni most.
Valamint a xenonnak menet közben automatikusan kellene állítódnia vagy csak gyújtás és fényszóró kapcsoláskor beállítja az adott magasságot és utána azon marad? (nekem legutóbb ezt mondták, de én mindig úgy tudtam, hogy ez menet közben is utána állít.)
Erhard 242 (Pure Energy)2016-07-08 08:52:01 // 84281
semmit, fél év után is pöcc-röff indulnia kell...maximum kicsit csörögni, zörögni fog amíg el nem jut az olaj mindenhová
RomeoOne2016-07-08 08:22:53 // 84280
Piritu - 1.000.0002016-07-08 07:08:34 // 84279
Igazából nem az indítás problémás, hanem a tárolás előtti leállítás. A Spiderrel minden ősszel eljátsszuk, a tavaszi indítás meg pöcc-röf.
A tárolt autót indítgatni teljesen felesleges, mert csak megtelik a kipufogó kondenzvízzel, ami belülről rohasztja. Inkább töltögetni kell az akkut. A Spiderből mindig kiveszem.
A tárolt autót indítgatni teljesen felesleges, mert csak megtelik a kipufogó kondenzvízzel, ami belülről rohasztja. Inkább töltögetni kell az akkut. A Spiderből mindig kiveszem.
droberto2016-07-08 06:11:05 // 84278
Amiket írtál azokat elég csekkolni.
Pityuval kapcsolatban pedig hamarosan kikerül az oldara egy felhívás, ami leírja a kálváriáját.
Pityuval kapcsolatban pedig hamarosan kikerül az oldara egy felhívás, ami leírja a kálváriáját.
heisenberg.2016-07-08 01:32:05 // 84277
Sziasztok, egy nagyon amatőr kérdésem lenne, az autóm március óta áll, az akku meghalt benne, rendeltem bele egy Exide Premium 12V 77Ah jobb+ EA770, házhoz is hozták 24.800.- pénzért. Ezt az akksit ajánlottátok többen is, azért esett erre a választás!
Jövő héten csütörtökön megyek Magyarországra 3 napra, a kérdésem a követező:
1. Mire kell odafigyelnem az indításnál ilyen - relatív - hosszú idő után?
2. Van-e valami speciális dolog, amit mindenképpen nézzek meg indítás előtt? (olaj szintet, vizet és társait természetesen megnézem)
3. Az új akksi berakása után kell valami proxy frissítést, vagy akármit csinálnom?
Március vége óta be sem volt indítva, amikor megkértem édesapám, hogy nézzen rá, röffentse be, járassa kicsit, az akksi meghalt(teljesen, töltés sem segített), szóval konkrétan most lesz az első indítás hosszú idő után!
Ha végzek az éjszakai műszakkal én is fogok utalni Pityukomának mindenképp! Publikus, hogy konkrétan mi történt vele?
Köszi, heisenberg
Jövő héten csütörtökön megyek Magyarországra 3 napra, a kérdésem a követező:
1. Mire kell odafigyelnem az indításnál ilyen - relatív - hosszú idő után?
2. Van-e valami speciális dolog, amit mindenképpen nézzek meg indítás előtt? (olaj szintet, vizet és társait természetesen megnézem)
3. Az új akksi berakása után kell valami proxy frissítést, vagy akármit csinálnom?
Március vége óta be sem volt indítva, amikor megkértem édesapám, hogy nézzen rá, röffentse be, járassa kicsit, az akksi meghalt(teljesen, töltés sem segített), szóval konkrétan most lesz az első indítás hosszú idő után!
Ha végzek az éjszakai műszakkal én is fogok utalni Pityukomának mindenképp! Publikus, hogy konkrétan mi történt vele?
Köszi, heisenberg
Dömpi (il dottore)2016-07-07 23:24:09 // 84276
Pest megye legdélibb csücske (Abony) még belefér?
Ha igen szólj, küldöm az elérhetőséget.
Nála hozhatod az alkatrészt, de nem éri meg, ő olcsóbban hozza.
Amúgy a gyári TRW lengőkarok árai: alsó 55-60e Ft, felső 20-22eFt. Ennél alacsonyabb minőségűt nem szabad a 159 alw tenni. Ennél jobb minőség a Lemförder, de annyival nem jobb, mint amennyivev drágább.
Ha igen szólj, küldöm az elérhetőséget.
Nála hozhatod az alkatrészt, de nem éri meg, ő olcsóbban hozza.
Amúgy a gyári TRW lengőkarok árai: alsó 55-60e Ft, felső 20-22eFt. Ennél alacsonyabb minőségűt nem szabad a 159 alw tenni. Ennél jobb minőség a Lemförder, de annyival nem jobb, mint amennyivev drágább.
Nivan842016-07-07 23:20:29 // 84275
Egy év után eljutottunk arra a pontra, hogy végre van idő kozmetikázni az apróbb hibákat.
Le volt törve a tanksapka fedelem felső zsanérlába és csúnyán kiállt a kasztni vonalából, nem is beszélve hogy minden befolyt. Rozsdás is volt a betöltő alatt. Végre új ajtó, lefényezve, belül is kirozsdátlanitva és fényezve, meg a jobb hátaó ajtónál a rozsda is kikezelve. Márcsak a fólia kell vissza.
Le volt törve a tanksapka fedelem felső zsanérlába és csúnyán kiállt a kasztni vonalából, nem is beszélve hogy minden befolyt. Rozsdás is volt a betöltő alatt. Végre új ajtó, lefényezve, belül is kirozsdátlanitva és fényezve, meg a jobb hátaó ajtónál a rozsda is kikezelve. Márcsak a fólia kell vissza.
Nivan842016-07-07 23:12:37 // 84274
Nekem sajnos kimarad az AC, nyaralás miatt. Nem ismerem Pityukomát személyesen, de természetesen utalok, beszállok én is ahogy tudok.
Esetleg nincs valakinek eladó 17" aluszettje? Megvételre, vagy ha cserelni akarna 16"?
Üdv,
I
Esetleg nincs valakinek eladó 17" aluszettje? Megvételre, vagy ha cserelni akarna 16"?
Üdv,
I
Dömpi (il dottore)2016-07-07 22:32:56 // 84273
én holnap kora este már az AC-n leszek, majd leadom a helyszínen a végleges listát. remélem máshonnan nincs annyi jelentkező, hogy ne férjünk bele.
RomeoOne2016-07-07 22:11:32 // 84272
Akkor eddig ez eddig elvileg 17 fő, mert Petinél nem nőtt csak 1-el a sorszám 2 helyett. Aztán maotun is beszélt még 2 fiáról, az 19, amivel ki is lennénk. Bár szerintem olyan 22-ig simán nőhet a létszám, mert ki tudja, hogy végül ki tud mégis megjelenni.
Dömpi (il dottore)2016-07-07 22:07:45 // 84271
Dömpi (il dottore)2016-07-07 22:02:33 // 84270
Persze😉
Rolee462016-07-07 20:31:18 // 84269
Ha beszallhatok a hajoba 159 nelkul akkor feliratkozom!(vagy tartalekosnak)
1. Dömpi
2. droberto
3. Peti159 + Anett
4. RomeoOne
5. Giuntini
6. Norbi
7. tdemeter
8. maotun (?)
9. Liquid
10. Mrs. Liquid
11. ZoliNix
12.-13. ptom (2fő)
14.-15. BigBratyó (2 fő) ? - remélem odaérünk :D
16.Rolee46
1. Dömpi
2. droberto
3. Peti159 + Anett
4. RomeoOne
5. Giuntini
6. Norbi
7. tdemeter
8. maotun (?)
9. Liquid
10. Mrs. Liquid
11. ZoliNix
12.-13. ptom (2fő)
14.-15. BigBratyó (2 fő) ? - remélem odaérünk :D
16.Rolee46
Erhard 242 (Pure Energy)2016-07-07 19:20:21 // 84268
jó ötlet, támogatom!
Piritu - 1.000.0002016-07-07 17:35:00 // 84266
Adalékolni felesleges. Inkább tölts bele prémium nyálat. Én minden 3-5 tankolás után egy prémiumot rakok bele.
Dömpi (il dottore)2016-07-07 16:39:26 // 84265
Robi felhívta a figyelmem egy apróságra: utaláskor meg kell adni a számla tulajdonos nevét.
Tekintve, hogy gyorsan és egyszerűen szerettünk volna eljárni, ezért a legkézenfekvőbb megoldást választottuk.
Nekem volt "elfekvőben" egy alszámlám, amit már évek óta nem használok, nincs rajta forgalom.
Úgy gondoltuk, ezen a számlán gyűjthető az adomány, nem keveredik mással, az eBank felületen pedig havonta egy forgalom részletezőt le tudok tölteni az aktuális egyenleggel együtt, és meg tudom küldeni az Alfa Amore-nak e-mailen. Így biztosított egyfajta felügyelet.
A forgalom pedig nem áll másból, mint a befolyó utalások, valamint az általam kezdeményezett átutalás(ok) Pityuék számlájára. Függően attól, hogy mennyi ideig tart a dolog, havonta szeretném mindig a befolyt összeget továbbutalni.
Persze, ha valaki esetleg bizalmatlan lenne, kérem jelezze, és neki is szívesen megküldöm a forgalomrészletezőt.
Közösségi felületre nem szeretném kitenni, hiszen úgy gondolom fontos az anonimitás. (senkit sem az érdekel ki ad és mennyit)
Egy szó, mint száz, aki akar utalni, az utaláskor az én nevem szíveskedjen megadni: Dr. Megyeri Tibor Sándor
Tekintve, hogy gyorsan és egyszerűen szerettünk volna eljárni, ezért a legkézenfekvőbb megoldást választottuk.
Nekem volt "elfekvőben" egy alszámlám, amit már évek óta nem használok, nincs rajta forgalom.
Úgy gondoltuk, ezen a számlán gyűjthető az adomány, nem keveredik mással, az eBank felületen pedig havonta egy forgalom részletezőt le tudok tölteni az aktuális egyenleggel együtt, és meg tudom küldeni az Alfa Amore-nak e-mailen. Így biztosított egyfajta felügyelet.
A forgalom pedig nem áll másból, mint a befolyó utalások, valamint az általam kezdeményezett átutalás(ok) Pityuék számlájára. Függően attól, hogy mennyi ideig tart a dolog, havonta szeretném mindig a befolyt összeget továbbutalni.
Persze, ha valaki esetleg bizalmatlan lenne, kérem jelezze, és neki is szívesen megküldöm a forgalomrészletezőt.
Közösségi felületre nem szeretném kitenni, hiszen úgy gondolom fontos az anonimitás. (senkit sem az érdekel ki ad és mennyit)
Egy szó, mint száz, aki akar utalni, az utaláskor az én nevem szíveskedjen megadni: Dr. Megyeri Tibor Sándor
Dömpi (il dottore)2016-07-07 16:09:52 // 84264
Sziasztok!
Ma készülve az AC-re, droberto-val és Shadin159-el egy szomorú, de nemes kötelességnek tettünk eleget.
Mint többen tudjátok, Pityukoma barátunk komoly egészségi problémákkal küzd. Már több mint fél éve betegállományban van, a napokban pedig megkezdi megvívni talán élete legnagyobb harcát.
A háttérben többen úgy döntöttünk, hogy nem hagyjuk magára a családot.
ELVÉGRE ALFÁSOK VAGYUNK ÉS ÖSSZETARTUNK!
Még ilyen helyzetben is.
Egyeztetve Halesszal (ezúton is megköszönve a támogatását!) és az AC szervezőivel az Alfa City-n kommunikáljuk illetve az Alfa Amore-n is közzé tesszük azt a felhívást, melyben kérünk BENNETEKET, hogy amennyiben és amilyen mértékben ez módotokban áll, segítsük Pityu családját, hogy ebben a helyzetben ne az anyagi gondok kössék le a figyelmüket, hanem az, hogy elegendő lelki erőt tudjanak adni Pityunak, a Családapának és Férjnek!
Bennünket az motivált, hogy belegondoltunk, mekkora teher lehet az, ha valaki hosszú hónapok óta táppénzen van, mely állapot még hosszú hónapokig fenn is fog állni. Mindemellett - bár a gyógykezelést az OEP finanszírozza - a különféle kiegészítők (immunerősítők, vitaminok stb.) és persze az ilyen esetben is kis hazánkban szokásos hálapénz több százezres nagyságrendet is elérhet havonta.
Így, közös összefogással lett egy elkülönített bankszámla (az Alfa Amore havi felügyelete mellett), megíródott egy felhívás, az AC-re pedig készült 1000 db kis szórólapocska.
Azoknak az utólagos engedelmével, akik jelentkeztek a sárkányhajó versenyre itt, a 159-es topicban, a csapat neveként "HAJRÁ PITYUKOMA!" nevet választottuk.
Ezúton is kérlek benneteket, ha tudtok, segítsetek ti is!
Számlaszám:
K&H Bank Zrt.
10403129-75555351-57521048
U.I. Az akciónkhoz természetesen megkértük Pityu feleségének, Krisztinának a beleegyezését, és egyben biztosítottuk, hogy szigorúan az Alfa Amore-n marad. Nem kívánjuk a hírt/felhívást a Facebook-on publikálni. Erre ezúton megkérünk benneteket is!
Ma készülve az AC-re, droberto-val és Shadin159-el egy szomorú, de nemes kötelességnek tettünk eleget.
Mint többen tudjátok, Pityukoma barátunk komoly egészségi problémákkal küzd. Már több mint fél éve betegállományban van, a napokban pedig megkezdi megvívni talán élete legnagyobb harcát.
A háttérben többen úgy döntöttünk, hogy nem hagyjuk magára a családot.
ELVÉGRE ALFÁSOK VAGYUNK ÉS ÖSSZETARTUNK!
Még ilyen helyzetben is.
Egyeztetve Halesszal (ezúton is megköszönve a támogatását!) és az AC szervezőivel az Alfa City-n kommunikáljuk illetve az Alfa Amore-n is közzé tesszük azt a felhívást, melyben kérünk BENNETEKET, hogy amennyiben és amilyen mértékben ez módotokban áll, segítsük Pityu családját, hogy ebben a helyzetben ne az anyagi gondok kössék le a figyelmüket, hanem az, hogy elegendő lelki erőt tudjanak adni Pityunak, a Családapának és Férjnek!
Bennünket az motivált, hogy belegondoltunk, mekkora teher lehet az, ha valaki hosszú hónapok óta táppénzen van, mely állapot még hosszú hónapokig fenn is fog állni. Mindemellett - bár a gyógykezelést az OEP finanszírozza - a különféle kiegészítők (immunerősítők, vitaminok stb.) és persze az ilyen esetben is kis hazánkban szokásos hálapénz több százezres nagyságrendet is elérhet havonta.
Így, közös összefogással lett egy elkülönített bankszámla (az Alfa Amore havi felügyelete mellett), megíródott egy felhívás, az AC-re pedig készült 1000 db kis szórólapocska.
Azoknak az utólagos engedelmével, akik jelentkeztek a sárkányhajó versenyre itt, a 159-es topicban, a csapat neveként "HAJRÁ PITYUKOMA!" nevet választottuk.
Ezúton is kérlek benneteket, ha tudtok, segítsetek ti is!
Számlaszám:
K&H Bank Zrt.
10403129-75555351-57521048
U.I. Az akciónkhoz természetesen megkértük Pityu feleségének, Krisztinának a beleegyezését, és egyben biztosítottuk, hogy szigorúan az Alfa Amore-n marad. Nem kívánjuk a hírt/felhívást a Facebook-on publikálni. Erre ezúton megkérünk benneteket is!
Imszi862016-07-07 16:09:43 // 84263
Sziasztok! Egy gyors kérdés: tankolás előtt állok, normál gázolajat szoktam tölteni a gépbe. Érdemes valamilyen adalékot hozzátenni a gázolajhoz, ami esetleg keni a nagynyomásút?
RomeoOne2016-07-07 15:58:30 // 84262
A tied mellett látszik, hogy jól jön majd az a polír már az enyémnek :D De előbb még a fóliázás. 28-án viszem Szekszárdra, mert a paksi Llumar-os kb csak ATR20 15 meg 05-el dolgozik. Nem túl széles a termékpaletta nála. Aztán még kell találnom egy jó kipufogóst is, mert a kipufogócső a kocsi alatt már nagyon gyatra állapotban van. Aztán ha megcsináltatom, akkor már egy diszkréten sportos kipuff rendszert szeretnék alá. De hiába kerestem, a net alapján kb. minden magyarországi kipufogós Rákospalota-Rákoskeresztúr vonalon lakik Pest keleti részén :D
Egyet találtam Dunaújvárosban (www.pkc.hu), de róluk meg Don Gombóc lebeszélt. Szóval, ha valaki ismer Paks környékén ilyet, ne habozzon jelezni :D
Ja, amúgy akartam kérdezni, hogy te megcsináltattad a rendszámod? Először az tűnt fel, hogy az MZT az kb 2015 eleji forgalomba helyezést jelentene, ami nem lehet. Aztán, hogy megláttam, hogy 159, még gyanúsabb lett, hogy ez nem véletlenül lett ilyen :D
Egyet találtam Dunaújvárosban (www.pkc.hu), de róluk meg Don Gombóc lebeszélt. Szóval, ha valaki ismer Paks környékén ilyet, ne habozzon jelezni :D
Ja, amúgy akartam kérdezni, hogy te megcsináltattad a rendszámod? Először az tűnt fel, hogy az MZT az kb 2015 eleji forgalomba helyezést jelentene, ami nem lehet. Aztán, hogy megláttam, hogy 159, még gyanúsabb lett, hogy ez nem véletlenül lett ilyen :D
maotun2016-07-07 15:45:28 // 84261
nálam 1,5 hónapja:) 1300 km, és csak a bámulat, csodálkozás még mindig, nagyon megy....
a hosszabb távú terv a 19" kerekek, supersprint kipufogó, cadamuro spoiler set,rigotech chip...sok pénz de igy lesz tökéletes, van miért melózni talán a 2017-es city-re megleszek...
Szerintem nem nyúltam mellé a Tibi-vel, de ha összefutunk kiváncsi vagyok a véleményedre, meg készültem is amit igértem 50 fok -os gyümölcslével:))))))
a hosszabb távú terv a 19" kerekek, supersprint kipufogó, cadamuro spoiler set,rigotech chip...sok pénz de igy lesz tökéletes, van miért melózni talán a 2017-es city-re megleszek...
Szerintem nem nyúltam mellé a Tibi-vel, de ha összefutunk kiváncsi vagyok a véleményedre, meg készültem is amit igértem 50 fok -os gyümölcslével:))))))
droberto2016-07-07 15:35:46 // 84260
Invisible2016-07-07 14:56:19 // 84259
Az embléma közepe alatt a scudetto be van süllyesztve, én egy lapos-fejű csavarhúzóval hajtottam végre a cserét sérülésokozás nélkül.
Invisible2016-07-07 14:51:17 // 84258
Jó ötlet, támogatom! :)
droberto2016-07-07 14:38:05 // 84257
Mit szólnátok, ha a hajó neve:
Hajrá Pityukoma
lenne?
Hajrá Pityukoma
lenne?
Giuntini2016-07-07 14:31:31 // 84256
Akkor megvagyunk:) Mindenkit megütünk, mint harang a delet!