pe-Ti - főkép

Életem legboldogabb napja avagy egy Alfa-talin nem csak szép autókat láthatsz hanem gyönyörű lányokkal is találkozhatsz.....akár életed párját is elhozza neked a kedvenc márkád. Páran ismerik a "sztorimat" de most megosztom hátha valaki nem hallotta:
2011.10.08.-án az első KUL találkozómra menet a kora reggeli csípős hidegben azon merengtem, hogy az előző napi eső vajon ezt a napot is tönkreteszi vagy autózunk majd 600 km-t egy kellemes őszi napsütésben. Szerencsére a napsütésé lett a főszerep és a szebbnél-szebb Alfák között felbukkant egy lány akivel majdnem pontosan 4 év után most szombaton örök hűséget fogadtunk egymásnak.....
Köszönettel tartozom pár Alfás barátnak akik segítettek szívvel-lélekkel minket az egymásra találásban és külön köszönet a segítségért akik a szombati napon velünk tartottak:
Györgyusz A "kontakt" aki nélkül ez a frigy nem jöhetett volna létre,
RedSoma164 A "prádéskocsi"sofőr
Mendieta és Gyopi A kísérők
Hangya A ceremóniamester
Halesz Az Amore képviseletében és végül A Giulietta aki összehozott minket Judittal....

Szombaton megtisztelő feladatot kapott Giu, egy ifjú párt fuvaroztuk szépen feldíszítve a gyönyörű napsütésben! Sajna vasárnap elromlott az idő így gyorsan lekerültek a "díszek" maradtak a képek :-)