pe-Ti - főkép

Még a tavaszi kerékcsere után elvittem a fényező ismerősömhöz a két peremsérült felnit amit most kaptam vissza....akkor egy hónapot kért a javításra de lett belőle 5(!) Sebaj úgysem volt rá szükségem de az utóbbi hetekben már sűrűn hívogattam, hogy lassan itt a tél! A munkája viszont most is kifogástalan lett nem is találtam meg a javítás helyét pedig csak bejavítva lett a különleges krómezüst festés!
A másik említésre méltó dolog egy egyre bosszantóbb és erősödő 3-4-ben kigyorsításkor jelentkező remegés-rázás okának felderítése. A jelenséget már korábban is éreztem de akkor csak kanyarban történő gyorsításkor így nem tulajdonítottam neki túlzott jelentőséget. Az elmúlt pár hétben és főleg a KUL-ra menet azonban annyira felerősödött, hogy muszáj volt alábújnom a gépnek! Leszedvén az alsó burkolatot csak annyit láttam, hogy a bal belső féltengely porvédő környéke úszik a zsírban, a bilincs mellett kiengedte a kenőanyagot és majdnem szárazon ment a belső "csillag"..... Ma végre sikerült elhárítani a hibát, kapott a biztonság kedvéért egy új belső féltengely-csillagot, friss kenőanyagot ill. egy új bilincset és úgy tűnik a hiba megszűnt.

>> Tuning és extraAlfa Giulietta 1.4 Turbo MultiAir 170CV Distinc // 2011-05-10

Végre!!!!! 3 hónap lázas keresés, tengernyi ígéret után sikerült egy garnitúrát "becserkészni" köszönet érte admirális cartársnak így ma felkerültek azok a bizonyos grafit QV felnik:-)))))))))))) 225/40 R18 Pirelli PZero Rossok feszülnek rajtuk rejtett szelepekkel ezért meg a szerelésért külön köszönet Attilának és a helyi "Mihók" gumiszerviz lelkes csapatának a gyors és precíz munkáért! A téli kerekek is kaptak egy fém szelep garnitúrát meg egy centírt + lecsutakolva gumiápolóban "úszva" várják a következő szezont!

Átfordult a számláló egy szép kerek számra 5 hónaposan 5000 km! A héten több nagyobb projekt is elindul mégpedig: tetőfóliázás (fekete:-) és végre megérkeztek a 18-as gurigák is! A Ragazzon hátsó dob is úton van csupa öröm az élet.....Komáromig mindennek kész kell lennie!

>> Tuning és extraAlfa 156 SW 1,9 JTDm 16V Distinctive // 2009-09-27

Sikerült gyorsan eladnom a 15-ös téli kerekeimet Stef156 cartársnak és már meg is rendeltem a startguminál épp akciós Alessio Assen 7x16 ET38 fekete frontpolírozott felniket amire majd a téli gumák mennek! Nem bírtam ki, hogy ne próbáljam fel a csupasz felniket és már látom nagyon dögösen fog kinézni!

>> Tuning és extraAlfa 156 SW 1,9 JTDm 16V Distinctive // 2008-06-15

Felkerültek végre a 17" kerekek + stabipálca csere jobb elöl!