Mutasd

>> Tuning és extra2015-08-31

Csalódottság van. Megérkeztek a tehermentesítők, mehetett a kerék az autóra. Vagyis csak mehetett volna... Hiába az ET35, a küllők hozzáérnek a Brembo féknyereghez. Ha gyári lenne a fék, nem lenne gond. De nem gyári... Így jártam. Most akkor eladó a felni.
Persze a kerekek szerelése és a tehermentesítők nem voltak ingyen...
Update: a felnik George autóján folytatják útjukat.

>> Tuning és extra2015-08-30

Toora T670 felnik érkeztek 18" méretben. Hibátlanok, frissen fényezve, tökéletes állapotban. Természetesen kupakokkal együtt.
Facebookon az egyik alfás csoportban hirdették, megvettem. A szállítás kicsit macerás volt, lévén a kerekek Erdélyben voltak. Ferko viszont járt a környéken és sikerült összehozni a találkozót, így ma meg is érkeztek hozzám. Sajnos a tehermentesítő nem volt tartozék, de holnapra lesz az is. Már várom, hogy az autón legyenek! :-)

>> Tuning és extra2015-08-28

Megérkeztek a 18"-os gumik. A Facebookon adtam fel hirdetést, hogy 225/40 R18-as abroncsot keresek. Meglepően gyorsan jött is egy visszautasíthatatlan ajánlat, mégpedig egy garnitúra használt, de kiváló állapotú Bridgestone Potenza RE050A 92Y képében. Szinte ajándék áron érkezett Debrecenből, GLS futárral. Folyt. köv. még a héten. :-)

>> Tuning és extra2015-07-30

Eljött az ideje a pajzs rendberakásának, ahonnan a nagynyomású mosó leszedte a festéket. Ezúttal Plastidip festéket használtunk, remélhetőleg ez tartósabb lesz.

>> Esemény2015-07-11

Fedett részen álltunk, így a nap nagyobb részét árnyékban töltötte az autó. Egész nap volt egy kis hiányérzetem, de nem tudnám megmondani, hogy mi hiányzott. Végül is jól eltelt a nap.

Negatívum, hogy a kézi mosóban a nagynyomású leszedte a festéket az autó elején lévő pajzsról. :-/

Saját készítésű videóm ITT érhető el.

>> Esemény2015-06-20

Mai napon a Kakucs Ringen jártunk az Olasz Autó Találkozón. Kicsit nehezen indult, de aztán egész jó lett a hangulat, jól éreztem magam. Külön voltak díjazva az Alfák, a Fiatok, a Maseratik és a Lanciák. Az Alfák közti szépségversenyt Satya nyerte a GTV6-tal és Willy lett a harmadik a Spiderral. Én pedig a második helyezést zsebeltem be. :-)
A kipufogó hangnyomás mérésen először nem akartam indulni, de aztán miért ne alapon lemérettem. 118,4 dB eredménnyel a harmadik helyen végeztem ebben a versenyben. Tartalmas nap volt! :-)
Negatívum, hogy odafelé menet elütöttem egy verebet...

>> Esemény2015-06-19

Egy kiadós autótakarítás után ma felkerült a reklám matrica a szokásos helyre, a hátsó szélvédőre.

>> Szerviz2015-06-17

Jött a jó idő, az autóban meg nagy volt a forróság. Kapcsoltam a klímát, de nem jött a hideg. Gondoltam, akkor feltöltetem. El is mentem töltetni, ahol közölték, hogy probléma van, a gáz szökik ezerrel. Idő hiányában nem volt megoldva a dolog, izzadtam tovább az autóban. Elkezdtem keresni klíma szerelőt. GabCsi tanácsára a Pesti útra vittem el, ahol ma megtörtént a javítás. Lent, az akkutálca alatt volt az egyik cső kilyukadva, ott ment el a gáz. Meghegesztették, remélhetőleg sokáig nem lesz gond vele! Természetesen a rendszer fel is lett töltve, hibátlanul működik.

>> Szerviz2015-05-20

5 évente kéne. 6 éve volt cserélve. Elfelejtődött... Ma megtörtént a a csere Zé. műhelyében.
Óra állása 165892 km.

>> Egyéb2015-05-20

A szombaton írt email-emre tegnap kaptam választ a Colas Út Zrt.-től. Az kárigényemet jogosnak találták és elfogadják. A mai napon pedig a művezetőtől át is vettem 30000 Ft-ot, a lökhárítóm fényezésére. Írtunk róla feljegyzést, miszerint egyéb kárigényem nincs. Mindenki korrekt volt, nem is mertem gondolni, hogy ennyire gyorsan és problémamentesen oldódik meg a dolog. Azt hiszem, hogy ha mindenhol ilyen egyszerűen mennének a dolgok, akkor mindenki elégedett lehetne kis hazánkban.