Sziasztok :-)
Ismét itt vagyok:-) A szabi hamar letelt -1hét a Magyar tengernél-
Nem telt eseménymentesen ez a pár nap. Gondoltam megosztom veletek.
így indult, mindenki happy, gyerekek be, a vas megpakolva:

Rendben meg is érkeztünk, aztán irány a strand. Szikrázó napsütés, jó vízhőfok, lubickolás, labdázás. Aztán délután kezdett felhősödni az ég, sötét fellegek gyülekeztek a horizonton. Krisztivel úgy gondoltuk ennek a fele sem tréfa, összeszedtük magunkat és elindultunk a partról hogy még időben visszaérjünk a házig. Éppen csak becuccoltunk mindent mikor irgalmatlan jégeső kezdett rá.

Azonnal rohantam a szeretett vasamhoz és dobáltam rá ami a kezem ügyébe került és úgy gondoltam megóvhatja a horpadásoktól, -pokróc-törölköző-fürdő köpeny...stb. Valahogy így sikerült:

Olyan erővel estek a jégdarabok hogy a karomból még a vér is kiserkent, kétszer tanyáztam a földön, mert elcsúsztam a jégen. Össze-vissza vertem a bokámat mire Apám Stilo-ját és az Alfát próbáltam menteni. Törölközőt csavartam a fejemre úgy szaladgáltam egy fürdőgatyában és strand papucsban. A végére úgy néztem ki mintha bárányhimlős lennék. Össze vissza vert engem is a jég. Aztán a teraszról néztem és reménykedtem hogy megússza mindkét Olasz paripa, közben Dömpit hívtam és meséltem neki az eseményeket. Kb 20 percig tartott, majd csendes esővel fejeződött be. Ekkor félve a látványtól kimerészkedtem az utcára, alákukkoltam a pokrócoknak és fújtam egyet. Megúszták. Nem úgy mint a ház fala ami úgy nézett ki mint amit megsoroztak:

Leverte a nemes vakolatot róla.
Másnap nyoma nem volt a viharnak. Ismét hétágra sütött a nap. Ekkor alaposan szemügyre vettem a vasakat és láttam hogy mégsem úszták meg nyom nélkül. Az Alfának a tetején ahol a tetőcsomagtartó miatt nem tudtam védeni és a géptető azon részén ahol a barna és a lila törölköző volt ott bizony lettek apró huplik 5-5 db. A Fiat tetején szintén. Aprók, ha nem keresem nem is venni észre őket.
Úgyhogy eldöntött tény hogy veszek
jégponyvát.
A hét többi napjára viszont jutott az aktív pihenésből :-)

Pénteken úgy gondoltam míg a család többi tagja a közértet célozta meg étekért addig én átgurultam a pár száz méterre lévő kis szervizbe és megejtettünk egy műszaki vizsgát amit csont nélkül ugrott meg a paripám :-)
A vasárnapi hazaúton pedig Tibcsi166-al kacsintottunk össze az M7-en.
Bocs ha valakit untattam a szófo...mmal, de ez kibuggyant belőlem :-)
Most pedig visszalapozok pár oldalt és olvasom amiről lemaradtam....