12800ft volt. L+E-NADIN Bt. Bp. XVII.ker. Ferihegyi út 166. 0620-261-29-18 . Nagyon tisztességesek. Apa és fia a műhelyben szerelnek, a feleség a boltban van elöl.
Lehet hogy SKrisz-nek igaza van. Skandináv szabvány szerinti a világításod. Azelőtt nem csinálta? Én a DAF szervizben dolgom, előfordul néha főleg a külföldről behozott DAF-ok nál hogy ilyen a világítás rendszere (ekkor egy relé és egy bizti kiszed), vagy 4. fokozattól felfelé nem ad gázt induláskor vagy 32km/h felett nem enged visszaváltani 9 fokozattól lefelé. Ha idáig nem csinálta, próbáld meg megcserélni a tompított reléjét (nem tudom melyik az) egy másik ugyan olyan értékűvel a bizti táblában (lehet hogy beégett és behúzva maradt). Izzókat nem cseréltél egy jóval nagyobb teljesítményűre? csak pár ötelet... lehet hogy nincs igazam:-) Üdv: P
159 súlycsökkentés :-DDD. Tegnap lecseréltem a pajzsot és az emblémát. (esztétikai okokból) Az új pajzsot ellentétben a régivel már csak 4db csavar rögzíti. Így sikerült a "tank" súlyát (2db 5-ös csavar+2db rézbetét a műanyagban) 0.05 grammal csökkenteni!!! Azóta megy mint állat. :-DDD 1680kg--136 LE:-)))
Múlt szombaton kíváncsiságból beültettem a gyereket magam mögé egy Mitóba.Simán elfért mögöttem(ezért hittem azt,hogy a Brera nagyobb,de nem!).Mivel az asszony sem akar offost,ezért vagy Mitó vagy Julis lessz.Valószínű kintről lesz,már nézik.
A Brera a 159 rövidített padlólemezére készült, közel 17 centivel kisebb a Brera tengelytávja, így nincs min csodálkozni.
Ha rendeshez közeli hátsó lábteret akarsz, akkor GT vagy off.
Tegnap előtt beültem egy Brerába.Nagy csalódás volt,lemondtam róla.Ha összehúzom magam akkor sem fér el még a gyerek lába sem mögöttem.Normál üléspozícióban az üléstámla és a hátsó ülés között kb 8cm van.Nagy nehezen bekínlódtam magam hátra,de felegyenesedni nem tudtam.Én eddig azt hittem,ugyan akkora a beltér mint az59 ben.
Mikor voltál vele utoljára szervízben? Elvileg szervíznél az új EU-s szabály miatt a tompított világítást direktre állítják. Azt próbáld meg, hogy csak "középre" állítsd a kapcsolót. Ha akkor csak a helyztejelződ megy, akkor az lesz a titok nyitja :)
A mai nap az a furcsa eset állt elő az autó élete során, hogy a topmított fényszóró állandóan világít.
Amikor elindultam munkába ki volt kapcsolna végig a világítás.Amikor leparkoltam akkor lettem figyelmes arra hogy a műszerfal világítás és a zölt visszajelző is ég, miközben kikapcsolt állapotban van a lámpakapcsoló. Átraktam automatára hátha észreveszi, hogy nappal van, de semmi. Akárhova fordítom a gyűrűt mindig ég a lámpa. A gyújtást levettem, ekkor elaludt. gyújtás vissza ismét ég a lámpa, hiába van kikapcsolt állapotban.
Még hozzátenném, hogy az első gumik kopottabbak mint hátsók, télre meg is lesz cserélve. Lehet csak szimpla gumigond, de amig nincs időm nekiugrani, addig nem tudok semmit. A kocsit meg nem tudom nélkülözni egy nap se. :(
Nem hiszem (de lehet) ami azért is érdekes mert eddig volt nyáron 35 fok és semmi, most mikor jön az ősz, vele együtt a cibálás is. Ma már nem csak fékezésnél, de sima haladásnál (65-70km/h) is jelentkezett. És amit még észrevettem, hogy nem rendszeres, vagyis nem minden fékezésnél észlelhető.
Egyik szerelő mondta,hogy a fékfolyadék is nagyon fontos.Azt is cserélni kell max 60ezrenként mert szétnyírhat dolgokat.Hátha a fékerőelosztás nem olyan és azért cibálja az elejét.Vagy az nem lehet,hogy a téligumi nem a legjobb a 30fokba és nyalódik jobra-balra? :)
No akkor felzargatom a nyomdás bácsit, mit szól a dologhoz? Mondjon egy árat, aztán lehet kürtölni a topikban, hogy lenne lehetőség, aki akar dobjon egy képet. Ha megvan az alap, csak után kell nyomatni mindig annak aki kér még utólag.