Liquid2016-03-14 18:56:40 // 80140
sztem inkább egy Uaz :D
Erhard 242 (Pure Energy)2016-03-14 18:41:01 // 80139
vagy elérhető neked egy CW-is annak 10cm-rel magasabban van a hasmagassága :D
Shadin2016-03-14 18:09:04 // 80138
Hát új DPF nem kell, az biztos :-)
Erhard 242 (Pure Energy)2016-03-14 17:16:19 // 80137
Kb 1.8 tonna no mi kell hozzá? ;)
Shadin2016-03-14 14:08:39 // 80136
Hé Mr. Troll! Én inkább megmérem az autóját és utána találgatok ;-)
Dévid2016-03-14 13:50:05 // 80135
Anyagilag még nem vagyok azon a szinten, hogy belépjek a 159-esek világába, az minimum egyel felsőbb kategória, mint a 156.
Olvasgatom itt a kommenteket, nyitott füllel járok a világban, így kialakult egy véleményem a 159-ről is. Egyelőre még nem az én világom.
A benzinesek (a TBi kivételével, ami nekem még drága) nem vonzanak, lomhábbat nem akarok, a 3.2-ről meg elég sok rosszat olvastam, hallottam.
Dízelből az jön le, hogy a 2.0 JTDm egész jó (csak számomra drága a bekerülés), az 1.9 picit vérszegény, a 2.4 már jó lenne, ha oda volt rá figyelve, és pár dolog meg lett okosítva rajta, ami gyárilag (főként az emissziós követelmények miatt) nem sikerült tökéletesen (persze ennek megint meg kell fizetni az árát vásárláskor).
Mindent összevetve, ami anyagilag elérhető lenne nekem most 159-ből, azt nem szabad megvenni nyugodt szívvel. :)
Olvasgatom itt a kommenteket, nyitott füllel járok a világban, így kialakult egy véleményem a 159-ről is. Egyelőre még nem az én világom.
A benzinesek (a TBi kivételével, ami nekem még drága) nem vonzanak, lomhábbat nem akarok, a 3.2-ről meg elég sok rosszat olvastam, hallottam.
Dízelből az jön le, hogy a 2.0 JTDm egész jó (csak számomra drága a bekerülés), az 1.9 picit vérszegény, a 2.4 már jó lenne, ha oda volt rá figyelve, és pár dolog meg lett okosítva rajta, ami gyárilag (főként az emissziós követelmények miatt) nem sikerült tökéletesen (persze ennek megint meg kell fizetni az árát vásárláskor).
Mindent összevetve, ami anyagilag elérhető lenne nekem most 159-ből, azt nem szabad megvenni nyugodt szívvel. :)
Erhard 242 (Pure Energy)2016-03-14 13:49:48 // 80134
mert még nem költött rá eleget... meg kéne vennie a gyári új turbót, a DPF-et meg hát az EGR-t...az 1 milla nem takarná be csak az alkatrészt...de legalább gyári és megmaradnak az izlandi zuzmók :DDD
forrasr2016-03-14 13:39:28 // 80133
nah most már pro és kontra meghallgattuk az érveket a szennyezés különböző formáiról, de miért nem tudják megjavítani Giuntini autóját? befecskendezőre, turbóra, meg ha vákumos vezérlésű a csiga akkor azokra is rá kellene nézni, ha néha tud menni jól akkor a koromcsapda átjárható, katalizátor volt ellenőrizve? nincs összeesve a belseje ami néha elállja a kijáratot?
Liquid2016-03-14 13:12:12 // 80132
azt se szabad elhinni amit kérdez :)
Kócosw2016-03-14 13:09:03 // 80131
mesel ö anelkül is hogy belepne..Latod beirogat igy is :)
Erhard 242 (Pure Energy)2016-03-14 12:47:40 // 80130
most már Te is beléphetnél az 59-es klubba és tudnál mesélni az árkok világáról :)
Kócosw2016-03-14 12:29:26 // 80128
Na tessek, Erhard hianyoltad innen Dévidet.. :P
Dévid2016-03-14 12:13:12 // 80127
Én eddig egyet láttam mozgás közben, egy nagy ork vezette. Szerintem az átok. :D
Erhard 242 (Pure Energy)2016-03-14 12:09:20 // 80126
majd az idő megmondja... egyenlőre semmi
emGéza2016-03-14 12:02:27 // 80125
A TBi-nek mik az "átkai" ?
zozo1452016-03-14 12:01:57 // 80124
1.9 lesz.
Akkor jó, köszi:)
Akkor jó, köszi:)
Liquid2016-03-14 12:01:36 // 80123
pár éve volt 460 is, onnan már csak egy kis lépés :)
Liquid2016-03-14 11:58:32 // 80122
Ezek kopóalkatrészek, tehát előbb-utóbb tönkremennek, az EGR mindenképp tönkremegy, a DPF problémák mögött legtöbbször valami más van, mondjuk injektorok.
Ilyen szempontból a 2.0 a legjobb választás, amennnyiben belefér a keretbe.
Az 1.9-nél a DPF probléma nem annyira jellemző, az EGR-t meg egyszer kell kiiktatni :)
Ilyen szempontból a 2.0 a legjobb választás, amennnyiben belefér a keretbe.
Az 1.9-nél a DPF probléma nem annyira jellemző, az EGR-t meg egyszer kell kiiktatni :)
emGéza2016-03-14 11:51:27 // 80121
500 Ft-os benzinnel már nem is szeretek annyira kocsikázni . 😱
Úgye nem vagy Te jós ? 😏😉😁
Úgye nem vagy Te jós ? 😏😉😁
zozo1452016-03-14 11:42:11 // 80120
Sziasztok, látom mennyi baj van ezzel a dpf, egr-el,pont most akarok 159-et venni, de most elbizonytalanodtam, ezekkel mindenki állandóan szív?
Az 1.9-nél valamivel jobb a helyzet?
Az 1.9-nél valamivel jobb a helyzet?
Erhard 242 (Pure Energy)2016-03-14 11:31:49 // 80119
nem tudom mit hoz a jövő de én mindig szembe megyek az árral akkor lett dízelem, mikor mindenki fikázta, akkor lett benyásom mikor meg a dízel az Úr :)))
Nekem alapvetően mind1 mi hajtja, csak ne kelljen vele szopni, még a környezetvédelem is elhanyagolható tényező, a fogyasztás meg a szopás arányában számít, mert ugye hiába eszik valami keveset, ha 3-4 év alatt több százezer pörög ki a fenntartására.. én egyben számolok egy vételár, üzemanyag és minden más költséget, ha ezt fent tudom tartani akkor jöhet, ha nem akkor megy a háztól vagy meg sem veszem :)
Az sem mind1, hogy most 310ft az üzemanyag, lehet jövőre 500 lesz... akkor ugye megint más szemszögből nézem a dolgokat, sajnos a keresethez igazodik a kínálat...
Én is kíváncsian várom az utódot, majd az idő eldönti mit érdemes egyenlőre a benya felé hajlok főleg ilyen üzemanyagárak mellett, majd jönnek úgy is pár éven belül az adatok, melyik mennyire megbízható, mi a szopás véle addig meg TBi-zem ma is örömautózás volt vele :)
Nekem alapvetően mind1 mi hajtja, csak ne kelljen vele szopni, még a környezetvédelem is elhanyagolható tényező, a fogyasztás meg a szopás arányában számít, mert ugye hiába eszik valami keveset, ha 3-4 év alatt több százezer pörög ki a fenntartására.. én egyben számolok egy vételár, üzemanyag és minden más költséget, ha ezt fent tudom tartani akkor jöhet, ha nem akkor megy a háztól vagy meg sem veszem :)
Az sem mind1, hogy most 310ft az üzemanyag, lehet jövőre 500 lesz... akkor ugye megint más szemszögből nézem a dolgokat, sajnos a keresethez igazodik a kínálat...
Én is kíváncsian várom az utódot, majd az idő eldönti mit érdemes egyenlőre a benya felé hajlok főleg ilyen üzemanyagárak mellett, majd jönnek úgy is pár éven belül az adatok, melyik mennyire megbízható, mi a szopás véle addig meg TBi-zem ma is örömautózás volt vele :)
Dévid2016-03-14 11:27:11 // 80118
Egy normális szerelő nagyban csökkenti annak esélyét, hogy az ember felszálljon a szopórollerre.
Ha anno jobb helyre viszem az első Alfám szervizbe, kb. fele annyi pénzből letudtam volna az Alfázást, vagy Kaposújlakon csak hátulról látnátok a benzines! 156-om. :D
Ha anno jobb helyre viszem az első Alfám szervizbe, kb. fele annyi pénzből letudtam volna az Alfázást, vagy Kaposújlakon csak hátulról látnátok a benzines! 156-om. :D
mizooo2016-03-14 11:27:07 // 80117
2.0 280 PS (276 hp; 206 kW) 0-100 < 5.5 s
2.0 200 PS (197 hp; 147 kW) 0-100 6.6 s
2.0 200 PS (197 hp; 147 kW) 0-100 6.6 s
'''''2016-03-14 11:21:30 // 80116
Ez persze igaz is mert alfát az ember szenvedélyből vesz ,viszont van pár ember aki csak használati tárgyat lát benn.Ha azoknál előfordulnak a gondok,onnan indul a "szarolaszozás".
'''''2016-03-14 11:18:41 // 80115
Kíváncsi leszek az utódra.
Én az ereje miatt szeretnék benyást de azokról pl nem is láttam még gyorsulási adatokat.
Azaz a QV-ről igen. :-)Remélem lesz hozzá novi box. :-P
Én az ereje miatt szeretnék benyást de azokról pl nem is láttam még gyorsulási adatokat.
Azaz a QV-ről igen. :-)Remélem lesz hozzá novi box. :-P
Dévid2016-03-14 11:18:02 // 80114
Az a tapasztalat, ha Alfáról van szó, az ember "szívesebben" szopik, egy akármilyen más autótól könnyebben búcsút mondana. :)
Erhard 242 (Pure Energy)2016-03-14 11:12:49 // 80113
jaja nekem 90e-nél szart be 3 évesen akkor csak gyári DPF volt 4 kilóért és így van senki nem tudta megmondani, hogy mi a baja az autónak 2 hivatalos szervizben voltam meg vagy 3 úgymond jó szakinál... senki nem tudta mi a baja az autónak... na ez a gáz, erre mondtam hogy csak időt és pénzt kell áldozni meg egy harmadik autót beszerezni a biztos úthoz és lehet kísérletezni a gyári állapot visszahozásával ...
Ebben az időben még a szervizek is hívogattak mit, hogyan merre lehet ... tudom csak egy alakatrészes vagyok semmit nem jelent a nálam lecsapódó panaszáradat... a hentesnél biztos többet tudnak a meghibásodásokról :P
Ebben az időben még a szervizek is hívogattak mit, hogyan merre lehet ... tudom csak egy alakatrészes vagyok semmit nem jelent a nálam lecsapódó panaszáradat... a hentesnél biztos többet tudnak a meghibásodásokról :P
Giuntini2016-03-14 11:12:08 // 80112
Ez a Dpf vita nagyon beindult. De szerintem jó. És az igazság, hogy mindenkinek igaza van. A Dpf egy hasznos szerkezet, a környezetvédelemben. Nálunk három féle motor van. 1.9, 2.0, és az ominózus 2,4. A 2,0-át vegyük ki, mert ez ebből a szempontból tökéletesnek mondható. A Dpf mellett főleg azok teszik le a voksukat, akinek 1,9 van. Itt sokkal kevesebb probléma van a Dpf-el, mint a 2,4-nél. Én nagyon szeretném megmenteni a Dpf-et, de újabb százezrek költése, már nem fér bele. A Dpf-nek igazából jól kéne működnie, csak a 2,4-nél elbaltázták. Annyira hátra tették, hogy normálisan sohasem melegszik fel. Emiatt eltömődésre is sokkal jobban ki van téve. Mellette a motorolaj sem jó, ami a gyári specifikációban van. Rendben, az elírás. Múltkor, amikor kint voltam a Szatyinál, az alsórakparton mentem, forgalommentesen 30 km-t. Kiértem, és beizzított examinerrel várt. Le sem állítottam a motort, azonnal rátette. 130 fokos volt a dpf. Tehát normál körülmények között sohasem képes felmelegedni. Ha jól tudom, az 1,9-ben valamivel előrébb van. A 2.4-nek több szennyezőanyagot kell kibocsátani, mint az 1,9-ben, ezért a dpf normál körülmények között is hamarabb elhasználódik. Ez a nagy baj. Én nagyrészt autópályázom, és főleg nyáron, 90%-ban. Nálam nagyon kéne bírnia, és mégsem. Biztos vagyok viszont abban, ha tönkrement a részecskeszűrő, akkor abba az EGR is ludas lehet. Meg a szemét Shell pancsolt üzemanyag. Addig semmi baj nem volt.
Inkább a sarkalatos pont az EGR. Mikor megvettem, második nap megállt az EGR. Ki lett cserélve gyári újra. A régi a mocsoktól nem látott. Olcsón kaptam egy újat, véletlen hogy volt. Azóta 35 ezer km-t mentem vele. Ebben benne volt a fél év kényszerpihenő. Most meg ismét az Egr. Tiszta volt, csak mégsem ment. A legolcsóbban a gyárit 50 egynéhányezerért lehet megszerezni. Megmondom nektek őszintén nincs hangulatom beletenni egy újat. Időzített bomba. Bárhol, és bármikor megállhat, nincs kedvem cserélgetni. A DPF-et nagyon szeretném megmenteni, de az Egr-ből köszönöm szépen nem kérek.
Inkább a sarkalatos pont az EGR. Mikor megvettem, második nap megállt az EGR. Ki lett cserélve gyári újra. A régi a mocsoktól nem látott. Olcsón kaptam egy újat, véletlen hogy volt. Azóta 35 ezer km-t mentem vele. Ebben benne volt a fél év kényszerpihenő. Most meg ismét az Egr. Tiszta volt, csak mégsem ment. A legolcsóbban a gyárit 50 egynéhányezerért lehet megszerezni. Megmondom nektek őszintén nincs hangulatom beletenni egy újat. Időzített bomba. Bárhol, és bármikor megállhat, nincs kedvem cserélgetni. A DPF-et nagyon szeretném megmenteni, de az Egr-ből köszönöm szépen nem kérek.
'''''2016-03-14 11:11:24 // 80111
Hát ez az!
Giuntini kollégát kell megverjük,ha van rajta sapka azért,ha nincs akkor meg azért! :-)))
Remélem azért a kollégának mihamarabb kiderül a hiba oka mert ennyit azért valljuk be,kevesen szopnának egy autóval.
Giuntini kollégát kell megverjük,ha van rajta sapka azért,ha nincs akkor meg azért! :-)))
Remélem azért a kollégának mihamarabb kiderül a hiba oka mert ennyit azért valljuk be,kevesen szopnának egy autóval.
Kikkó2016-03-14 10:47:27 // 80109
Az előtte lévő hozzászólásban írtam le, hogy a szervizben ezt tették bele. Nekem csak annyi kérésem volt, hogy Seléniát töltsenek bele. Gondoltam, hogy itt az oldalon is ajánlott, reklámozott szakszervizben csak tudják, mi való bele.
Utána olvasva túl sok eltérés nincs közöttük. A gyári előírás FIAT 9.55535-H2, ezt teljesíti is a StAR 5W-40. Ami most benne van, a K 5W-40, az pedig a FIAT 9.55535-M2 szabványt teljesíti. A különbség elenyésző, szabvány szerint az M2 még jobb is. Ártani csak nem fog a motornak szvsz, még mindig jobb, mintha más gyártó olaja lenne benne. De ezt már lehet a motorolaj fórumban kellene kivesézni.
Utána olvasva túl sok eltérés nincs közöttük. A gyári előírás FIAT 9.55535-H2, ezt teljesíti is a StAR 5W-40. Ami most benne van, a K 5W-40, az pedig a FIAT 9.55535-M2 szabványt teljesíti. A különbség elenyésző, szabvány szerint az M2 még jobb is. Ártani csak nem fog a motornak szvsz, még mindig jobb, mintha más gyártó olaja lenne benne. De ezt már lehet a motorolaj fórumban kellene kivesézni.
Shadin2016-03-14 10:46:10 // 80108
A magam nevében az évi 20k-t inkább részecskeszűrővel teszem meg, mintsem nélküle. Akármennyit is fog meg, azt legalább megfogja :-)
Senki zsebében nem akartam nyúlkálni, ezért ismét a magam nevében beszélek, ha nem bírnám fenntartani, akkor nem ilyet vettem volna, hanem más, kevésbé költséges típust.
Amúgy hogy jutottunk idáig Giuntini cartárs problémájától?
:-)
Senki zsebében nem akartam nyúlkálni, ezért ismét a magam nevében beszélek, ha nem bírnám fenntartani, akkor nem ilyet vettem volna, hanem más, kevésbé költséges típust.
Amúgy hogy jutottunk idáig Giuntini cartárs problémájától?
:-)
Liquid2016-03-14 10:41:03 // 80107
az hogy nagy benzines :)
207k a kaszniban, egy 70-es Breából való motor került bele, azonkívül tudtommal teljesen rendben van, ha berlina lenne már megvettem volna :)
207k a kaszniban, egy 70-es Breából való motor került bele, azonkívül tudtommal teljesen rendben van, ha berlina lenne már megvettem volna :)
'''''2016-03-14 10:33:04 // 80106
Most ezt nem veszem magamra és beszélgetés szinten:
-én évi max3000km-et megyek.Ha te 30.000km-et (és talán ennél többet sokan mennek) akkor kinek a kocsija ad ki több károsanyagot.Tudom,hogy a dpf megfog valamennyit de nem mindent.
-Akkor persze neked új gumik is előbb kellenének és gyakrabban.
-Új dpf előállításánál mennyi lehet a károsanyag kibocsájtás,gumik megsemmisítése vagy újrahasznosításánál szintúgy.
-Aztán tovább folytatva,én gázzal fűtők a legújabb aaa-tököm tudja milyen kazánnal.Épp hogy nem oxigént termel.
Ha te fával fűtesz,már megint jobban szennyezed a környezetet.
Mennyi műanyag palackot dobsz ki....
Ezt mind nézhetnénk de sorolhatnám még.
Felénk a 120.000Ft átlag fizetés nagyon jónak számít.Másfél milláért sok használt verda van (159-is).Ezek az emberek nem tudnak 300.000-at kiadni új alkatrészekre meg szerelésre (most nem is mondtam sokat),hitelről esetleg nem is beszélve.
Sajna inkább a pénz a mérvadó,nem az akarat.
Ezt most ne vedd magadra csak a Robi mert neki még új lakásra is van pénze! :-)))
-én évi max3000km-et megyek.Ha te 30.000km-et (és talán ennél többet sokan mennek) akkor kinek a kocsija ad ki több károsanyagot.Tudom,hogy a dpf megfog valamennyit de nem mindent.
-Akkor persze neked új gumik is előbb kellenének és gyakrabban.
-Új dpf előállításánál mennyi lehet a károsanyag kibocsájtás,gumik megsemmisítése vagy újrahasznosításánál szintúgy.
-Aztán tovább folytatva,én gázzal fűtők a legújabb aaa-tököm tudja milyen kazánnal.Épp hogy nem oxigént termel.
Ha te fával fűtesz,már megint jobban szennyezed a környezetet.
Mennyi műanyag palackot dobsz ki....
Ezt mind nézhetnénk de sorolhatnám még.
Felénk a 120.000Ft átlag fizetés nagyon jónak számít.Másfél milláért sok használt verda van (159-is).Ezek az emberek nem tudnak 300.000-at kiadni új alkatrészekre meg szerelésre (most nem is mondtam sokat),hitelről esetleg nem is beszélve.
Sajna inkább a pénz a mérvadó,nem az akarat.
Ezt most ne vedd magadra csak a Robi mert neki még új lakásra is van pénze! :-)))
avvocato2016-03-14 10:31:22 // 80105
A dízel motoroknak szerintem befellegzett.Belekényszerítették az embereket, aztán a világ pénzét rá kell költeni. A Lexusokban már nincs is dízel, hírhedten rossz motor volt a 2.2-es toyota dízel. Az újabb IS -ekben már nincs is dízel, csak benzines és hibrid.
Hati2016-03-14 10:29:15 // 80104
Egyre olcsóbb :)
Mi baja baja lehet?
http://www.jofogas.hu/veszprem/Alfa_Romeo_159_3_2_JTS_Q4_TI_Automata_45285899.htm
Mi baja baja lehet?
http://www.jofogas.hu/veszprem/Alfa_Romeo_159_3_2_JTS_Q4_TI_Automata_45285899.htm
'''''2016-03-14 10:10:14 // 80103
Nekem 58.000km-nél szart be a dpf.Vettem egy másikat aztán az is kezdte megadni magát.Közben kellett egy új szívósor is.Mindez 2008-ban.(Befecsi rendszer tökéletes)Senki nem tudott még semmit a megoldásról vagy a hiba okáról.Ez nem kis összeg volt,átlag fizetésből jó pár ember belerokkant volna.Akkor tartottam ott,hogy eladom a fenébe vagy kiiktatom a szarságokat bár azt akkor még szinte senki nem tudta,hogy lehet.Sajna ott is a magam kárán kellett rájönnöm mindenre.
Tehát nem feltétlen 200.000km-nél jönnek a hibák bár az igaz,hogy ott már sok mindent kell cserélni a kopások miatt.
Egyébként sajna így jártunk a volvo xc60-al is.Ott inkább eladtuk 70.000km-el.
Most épp egy kollégám szív a H astrájával.Abban 90.000km.Ő cserét fontolgat benzinesre.
Tehát nem feltétlen 200.000km-nél jönnek a hibák bár az igaz,hogy ott már sok mindent kell cserélni a kopások miatt.
Egyébként sajna így jártunk a volvo xc60-al is.Ott inkább eladtuk 70.000km-el.
Most épp egy kollégám szív a H astrájával.Abban 90.000km.Ő cserét fontolgat benzinesre.
Shadin2016-03-14 10:10:02 // 80102
Én kérek elnézést, szereljünk ki minden DPF-et és EGR-t, mert egyszer úgy is meghalunk...
Olvasok én is cikkeket. Mutass lsz. egy olyat, ami arra utal, hogy ezek az eszközök SEMMIT sem érnek és feleslegesek.
Nem vitatja senki azt sem ami 10 év alatt kiderült, hogy a rendszer nem tökéletes, de mint azt sok cikk és tanulmány leírja, az aggódott kis részecskékből is szűr valamit.
Amikor a DPF beszarik az nem annak hibája. Nincs mi elromoljon rajta ugyanis. A DPF kiszerelése ebben a helyzetben csak a szellem szabadon engedése, nem más.
Ami elromlott azt meg ki kell cserélni és nem ideológiát gyártani arra egyesével, hogy az ember szerint miért is nem kell az a darab az autóban.
Szíved joga. Nekem van három gyerekem, és engedtessék meg, hogy ne értsek egyet azokkal, akik úgy gondolkodnak, hogy az a pici amivel az Ő kocsija több károsanyagot bocsájt ki DPF nélkül, az nem számít semmit...
Nem a dízel létjogosultságáról beszélünk most sem, nem a károsságáról, hanem arról, hogy egy olyan eszközt száműzünk egy autóból, ami valamennyit, még ha picit is, de hozzátesz a károsanyag kibocsátás csökkenéséhez. És miért? Mert tök egyszerű magánideológiákat gyártani és nem megérteni a vonatkozó cikkek mondanivalóját.
Ja és mert annyira csórók vagyunk ugye, hogy esetleg villogni akarunk az autóval, de ~4 tank üa. árából nem telik DPF-re a 300K-t futott másfél millás 159-hez. Ez nem Neked szólt, csak úgy általánosságból írtam a tendenciát.
Olvasok én is cikkeket. Mutass lsz. egy olyat, ami arra utal, hogy ezek az eszközök SEMMIT sem érnek és feleslegesek.
Nem vitatja senki azt sem ami 10 év alatt kiderült, hogy a rendszer nem tökéletes, de mint azt sok cikk és tanulmány leírja, az aggódott kis részecskékből is szűr valamit.
Amikor a DPF beszarik az nem annak hibája. Nincs mi elromoljon rajta ugyanis. A DPF kiszerelése ebben a helyzetben csak a szellem szabadon engedése, nem más.
Ami elromlott azt meg ki kell cserélni és nem ideológiát gyártani arra egyesével, hogy az ember szerint miért is nem kell az a darab az autóban.
Szíved joga. Nekem van három gyerekem, és engedtessék meg, hogy ne értsek egyet azokkal, akik úgy gondolkodnak, hogy az a pici amivel az Ő kocsija több károsanyagot bocsájt ki DPF nélkül, az nem számít semmit...
Nem a dízel létjogosultságáról beszélünk most sem, nem a károsságáról, hanem arról, hogy egy olyan eszközt száműzünk egy autóból, ami valamennyit, még ha picit is, de hozzátesz a károsanyag kibocsátás csökkenéséhez. És miért? Mert tök egyszerű magánideológiákat gyártani és nem megérteni a vonatkozó cikkek mondanivalóját.
Ja és mert annyira csórók vagyunk ugye, hogy esetleg villogni akarunk az autóval, de ~4 tank üa. árából nem telik DPF-re a 300K-t futott másfél millás 159-hez. Ez nem Neked szólt, csak úgy általánosságból írtam a tendenciát.
W.2016-03-14 08:56:07 // 80101
Ha egy kicsit tájékozottabb lennél, tudnád miről beszéltem! Nem akarok meggyőzni sem téged, sem mást.... De ez a cikk érdekes olvasmány lehet számodra is! :)
W.2016-03-14 08:48:56 // 80100
Hangulatot éppen ilyen felesleges postokkal lehet kelteni!
Shadin2016-03-14 08:34:25 // 80099
Robi tárgyilagos próbál lenni, Te viszont a hangulatot kelted csak a saját meggyőződésedre alapozva. Piritu 3x írta le Neked amit akart, mégsem akarod megérteni. Szerintem Neked kéne visszavenni ;-)
W.2016-03-14 08:31:14 // 80098
Mint írtam is: szerintem ez a téma jelentősen túl van spilázva, meglovagolva a környezet védelmét! Ugyanakkor a hátrányairól alig esik szó!
Erhard 242 (Pure Energy)2016-03-13 23:03:45 // 80097
minden véges :) ezért lett 2.2-es... szerintem simán eszik az 7-8L-et...majd csak figyeld ..
droberto2016-03-13 22:59:30 // 80096
Lehet 2x megkerülte a Földet. :)
Erhard 242 (Pure Energy)2016-03-13 22:52:58 // 80095
jaja, meg hogy a dejzel hogy bírja...mint amit Phone írt megvette a prototípus 2.0-át 200 lóval...kifeküdve....
droberto2016-03-13 22:48:17 // 80094
Nyilván ehhez hozzá kell adni a szokásos 1-1,5 l-et, de valljuk be fogyasztásban volt hova fejlődni (320d). Ez viszont így már ígéretes. :)
Nagyon kíváncsi leszek az új motorcsaládokra...
Nagyon kíváncsi leszek az új motorcsaládokra...
Erhard 242 (Pure Energy)2016-03-13 22:43:26 // 80093
jaja 4L :DDDDD termeli a gázolajat ...
biztos nem lesznek rosszak, az 1.8-as sem rossz ez meg legalább 2.0...
biztos nem lesznek rosszak, az 1.8-as sem rossz ez meg legalább 2.0...
droberto2016-03-13 22:33:48 // 80092
Húúh akkor benned tényleg eltört valami. Feladtad az álmaid. :)))
Majd meglátjuk, bízzunk az új olasz benzinesekben, hogy jók lesznek. :) A fogyasztással kapcsolatban nem értünk egyet, nincs túl sok illúzióm. A 2.2 JTD úgy tűnik elég bitang még így rev1-es változatban is. 180 Ló, 385 Nm, 6,9 s 0-100 km/h, 4l / 100 km, igaz csak 1375 kg.
Az is tény, hogy 2.0 benya 280 Le-je igen jól hangzik.
Majd meg látjuk...
Majd meglátjuk, bízzunk az új olasz benzinesekben, hogy jók lesznek. :) A fogyasztással kapcsolatban nem értünk egyet, nincs túl sok illúzióm. A 2.2 JTD úgy tűnik elég bitang még így rev1-es változatban is. 180 Ló, 385 Nm, 6,9 s 0-100 km/h, 4l / 100 km, igaz csak 1375 kg.
Az is tény, hogy 2.0 benya 280 Le-je igen jól hangzik.
Majd meg látjuk...
Kolci2016-03-13 22:31:56 // 80091
Na én is ezt várom, bár eléggé illúzióromboló a dodgem hang egy jó kis ALFA moci után