ezt teljesen alá tudom írni, balkán express ami a pályákon megy, éjszaka lehet közlekedni... :D
M5 BMW úgy lóg a sávomba hogy már a radar szól:D
Ilyenkor mindig azt érzem hogy ez ennyire hülye nem lehet, de nem veszem f(el), meg minek is:D Benézte, da ha leszarom azzal csak a
kérdőjel marad neki:D:D:D vagy csak optikai tuning volt?:D:D:D aztán 530d?:D:D:D Bár ha jobban belenzünk az 550D is 530D:D:D:D
De vannak ilyen teligázzal autózok igen ezeket csak konstans 160 körül lehet elfelejteni, de most nem akartam ezt játszani megint, mert tök feszült lesz a család ha így közlekedek :D El kell őket vinni egy pályanpara:::) apaaaa micsinááálsz már megint!! ésszeeeel:D. a vipera kórus:D Kélgyófészek:D
Bár a BMW-nél már feleség szólt hogy villogjam már le :D
Én csak annyit mondtam hogy figy, észre fogja venni :D:D:D
Vissza ment a sávjába, lehet neki is szólt a radarja :D:D:D
Most egy fokkal kevésbé idegesített, mert azzal voltam elfoglalva hogy osonjak el a jégeső vonulások közt:D de hát jónak nem mondanám a helyzetet:)
Úgy álltunk meg kúton hogy közben néztem az időképet, hogy mikor megy át a pálya felett a xar:D:D, meg Tapolcán is megnéztem hogy én simán beállok az elektromos autó töltőre ha leszakad az ég, verje a napelemet a jég, ne az Alfát :D:D:D

Ha carplay közben screenshot-ot csinálok,
csinál az infotainment-ről is :D