Face2007-01-14 20:59:50 // 486
Egyfelől érthető indokok, de másfelől.... Sprint az Sprint... :))))
Azt meséld inkább hogy bevarrtad-e az elektronyos AC-t, és ha igen akkor hogy szuperál! ;)
Face2007-01-14 16:30:51 // 485
Nem szép dolog... :(
Amúgy sztem 400 max-max-max 500-nál többért senki nem fogja megvenni...de sztem még ennyiért se... sajnos ez a realitás.
Dehát miért? miért?..
Minek dolgoztál vele ennyit akkor...???
Minek vettél hozzá 146 motort...???
Minek vettél hozzá turbó cuccokat....???
Minek vettél hozzá... Minek csináltad rajta... Ahhh... Sorolhatnám.... :(
Amúgy sztem ez már az a kategória amit nem éri meg eladni...
Messze messze nincs arányban az az összeg amit kaphatnál érte azzal amennyi munkád-szereteted benne van...
Mit vétet ellened a kis piros hogy elakarsz fordulni tőle? :S
Ha megcsömörlöttél inkább tegyél minedent félre egy hónapra, rá se nézz ne bütykölj semmit rajta és utána megint szeretni fogod ;)
Ez az én véleményem!
Face2007-01-13 14:17:34 // 484
:(
Én nem szaroznék, ha b@szik válaszolni, adj neki negatívat (írd bele h nem érkezett meg a cucc és nem válaszolt a megkereséseidre)
és nyomd fel az e-baynél!
Itt vannak infok a további lehetőségeidről:
http://pages.ebay.de/help/tp/questions/protection-program.html
http://pages.ebay.de/help/tp/esppp-process.html
Face2007-01-13 13:45:41 // 483
Ha gondoljátok felteszem a tárhelyre, hogy az itteniek számára egyszerűen elérhető legyen egy letöltés erejéig, de publikálni a többi cucc közé nem fogom... az ilyen jogdíjas, per pillanat kereskedelmi forgalomban is kapható könyv letölthjetővé tétele retorzókat vonhat maga után amit nem szeretnék... a szolgáltatók pikk-pakk törlik az ilyen oldalakat és örülhetek ha nem leszek beperelve adott esetben...
Face2007-01-13 13:05:18 // 482
Részvétem.. :((( , írtál neki h bizonyítsa be h feladta, mert még nem jött meg és így kénytelen leszel negatívan értékelni e-bayen?
Face2007-01-12 17:25:15 // 481
Ez a Haynes manual, de kritikán aluli szar minőségben scannelve-elkészítve.. tele vannak hibával a fileok, szét van esve-hiányos az egész :(, viszont egy könyvtárszintel felfelé lépve atom mennyiségű alfás letölthető cucc van... :)
Face2007-01-12 10:06:12 // 480
Ezen én is gondolkodtam, de ez tuti olyan hogyha kiállok akkor másnaptól iszonyat szar idő lesz, amilyen szerencsém van az utóbbi időben...
Ma éjszaka, pl irgalmatlan vihar volt itt Pesten..
Face2007-01-12 10:03:59 // 479
Délután írok alá, így ha minden igaz, csak két beállóval kell arrébgurulnom...
Face2007-01-12 09:38:33 // 478
Uhhh.. azért ez elég durva, jó régóta úton van... reméljük nem lettél átb@szva! :(
Face2007-01-12 09:37:29 // 477
Sajnos úgy néz ki valszeg csak ketten lennétek :(, csak úgy tudok másik garászhelyet bérelni, h 2,5 hónapot előre ki kell csengetnem... erre nem számítottam.. ez igy pont fedi is az összeget amit erre a történetre szánni tudtam volna most..sajnálom, amúgy sztem pár hónap múlva még mindig kapható lesz a kocsi, ha tényleg csak bontani érdemes...
Face2007-01-10 14:42:08 // 476
Most erről a sötétbarnáról beszélünk amúgy? Meg kéne nézni első olvasatban hogy milyen állapotú.. azé azon a 4 képen a használtautón nem sokminden látszik..., mit lehet belőle épen kinyerni nagykérdés... Adott esetben talán beszállok ha van számomra értékes cucc benne... :) bár a 13. havi fizumból digifényképezőt akartam venni... :)
Face2007-01-10 12:49:04 // 475
Én 2 hete kaptam mailt amikor mindenki... :s amúgy nem tudok róla hogy függő lennék... meg most mindenhol az van hangoztatva hogy _mindenkinek_ olyan főkép kell ahol a kocsival a van, vagy különben karóba lesz húzva....
Face2007-01-10 12:07:45 // 474
Ok köszi :), a Te főképedet elnézve azért magadra is gondolj, végén még együtt megyünk a levesbe ;) még nemtom hogyan lesz a hétvége most intézem az új garázshelyet ezerrel.. Isteni szerncse, hogy múlt hétvégén nem kezdtem el kibontani a hátsó ablakok környékét... így "viszonylag keveset" kell izibe összeszerelnem...
Face2007-01-10 08:50:10 // 473
Ja, az volt eddig tavaly télen meg mostanáig... igazából motor-váltó kiszerelésen kívül bármit meglehet oldani teremgarázsban szerintem... az én alkatrészeim pincében vannak tárolva (panelba lakom), vicces volt levinni a pót motort... :)))
Face2007-01-09 16:10:46 // 472
Amúgy nem vagyok boldog.. úgy néz ki kiraknak a teremgarázsból... van másik kuncsaft aki "hosszútávra bérelne"... bár lehet lesz helyette másik hely... :(
Illetve lehet egy ideig nem fogok tudni írni ide... csak idő kérdése és lekaszál a helyi a "gondolat rendőrség".. nincs képem a kocsival (főképnek) és digikamerám sincs... összephotoshoppolni meg nem fogok két képet mert az igénytelenül néz ki... és amúgy se értek egyet a szabjuk meg milyen legyen a főképpel... na mindegy..
Viszont megjött a gyári lábtér vízleresztő dugaszom :)))
Hirtelen ennyi, a mail címem továbbra is él majd ott továbbra is tudtok kontaktolni amig adott esetben le vagyok tiltva...
Face2007-01-09 15:56:42 // 471
Van valahol egy tarcsi tengelyem, ami kijött a kocsiból mikor berakták a bronzos végűt! Ezt fel tudom ajánlani.. aztán mikor majd kijön a tiédből a csupasz meghajtó, akkor majd odadod... Vagy tudod hogy konkrétan ki van szedve asz egész mérő a váltódból (és hiányzik) és le van dugaszolva a nyílása?
Face2007-01-08 22:10:24 // 470
Rendelj whiteskull-tól meghajtó fogaskereket a mérődhöz és neked is jó lesz! ;)
:D
Face2007-01-08 21:43:18 // 469
Ma építettem vissza a rudazat+motor kombót :)) a legnagyobb szívás az egész cucc beszenvedése-tuszkolása a helyére...elég nehézkes móka...
Amúgy a motort szétszedtem, és megállapítottam hogy nemrég lehetett felújítva.. :))) szénkefék teljesn jók, csapágy-persely szupi.. sztem még újra is volt tekercselve.. Jól beszíroztam mindent mindenhol, megtisztítottam a kontakt tárcsát a ráégett zsírtól és kész.
Amúgy a motor felépítése nagyon "felhasználó barát" simán felújítható! Egyedül az összerakásnál kellett egy kis leleményesség és egy harmadik kéz a 3 szénkefe miatt :))) Ha esetleg vki nekiugrik a felújításnak, szóljon és leírom hogyan oldottam meg a trükkös végső összeszerelését.. :)))
Face2007-01-08 21:11:27 // 468
A pdf-ek ott vannak a link publikálása óta, mennie kell... csakugye ezek nem kicsi fileok... es ha nem jobb klikk cél mentését nyomtál hanem ráklikkoltál és feljött az acrobat reader akkor az eltart egy ideig mire látsz valamit...
Jelenleg azon ügyködöm h egyböl a file mentése ablak ugorjon fel..de ez nem biztos h menni fog.. :(
Amúgy milyen sebességgel tudjátok tölteni a cumót?
Face2007-01-05 19:55:56 // 467
Eleget téve a népakaratnak, immáron elérhető a magyar verzió is az oldalon! :)
Face2007-01-05 10:11:32 // 466
A logó-sprint szöveg cserét próbáltam, így jobb.De a fejléc az olyan lesz majd előbb utóbb, h jópár (nekem kiemelkedően tetsző, izléses/érdekes magyar sprintes) képből fog véletlenszerűen betölteni egyet-egyet.
Az amores ikont meg azért nem szeretném feltétlenül szövegesre, mert akkor sokkal szélesebb lenne és elnyomná a donate-eset, amugy ha főle viszed a kurzort akkor kiiírja h alfaamore.hu ;)). Meg ez igazából ilyen ikonsor akart lenni, csak a donate gombot nem tudtam ennél kisebbre venni izlésesen megcsinálva mert akkor már nem volt jó meg egyértlemű h mi is az... :D
Face2007-01-05 09:30:15 // 465
Örülök hogy megint ezzel a "nekem nincs Sprintem, így az én szavam nem számít... " hülyeséggel jösz ellő... :( , főleg hogy 1,-végül bekerült a műbe a "hozzászolásod" a témához illetve 2, h már nem egyszer mondtam h nem személyes indíttatásból írtam amit írtam akkor, és ezt mintha már letisztáztuk volan... na mindegy... :(
Részemről nem kivánok ebben a kérdéskörben többet megnyilvánulni...
Face2007-01-05 09:12:18 // 464
Ezennel bemutatom:
OO==\°/==OO A Sprintes letöltős oldal
Még nincs teljesen kész, ugyanis angol az egész, illetve a domain regisztrációig az extra.hu-s cimen érhető el, nem is fogom meghirdetni nemzetközileg amíg nem él vmi normális domainnéven... Ezzel kapcsolatban lenne az elsődleges kérdésem: van-e igény magyarított verzióra? Illetve webcim ügyileg én az alfasprint.hu-ra gondoltam, szerintetek?
Kérlek véleményezzétek és teszteljétek az oldalt, jelezve ha bárminemű hibát észleltek!
Face2007-01-01 15:54:23 // 463
Tőlem kérdezted, és a UNIX-nál kapható pl. ;)
Face2006-12-31 10:11:46 // 462
Gyerekek, lehet hülyeséget csináltam tegnap... kiépítettem a komplett ablaktörlő rudazat+motort (ami megelepően jó állapotú mint az kiderült :)) - ég és föld ahhoz képest ami tartaléknak volt és előtte szemrevételeztem...)
Gondoltam, ha már szét van szedve megnézem milyen a motor belül és szétszedtem...(alig van elhasználódva... :) ) viszont reggel ráeszméltem, hogy elfelejtettem megnézni/bejelölni/feljegyezni hogy hogy állt parkolóhelyzetben a nagy kontakttárcsás fogaskerék amit forgat a motor.. :(.. mekkorát fogok ezzel szívni? igazából nem gondoltam még át teljesen az egész működését, de valahogy azt sejtem h nemmindegy h hogy van berakva.... :( Van erről vmi konkrét tapasztalat?
Face2006-12-30 15:57:55 // 461
Ha utánaolvasol a nemezetközi fórumokon (amit én már megtettem), akkor nem teszel bele direktszűrőt, lehet h picit jobb hangja lesz, de veszít a teljesítményéből a duplakarbis boxermotor tőle... nagyon jól megtervezték anno a gyárban a légszűrőház- légszűrő kialakítását, nem egy ember tapasztalatáról beszélek. ;) Ha lesz időm előkotrom a linket ahol ezt részletesen fejtegetik, többek között olyanok akik versenyeznek ezekkel a masinákkal.
Face2006-12-23 21:32:17 // 459
Most nézem, hogy ebben is benne van a jóóóóó kis svájci gyujtás variáló elektronika... na az is bezavarhat.. lehet annak a kiiktatása is segíthet... szakítsd meg az áramellátását a 2 relének+ a VDO kütyünek.. egy fehér kábelen kapják a szaftot a tekercs "+" polusáról továbbkötve!
Face2006-12-23 21:28:18 // 458
Már odalinkeltem neki a komplett manualt az oldalán ;) abban benne van a gyári.
Face2006-12-23 21:22:41 // 457
Irtam az oldaladra.Én a biztitáblánál nézelődnék belül-kívül tisztogatnám a sarukat, gyujtás adás után van +12v a tekercs + polusánál?(fehér vezeték a biztitábla felől) Nem tudom elképzelni milyen összefüggés lehet a kis lámpák és a szikra megléte között, kivéve a motortestelés hibátlanságát, illetve a gyujtáskapcsoló épségét(visszamegy-e a kapcsolt +12v a kulcs felől a rózsaszín vezetéken a biztitáblába). A fékfolyadák illetve a vízhőfok visszajelzőt elhalványítja automatikusan 3-4 sec után gyárilag az ablaktörlővezérlő elektronika, esteleg húzd ki az egész modult-mi történik, ott vana tűzfalon a hátrfelé menő korbács nagy csatlakozója mellett menetirány szerint balra a fékrásegítőtől.(bár nemtom ez hogyan zavarhatna be a szikrának..)
Face2006-12-19 22:05:52 // 456
Neeemott van a baj :)))) hűtőventi vége és termosztátház között csúcsosodnak ki a problémák... :D meg az a baj hogy itt nemigen tudok viszonyitani :D, tavasszal majd jól összehasonlítjuk h akkor merre hány méter :)))
Face2006-12-19 21:59:33 // 455
Hmmm, de mitis kene itt néznem? Már nemtudom :DDDDD
Face2006-12-14 11:50:25 // 454
Index berakásnál figyelj, mert nem egyértelmű a dolog... nekem bal oldalon egy jobbos volt benne forditva, amit csak akkor vettem észre mikor bizgeráltam kábelezésnél és csöpögni kezdett belőle a víz... na mondom mii?? kiszedem és egy jó deci víz állt benne...
Úgy kell berakni hogy körbe a gumiperemben lévő "szünet" alul legyen.
Első lökösbe való díszcsíkot keresel? Lehet van a pinyomban lévőben nemtom..., hétvégén megnézem ;)
Face2006-12-11 21:46:16 // 453
Az oldaladon megadott e-mail cimről vissazdobja a server a levelet...
Face2006-12-11 20:07:49 // 452
Mit értesz tábla alatt? Az egész a gyári táblából lett kialakítva, két darab olyan kis plexis szakboltban kapható nagyon profi 8-as késes biztitartót aplikáltam bele/rá csavarokkal, 2 komponensű epoxy ragsztóval illetve 2 komponensű makettező tömítő anyaggal gazdagon körbekenve.. majd végül lefújtam fektére, illetve felrögzítettem felül oldalra 3db plusz reléfoglalatot (2-őt elvett az alsó sor biztitartó ugye...)
De végül még így is kevésnek bizonyult a biztik száma egy profi rendszerhez ugyhogy ettől függetlenül beépítettm még egy 6-os tartót is.. oldalamon látszika képen.
Ha érdekel Neked is elküldhetem az összeírt szükséges anyaglistát az újrakábelezésehez amit páran itt már megkaptak. ;)
Face2006-12-11 19:24:04 // 451
Kétlem, hogy ilyet bárhol megcsinálnának.. :))) Én magam csináltam a komplett újrakábelezés/elektromosrendszer okosítással egyidőben, házi barkács :)) aztán kérdés hogy hosszútávon mennyire tartós a dolog.. de azért bízom benne hogy egyben marad ;)
Nem két forint az ujrakábelezés még ugyse ha Te magad csinálsz mindent akkor se... :(((, meghát ezt sose bíznám egy "szakemberre" ismerve a magyar viszonyokat.....nem is beszélve arról h kétlem hogy akadna akárcsak egy szaki is aki végigforrasztana/zsugorcsövezne minden sarut a felcrimpelésen túl... ;)))
Viszont így beletelt csomó időmbe de legalább sokat tanultam vele :)))) utána már szinte gyerekjáték volt ingegnere sudjának a kábelezését is megcsinálni :))))
Nem két forint az ujrakábelezés még ugyse ha Te magad csinálsz mindent akkor se... :(((, meghát ezt sose bíznám egy "szakemberre" ismerve a magyar viszonyokat.....nem is beszélve arról h kétlem hogy akadna akárcsak egy szaki is aki végigforrasztana/zsugorcsövezne minden sarut a felcrimpelésen túl... ;)))
Viszont így beletelt csomó időmbe de legalább sokat tanultam vele :)))) utána már szinte gyerekjáték volt ingegnere sudjának a kábelezését is megcsinálni :))))
Face2006-12-11 19:06:25 // 450
Fuuu, ez durva, nagy mákod volt akkor!
Face2006-12-11 17:58:27 // 449
Face2006-12-11 16:12:32 // 448
Nem.. csak mikor lemerül... de tavaszig már ez marad benne... :))) amúgy nem a hideget nem bírja úgy amblock az akksi ahogy én észrevettem hanem a nagy hőingadozást... pl a garázsban ahol ugy kvázi állandó a hőmérséklet elég sokáig bírta tavaly...
Mindegy, úgyis cserélve lesz jövőre...
Dec 22-26 nekem oks, majd megdumáljuk konkrétan hogysmint
Face2006-12-11 16:06:52 // 447
Amúgy a téli terveim:
-1 pár karbi felújítás
-egy- két elektromos kiegészítés revízió...
-visszapillantótükör megreparálás
-lábtér vízleengedő pótlás/javítás
-ilyen külső apróságok
-meg még ami eszembe jut... :DDDDD
Face2006-12-11 16:03:22 // 446
De-de-de csak az előbb átsiklottam azon a hsz-n... :)))) feltétlenül kellenek!!!!
Szerdán úgyis megy le téli nyugovóra a kicsike... és meg lesz bontva egykét helyen ;)))) Már nem tudtam bütykölni rajta semmit az elmúlt 2-3 hétben olyan hideg meg motiváció hiányom volt... :))))
A 2x lemerült akksi ki-be rakásán kívül... ja nem, 3.. tegnap is ki kellett szedjem... :)))
Face2006-12-11 15:53:58 // 445
Senki nem mondta h nem idevaló vagy... ;)
Face2006-12-11 15:50:40 // 444
Sztem a tető egyfelől beázott huzamosan a tetőablak felől, illetve valszeg sérült a egy-két ponton ráeső vmitől és nem lett időben lekezelve... ilyen foltokban meginduló festékpattogzást-rohadást nem tudok másként elképzelni...
Face2006-12-10 13:58:50 // 442
Ismerem, anno(2005 nyara) mikor vettem a sajátom, ezt is megnéztem... akkor nem volt zk-ja és be se indult... lényegében ott parkolt a téli garázsomtól 200m-re azóta. Közben kiderült h Német Misinél szokott szervízelődni Dunakeszin (én is ide hordom/tam...) a tulajnak 2 másik alfája is van.. ezért akarja eladni.Amit kiemelten érdemes tudni róla, hogy rohad a tetején egy elég nagy foltban!(ezért nem vettem meg anno, meg mert nem indult be ugye...)A fényezése eléggé megmattult, kiszívta a nap. A kasztni égyéb részeinek állapotáról nemtok nyilatkozni... de legalább 2-3 éve kint állt a szabadban.. a belseje viszont nagyon szép, megkímélt QV zöldes. Ja és külső fékes! Ami a fura h pont multkorjában jártam arra 1-2 hete.. és nem állt ott ahol szokott..
Úgy voltam/vagyok vele hogyha továbbra se viszik el megveszem alkatrésznek 1-2 év múlva (persze nem ennyiért) :)))
Face2006-12-10 13:41:21 // 441
Hehe, akkor szerencséd van :))) Nekem csukott állapotban áll pont úgy... :(((
Ha motorikusan illetve a "fényezés alatt" is ilyen jó akkor nagyon megérte 250-ért!
Face2006-12-10 13:26:29 // 440
Huuu, nagyon jó állapotunak néz ki!... Mondjuk látom a bal ajtó zsanérjai ezen sincsenek már a helyzet magaslatán.. :( Hogy találtál rá és mennyibe fájt? :9
Face2006-12-10 12:50:10 // 439
Honnan, merre,mennyi, hány méter?... :)))
Képeket kérünk!
Face2006-12-09 14:27:17 // 438
Face2006-12-08 16:37:32 // 437
A hozzászólásokért az Alfa Amore készítői nem vállalnak felelősséget.
Online tag
0
Vendég0
477