Face2007-07-24 21:12:20 // 636
Sajna azzal is van vmi, mondjuk nem ettől az incidenstől, de még lakatoláshoz menet vettem észre h nem műxik egyik napról a másikra a sebességmérő..... :(( nah majd meglássuk azt is... Nemtom mi lehet vele... de ez a legkevesebb :))))
Face2007-07-24 21:06:54 // 635
Nah sziasztok, végre be tudok számolni.
Szóval valami kis telepi drogos buzi volt allitólag, ellopott egy kocsit kb 8 saroknyira, azt letette itt nálunk, aztán kiszúrta az enyémet, merthát jó kis sportos vagy nemtom... elkötötte, ment pár kört emberkedve a lakótelepen bömböltetve a motort, füstölgetve a gumikat.. majd tőlünk 4 blokknyira nagy sebességgel fel egy patkára és neki a bal elejével, mint utóbb kiderült a futóművel, neki egy fának... :((( aztán kiszállt és otthagyta a kocsit, bement egy közeli kapualjba. Kocsi akksija lemerült, gyujtáson volt hagyva lámpákkal, két lakó lement megnézni h mivan, és látták h nincs bezárva stb, majd értesítették a rendőrséget reggel...
Engem délután hívtak oda....
Először úgy nézett ki, h csak a bal első sárvédő sérült.. de mikor bebikázva elindultam vele, majdenm meghaltam a hazafele úton.. ami kb 1km se... a kerekek teljesen szétállnak kb 35-45 fokban előre.. :( az autó alig irányítható, mintha jégen mentem volna... :(( és iszonyatosan nyikorogtak-nyűszítettek a kerekek...valszeg a kormánymű is kapott még belőle....
Mindenkinek köszönöm a részvéteket és az aggódást! Lehetett volna sokkal rosszabb is, első olvasatban fő, hogy megvan az autó!!!
Valahogy meg lesz csinálva, majd alakulnak a dolgok, kicsit visszavetett, de nem adom fel! :)))
Szóval valami kis telepi drogos buzi volt allitólag, ellopott egy kocsit kb 8 saroknyira, azt letette itt nálunk, aztán kiszúrta az enyémet, merthát jó kis sportos vagy nemtom... elkötötte, ment pár kört emberkedve a lakótelepen bömböltetve a motort, füstölgetve a gumikat.. majd tőlünk 4 blokknyira nagy sebességgel fel egy patkára és neki a bal elejével, mint utóbb kiderült a futóművel, neki egy fának... :((( aztán kiszállt és otthagyta a kocsit, bement egy közeli kapualjba. Kocsi akksija lemerült, gyujtáson volt hagyva lámpákkal, két lakó lement megnézni h mivan, és látták h nincs bezárva stb, majd értesítették a rendőrséget reggel...
Engem délután hívtak oda....
Először úgy nézett ki, h csak a bal első sárvédő sérült.. de mikor bebikázva elindultam vele, majdenm meghaltam a hazafele úton.. ami kb 1km se... a kerekek teljesen szétállnak kb 35-45 fokban előre.. :( az autó alig irányítható, mintha jégen mentem volna... :(( és iszonyatosan nyikorogtak-nyűszítettek a kerekek...valszeg a kormánymű is kapott még belőle....
Mindenkinek köszönöm a részvéteket és az aggódást! Lehetett volna sokkal rosszabb is, első olvasatban fő, hogy megvan az autó!!!
Valahogy meg lesz csinálva, majd alakulnak a dolgok, kicsit visszavetett, de nem adom fel! :)))
Face2007-07-24 15:05:52 // 634
Gyerekek, megvan a Sprint, részletek később most mennem kell, most hívtak a rendőrök!
Face2007-07-24 12:01:03 // 633
" Kedves Alfások!
A segítségeteket szeretném kérni, 2007.július 24.-én éjjel fél 3 körül ellopták a 2 éve felújítgatott, 3 nappal korábban elkészült és végső belső összeszerelésre váró 23 éves Alfasud Sprintemet, Újpestről az Árpád út 167 elől! Én magam iszonyatos motorbőgetésre ébredtem, nehezn tudta beindítani a tolvaj, de mire kinéztem az ablakon már sehol nem volt.....
Rendszáma: Hedvig Xavér Mária - 041
Az autó élénkpiros, elől sárga ködlámpákkal, hátul a jobb oldali lámpa alatt aranyszinű lóhere matricával.Jobb oldalán hiányzik a visszapillantó tükör, illetve az egyik oldalsó műanyag "lökhárító".az autó belsejeében a padló pőre, nincs se szőnyeg se középkonzol benne! Felismerhető alkatrészei az élénknarancssárgára szinterezett belső fékek, illetve a priosra szinterezett váltóvég és rudazat, ha valaki már csak az alkatrészeivel találkozna...
Kérek mindenkit ha látná az autót, vagy hirtelen boxer/Sprint/Sud alkatrészeket ajánlanának fel neki, esetleg komplett Sprint donort, feltétlenül értesítsen!
Az autó nem képvisel piaci értéket lényegében senki számára, viszont Nekem a mindenem.... :(
Előre köszönöm mindenki segítségét!
Face
0620 - 4519 - 311
"
A segítségeteket szeretném kérni, 2007.július 24.-én éjjel fél 3 körül ellopták a 2 éve felújítgatott, 3 nappal korábban elkészült és végső belső összeszerelésre váró 23 éves Alfasud Sprintemet, Újpestről az Árpád út 167 elől! Én magam iszonyatos motorbőgetésre ébredtem, nehezn tudta beindítani a tolvaj, de mire kinéztem az ablakon már sehol nem volt.....
Rendszáma: Hedvig Xavér Mária - 041
Az autó élénkpiros, elől sárga ködlámpákkal, hátul a jobb oldali lámpa alatt aranyszinű lóhere matricával.Jobb oldalán hiányzik a visszapillantó tükör, illetve az egyik oldalsó műanyag "lökhárító".az autó belsejeében a padló pőre, nincs se szőnyeg se középkonzol benne! Felismerhető alkatrészei az élénknarancssárgára szinterezett belső fékek, illetve a priosra szinterezett váltóvég és rudazat, ha valaki már csak az alkatrészeivel találkozna...
Kérek mindenkit ha látná az autót, vagy hirtelen boxer/Sprint/Sud alkatrészeket ajánlanának fel neki, esetleg komplett Sprint donort, feltétlenül értesítsen!
Az autó nem képvisel piaci értéket lényegében senki számára, viszont Nekem a mindenem.... :(
Előre köszönöm mindenki segítségét!
Face
0620 - 4519 - 311
"
Face2007-07-24 11:41:14 // 632
Mindjárt összerakom.
Face2007-07-24 10:06:00 // 629
A rendszama Hedvig Xavér Mária - 041 , hátul aranyszinű 4levelű lóhere a jobb lámpa alatt, jobb oldlat nincs tükör, és nincs ajtó mögötti oldlasó műanyag. A váltóvég pirosra van szinterezve, a fékek narancssargara, belül se szőnyeg,. se középkonzol nincs bent, és full más az egész kábelköteg mint alapból, BMW relék szinte mindehol, meg késes biztosítéktábla, más különs jele nem ugrik be hirtelen... :((((
Face2007-07-24 09:52:22 // 628
Jaj gyerekek nagyon szomoru vagyok... :(((, pont ezta sok auto kozul.. 24 eves, kb semmit nem er senkinek... eladni nem tudja... en is erre gondolok mint pedrito kollega.. jol meghajtjuk mert tuti fasza alfa coupe, aztan lebasszuk vhol.. vagy vki elvitte donornak a sajatjahoz..de hogy ki lett nezve az tuti.... :(((( csak kellett volna vmi riaszto bele... meg, meg jo hogy tegnap tankoltam bele 5rugoert, mert mar szinte nem is volt benne benzin... :(((
Senkinek se kivanom h erre ebredjen, iszonyatos motorboges hang, gondolom nem tudta beinditani.. mert mostansag eleg nehezen indult.. aztan padlogaz... mire odaertem az ablakhoz h megnezzem h miafasz van kint.. a Sprint mar nemvolt sehol... :((((
Nemtudom mit tegyek.... :(((
Senkinek se kivanom h erre ebredjen, iszonyatos motorboges hang, gondolom nem tudta beinditani.. mert mostansag eleg nehezen indult.. aztan padlogaz... mire odaertem az ablakhoz h megnezzem h miafasz van kint.. a Sprint mar nemvolt sehol... :((((
Nemtudom mit tegyek.... :(((
Face2007-07-24 03:55:24 // 627
Most jövök a rendőrségről.... éjjel arra ébredek, h iszonyatos motorbőgetés... kinézek és a Sprint már sehol.... :(((((((((( ellopták....
Pénteken lett kész a padlólemezlakatolás... most akartam összerakni..... :(((((( és végre használni... két év munkája és szívása a semmivé lett..... :(((((
Ha valakinek hirtelen alkatrészt ajánlanak fel vagy vmi, kérem azonnal szóljon.... eladni úgyse tudják.....
Nagyon szomorú vagyok :(((((((
Pénteken lett kész a padlólemezlakatolás... most akartam összerakni..... :(((((( és végre használni... két év munkája és szívása a semmivé lett..... :(((((
Ha valakinek hirtelen alkatrészt ajánlanak fel vagy vmi, kérem azonnal szóljon.... eladni úgyse tudják.....
Nagyon szomorú vagyok :(((((((
Face2007-06-22 17:58:30 // 626
Ottan biza elég combos merevítő fémlemezek lapulnak kétoldalt a háromszög formájú műbörrel borított takarólapok alatt. :))) Ha az emlékeim nem csalnak még a csavarmenets lyukak is ott vannak benne mindannyiunknál, csak nincsenek "kihasználva" :)))
Face2007-06-22 14:24:28 // 625
Itt latszik alul a j5 ábrán:
Amugy ma megnézte a lakatos a kocsit, padló rendeberakás ~40e HUF , viszont ha kívül hozzá kell nyúlni a küszöb alsó pereméhez ahol pattogzik le a festék, meg nem néz ki a legszebben.. akkor valszeg küszöb csere mindkét oldalon megspékelve jobb hátsósárvédőív cserével + fényezés, meg egyéb kiderülő nyalánkságok... :( istentudja mennyiért....
Meg azt mondja szüntessük meg ezeket a rohadt kerek vízleengedő dugaszokat, hosszutávon jobb ha nincs ott semmi, előbb utóbb kirázódika karosszériatömítő amivel berőgzítik és megint kirohadthatnak...
Vélemények, tapasztalatok ezügyben?
Anúgy most sztem marad a padló javítás aztán majd egyszer a többi cucc.. hogy tudjam végre használni is :)))
Milyen a beszerzhetősége és ára (ha nincs helyettesíthetősége más autoból valóval) ezeknek a cuccoknak?
Amugy ma megnézte a lakatos a kocsit, padló rendeberakás ~40e HUF , viszont ha kívül hozzá kell nyúlni a küszöb alsó pereméhez ahol pattogzik le a festék, meg nem néz ki a legszebben.. akkor valszeg küszöb csere mindkét oldalon megspékelve jobb hátsósárvédőív cserével + fényezés, meg egyéb kiderülő nyalánkságok... :( istentudja mennyiért....
Meg azt mondja szüntessük meg ezeket a rohadt kerek vízleengedő dugaszokat, hosszutávon jobb ha nincs ott semmi, előbb utóbb kirázódika karosszériatömítő amivel berőgzítik és megint kirohadthatnak...
Vélemények, tapasztalatok ezügyben?
Anúgy most sztem marad a padló javítás aztán majd egyszer a többi cucc.. hogy tudjam végre használni is :)))
Milyen a beszerzhetősége és ára (ha nincs helyettesíthetősége más autoból valóval) ezeknek a cuccoknak?
Face2007-06-21 17:11:51 // 624
Tudtátok, hogy Ausztráliából 2 hónap míg ideér egy csomag tengeri úton? :))) Ma megjött a kinti rokonok segítségével intézett csomagom.... :)))) 3 pontos övek hátra, akksirögzítő, illetve hibátlan ép hátsó hamutálka+ gumitömítés oldalt a B oszlop alatt végig a kasztni perembe(bár ezek elég szarok, ugyhogy lehet nem rakom be őket....)
Egy sárga Sprintből jöttek :)))
Vasárnap meg megyek biciklistáborba, úgyhogy egy hétig tuti nem leszek.... na nem mintha mostanában olyan sokat lennék itt... :)))
Egy sárga Sprintből jöttek :)))
Vasárnap meg megyek biciklistáborba, úgyhogy egy hétig tuti nem leszek.... na nem mintha mostanában olyan sokat lennék itt... :)))
Face2007-06-17 19:09:49 // 623
Ha a svájci gyujtás cuccra gondolsz, akkor ne szarakodj vele, _semmi_ értelme.Jobban jársz ha egy standard sud/sprint/33 bosch/marelli gyujtást raksz bele, megspórolsz magadnak temérdek szívást ;)....
Amúgy elviekben egy sima és egy ide-oda kapcsolgató relét vezérel többek között a kis vdo doboz az akksi mögött... valahol van kapcsrajzom is..de az egész rendszer nem ér annyit h vegyem a fáradságot és előkeressem... :DDDD
A hsz-ed második felét nem értem.. milyen diák?
Amúgy elviekben egy sima és egy ide-oda kapcsolgató relét vezérel többek között a kis vdo doboz az akksi mögött... valahol van kapcsrajzom is..de az egész rendszer nem ér annyit h vegyem a fáradságot és előkeressem... :DDDD
A hsz-ed második felét nem értem.. milyen diák?
Face2007-06-13 20:25:37 // 622
Face2007-06-13 20:23:37 // 621
Azért vigyázva azzal a 2 oldalas cuccal, ha nem "ipari" akkor csodálkoznék ha kibírja azt a hőingadozást amit ott kapna... én vmi atom ragasztót nyomnék alá, de nemtom milyet....
Face2007-06-07 16:52:24 // 620
Most tiplizek, holnap majd szavazok :))) előrehozott tanévzáró dínomdánom lesz... :)))) sziasztok
Face2007-06-07 16:44:10 // 619
Ha Balaton akkor gyaníthatóan az lesz az első nagyobb túrám vele 2 év után... :))) Feltéve ha elkészül... az az én nagy parám, hogy a lakatos akivel van 1 jóbarátomnak tapasztalata h megbízható, még nemtudni h mikor tudná bevállalni... persze vannak itt mások is a környéken.. de nagyonsok kókler g*ci van és félek... nem szeretném ha 1 év múlva megint a padlóval kéne szórakozni...
Face2007-06-07 16:31:22 // 618
Juli 7, vettem.. :) elviekben remélem jó... csak a lakatolódástol függ....amit még nem tudok... A gép most kint áll a melóhelyem udvarán, full összerakva és kibelezve várja a sorsát.... a nagy viharokban kellemesen beázott a csomagtér... olyat láttatok már, hogy felül se a csomagtér takaró műbörön és úgy amblock belül semmi víz nyoma, de alulról egy foltban átázik ez a gyári polifoam szerű csomagtér borítás, és áll alatta a víz? Egyszerűen nem értem hogy honnan ázott be, de a csomagtér alján jobb oldalon egy tócsa volt a szőnyeg alatt mindehol máshol minden száraz....
Face2007-06-03 11:12:44 // 617
Őszintén Ferke, mit csodálkozol? Én személy szerint hányok az egész új amore-tól, az okádmány gagyi, visszataszító design(még így szürkítve is...) , a sok kiba*zott felesleges új szolgáltatás,a blog (minek????), az adtalapok szétba*zása, a képek eltűntetése stbstb.. sorolhatnám napestig.Az egész sokkal-sokkal szarabb lett mint volt minden létező szempontból, a totálisan felesleges-céltalan változtatások _iskolapéldája_. Lényeg a lényeg nekem teljesen elment a kedvem, nem nagyon fogok már írogatni, akármennyire is kedvellek titeket / a topikot a "sorstársakat" :))). Aki akar úgyis megtalál ;)
Na mindenestre h Sprint témáról is írjak, álljon itt egy figyelmeztetés mindenkinek aki a hátsó ablak kereteket és környékét szereli vissza..., nagyon megszívtam a beszerelést :(. Mindenképp úgy kell kezdeni h mielott beraknátok a 2 B oszlopra rögzítő csavart az ablakkeret alsó végét felülről be kell illeszteni/csusztatni a kasztni pereme alá, lefele a z ablaktekerő vízgyűjtője felé. Sikeresen nem így csináltam és mindkét oldalon lepattogzotta gittelés/friss javítófényezés két körömnyi foltban.. :( Ott szúrtam el h nem emlékeztem h a keret alsó vége kicsit belóge-e oda a mélyedésbe a perem síkja alá, vagy felfekszik oldalt a ksztniban lévő kis peremre... Na ennyi.
Ja még vmi, ha valakinek van 2-2 db fölös oldalsó műanyag lökös/védő lemez nemis tudom hogy nevezzem rögzítő "patentja", az dobjon már meg velük léci :))).Az ajtón lévőhöz valóból is kéne meg a hátsó kerék és a ajtó közöttihez is... asszem különbözőek, de nem biztos... :)
Ennyi voltam mára.
Na mindenestre h Sprint témáról is írjak, álljon itt egy figyelmeztetés mindenkinek aki a hátsó ablak kereteket és környékét szereli vissza..., nagyon megszívtam a beszerelést :(. Mindenképp úgy kell kezdeni h mielott beraknátok a 2 B oszlopra rögzítő csavart az ablakkeret alsó végét felülről be kell illeszteni/csusztatni a kasztni pereme alá, lefele a z ablaktekerő vízgyűjtője felé. Sikeresen nem így csináltam és mindkét oldalon lepattogzotta gittelés/friss javítófényezés két körömnyi foltban.. :( Ott szúrtam el h nem emlékeztem h a keret alsó vége kicsit belóge-e oda a mélyedésbe a perem síkja alá, vagy felfekszik oldalt a ksztniban lévő kis peremre... Na ennyi.
Ja még vmi, ha valakinek van 2-2 db fölös oldalsó műanyag lökös/védő lemez nemis tudom hogy nevezzem rögzítő "patentja", az dobjon már meg velük léci :))).Az ajtón lévőhöz valóból is kéne meg a hátsó kerék és a ajtó közöttihez is... asszem különbözőek, de nem biztos... :)
Ennyi voltam mára.
Face2007-05-07 22:05:29 // 616
Bocsi, kimaradt :D, vezerlo elso olvastban nem kell koszi, csak toretlen plexis elolap!
Face2007-05-07 21:36:16 // 615
Piros padlokarpit: Gery egyik sprintjeben az volt a kepek alapjan, kontaktolj vele hatha... amugy ha jol remlik az egyik szerias Sud Ti-kben volt piros karpit, talan lehet szerezni.. ott csak annyit kell vagdosni hogy a kezifek kablicskuk ki tudjanak menni hatrafele, amugy csont ugynaz az egesz mint a sprintben... ;)
Face2007-05-07 21:32:12 // 614
Kapsz ket testet is a burakhoz... ;) (mondjuk nemtom milyenek, de van vagy 6-8db-om... :)))) ) gumitomites... kitudja.. tuti nem beszerezheto ujban... en bezsirozva raktam be a regieket... holnap vagy holnaputan megy a cuccos..
viszont igy szignifikansan nagyobb lesz a csomag...
Face2007-05-05 14:09:59 // 613
Ne légy hülye ilyen súlyos dolgot nagyon nem éri meg külföldről szerválni, besz@rsz olyan postaköltsége lesz... :))) simán lehet kapni Unixba is, vagy a Meteorba.Sud-hoz való kell néked, valszeg 6 csavarlyukú. ;)
Face2007-05-04 23:54:59 // 612
Miféle fékmunkahenger? belsőfékesen csak fék főhenger+ 4 feknyereg van. Munakhenger csak a dobfékben van. Gyanítom nálad a fékberagadást a az első féknyergek egyikének belselyében lévő mechanika berohadásában kell keresni sajnos... azpedig nemmás mint temérdek szopóka... :(( a felújíthatóság erősen kérdéses, jó bontottat találni meg istentudja... ezt már jópárszor leírtam, nekem ahhoz hogy egy pár fasza első féknyerget össze tudjak eszkábálni jó kézifékkel 4 pár! bontott nyereg kelett.. és még így is erős kételyeim vannak hosszabbtávra a cuccal...
Mindenestre belső szir-szar kis alkatrészem van bele temérdek, ha majd kell vmi esetleg...
Face2007-05-02 15:01:40 // 611
A problémátokra a megoldás:
- 1, kaphato ~500 Ft-ért OBI-ban pl. egy kis sípoló kütyű, 2 drót: egyik ajtókapcsoló kontakt testre, másik rá a helyzetjelző áramkörre a műszerfalon a fényerőtekergélő előtt pl. Nálam perpill így van.
- 2, 92 után 33kban van egy fasza kis relé sokkkal kultúráltabb, és nem is sípol csak kellemesen berreg, és mivel 3 vezetékes, a harmadik vezeték a gyújtás áramkörre megy, csak akkor aktív ha nincs gyújtás alatt a kocsi (ami elég praktikus, mert nemegyszer idegelt fel h sípol ha vílágít a kocsi és kinyitom az ajtót :))))
Face2007-05-02 11:09:12 // 610
Mert lusta g*cik vagyunk :))), amugy az alsó sor első és második képe szerintem is jó ;) :)))
Face2007-05-02 10:21:17 // 609
A padló a pénzre vár még mindig :( , jobb oldalra felkerültek az ereszcsatornák, kezdenek beépülni a hátsóablakok, a héten megy szintereződni a jobbos eresz Ferkétől.Sztem két héten belül már csak a padló lesz hátra.az összes külső festési munkálat is készen van. :)))
Face2007-05-02 10:14:17 // 608
Mikor leszel legközelebb ott? A zsanérokért én is kimennék majd valamikor :))))
Face2007-05-02 10:11:06 // 607
Ez a bontós téma hogy lesz megoldva végül?
Face2007-05-02 09:42:35 // 606
F@sza :)), és még lököstartó biszbaszok is vannak rajta ;) :))) látom a felnik már le is ugrottak róla :DDD
Face2007-05-01 16:59:33 // 605
Símán matt, ne is említs semmit selyemfényről :D, ja meg még annyi, hogy neked kell belehekkelni a 2 darab felakasztási pontot az alkatrészekre, csak lógatva tudják ráégetni a festékréteget ugyanis....Hehe ezt majdnem elfelejettem :))) majd csinálok egy ábrát róla, én ilyen karácsonyfadísz fémakasztóval oldottam meg, tul komplikált lenne leírni az ábra majd megmutatja, holnap megcsinálom, most nincs kedvem :)))
Face2007-05-01 16:55:48 // 604
Persze, írd meg az oldalamra vagy mailben a címed, aztán küldőm a hátsó búrákat.
Face2007-05-01 16:48:27 // 602
RAL színskálát tudnak.. én annyit mondtam matt fekete, miután egyzsre csináltattam mást selyemfényűre és az túl fényes volt a kocsihoz odatartva...Pont olyanra sehogy sem fogod tudni, csak ha ugyanolyan festékkel fújod le ezt is meg az ajtót is... :)))) de sztem nem vészes a színkülönbség....
Face2007-05-01 16:37:27 // 601
Aha, így egy picit pont jó selyemfényű lesz. Előtte kromofág, majd átcsizsoltam afelületet 1200-es csizsolópapírral h jobban tapadjon rá a cucc.
Face2007-05-01 16:11:05 // 600
Bozsér kereskedőház
Ne tévesszen meg a munkafelvevő figura taplósága... :))) olcsón és jól dolgoznak, csak nem csinálnak semmilyen előkészítést mint homokfúvás v vmi..
Face2007-05-01 15:38:07 // 599
Igazából teljesen még nincs megoldva ugyanis a hátső rész B oszlopnál lévő fele még mindig le akar ugrani egy jó 10cm-en, ugyanis nemjó összekötő darabot szintereztettem le, volt uyganis 3db es mindnek picit más a profilja...
Amúgy elég rendesen meg kellett gumikalapálni, meg bezsírozni előtte végig a tető szélét.
Ha nem akarsz kibaszni magaddal akkor kiszeded előbb a hátsóablakot+keretet mindenestül... előszőr léc felüt elől hátul, aztan közdarab rá.Gumikéder alányom, az semmiség, aztán hátsóablak be+keret be stb.. ha úgy akarod felütni az ereszcsatornát h a gumikéder már bent van az nem fog sikerülni, mert visszalöki a kalapácsot :))))
Face2007-05-01 15:31:34 // 598
Simán megkaphatod őket, én csak vizsgára tettem fel, mert nincsenek törve,de aztán visszaraktam a régieket, mert nem tudtam megbékélni velük.Ezek valaha le voltak fújva sötétre és az illesztések környékéről képtelenség volt felszedni a sötétítést, whiteskull oldlán talán még van fent fotó amin látszik.
Ha kellenek elküdöm őket.
Ettől függetlenül ép plexis klímavezérlőpanelnak nagyon tudnék örülni. ;) :D
Face2007-05-01 15:12:16 // 597
Amúgy uraim jelentem a feketére szinterezett fém tetőszél ereszcsatorna, hibátlanul kibirja a felütést sérülés nélkül, pedig kaptak hideget meleget miután cseppet ideges lettem amilyen rohadt nehezen akartak a helyükön maradni... :)))
Face2007-05-01 15:06:33 // 596
Hát, azokat nehezen.. hacsak nem az én csomagtartómban keresnéd.. :))))
Face2007-04-26 09:21:39 // 595
Garga úr, ha neked is belsőfékes és tapad a kézifék, akkor csinálj olyat h fékpedál nyomkodása felváltva a kézifékkar meghúzása majd kiengedésével jópárszor ez elvileg megmozgatja a mechanikát belül a nyeregben és jobbesetben elengedi.
Illetve van 3-4 ismeretlen állapotú önindítom a pinyoban, ha kell belőle jelezd.
Face2007-04-19 20:45:01 // 594
Face2007-04-17 08:14:57 // 593
Szinter, a festéknél talán jobban rátapad... remélem.Lehet fujni utólag is foltot rá, csak pont azt az árnyalatot kikeverni.. akkor már inkább valszeg lefujnám fent az egészet..de az meg..ki tudja mennyire tapad a festék a szinteren.. szóval majdcsak lesz valahogy... :)))
A képeket itt az amoréról a típusleírástól szedtem.. nincsenek mások sajnos..de valahol a neten már láttam több képet erről a szériáról.. majd töröm az agyam h hol!
Múltkor nem ilyen krómos felni közepet kerestél? Mondjuk csak 3egyforma közülük, de azért az is több a semminél...
Face2007-04-16 21:58:06 // 592
Az szuper lenne! Köszi! :))) Ha krómos lesz akkor az nem lesz olyan vész sztem.. nem kell majd azon is görcsölnöd mint nekem h ép maradjon a fekete szinezés a kalapálás után is.. :S :)))
Face2007-04-16 21:40:27 // 591
Már írta h 30e HUF. ;) Mikor zaklathatlak a balos ereszcsatornak miatt kb? ma elkeszult a jobboldal, nagyon jo lett a fekete szinterezesük, kiváncsi leszek.. remélem kibírják a felkalapálást majd :)))
Face2007-04-15 22:00:51 // 590
Tim's alfasudos weblapját megnézve, úgy értelmezem hogy 78-ban volt a váltás a full krómról a tt által mondottakra. ;)
Face2007-04-15 19:10:38 // 589
Face2007-04-13 08:19:55 // 588
Sztem a technologiai sorrend:
-ablakleeenged
-alsó külső díszléc leszed
-alsó belsőburkolat leszed
-emelőmechanika kiépít
-ablakkeret hátsórögzítés kiold/ablak és keret csatlakozás kiold
-keret B oszlopnál csavarok kiold, így már lazán lesz bent az egész keret+ az üveg is
-tetőperem tömítőgumicsík kirángat
-keret kiügyesked, majd ablaküvegkiemel
:)))) én legalábbis így csináltam.
Egy biztos míg az alsó külső díszléc fent van, nálam lehetetlen volt kiemelni a keretet...
Face2007-04-12 23:11:50 // 587
Persze szívesen leszedem ha gondolod, de ha a donornál sikerült simán leszedni akkor valszeg itt is menne :))) Szólj ha elkezded szétszedni :) minnél hamarabb megvan a balos ereszcsatorna is annál hamarább tudom összerakni véglegesre a hátsó ablakok környékét mindkét oldalon, holnpara talán elkészül a jobbos szinterezése nagyon kivancsi leszek rá! :D
A hozzászólásokért az Alfa Amore készítői nem vállalnak felelősséget.
Online tag
0
Vendég0
479