Face2008-02-19 23:03:22 // 786
Amúgy nemtom mit élveztek ezeken a youtubos klippeken... méghogy jó hang.. a youtube tömörítése úgy elbassza a hangokat, már elnézést a szóhasználatért hogy az kritikán aluli...
Face2008-02-19 23:00:54 // 785
Pipercross dirketszűröket nézegetthetsz még.
Face2008-02-19 20:19:51 // 784
iskolapéldája az árfelverődésnek... csak azért mert szép fényes valami nembiztosam h megér ilyen pénzeket...
Face2008-02-19 15:56:38 // 783
Látom megint kavarsz :)..ejjj.. kézzel ssoem lesz olyan mintha homokolva lenne...csak magadat szivatod meg sztem...
Face2008-02-16 20:50:01 // 782
scuderiars e-bay eladóval vigyázni! Nagyon sokan pályáznak a ritka cuccaira, iszonyatosan fel szokott verődni az ár! Valamint multkor egy 6Eur értékű új km spirált 25Eur!!!! postaköltséggel akart csak küldeni, holott reálisan maximum 10-ért is postázni lehetett volna. az üzletet felmondtam vele, nem volt korrekt....
Face2008-02-14 18:07:27 // 781
Face2008-02-11 17:23:58 // 780
Jut eszembe, nincs valakinek egy fölös elfogadható állapotú sprint tetőszélen végigfutó gumkédere? ami a kis ereszcsatorna alatt szorul be végig, tudjátok.
Igazaból csak egy 2 cm-es darabka kéne belőle mintának, Olyat akarok gyártatni ez alapján megtervezve, ami magaba foglalja a csak kínkeservesen felüthető fém ereszcsatorna formáját is! Azaz, így lesz egy olyan gumikéder, ami felnyomva az autóra úgy néz majd ki/és úgy funkciónál majd, mintha ott lenne a fém ereszcsatorna is(amit persez leszedek).Így megspórolom a fényezés szétrongálását...Vagyis én nem spórolom meg, mert már tavaly szétrongáltam..de leszedem, kijavítom, és a gumit nyomom csak vissza.. :)) Ha minden jól megy, a kéder profil utána elvileg megvehető lesz bárkinek a Torjay - tuningtól folyóméterben :)))
Igazaból csak egy 2 cm-es darabka kéne belőle mintának, Olyat akarok gyártatni ez alapján megtervezve, ami magaba foglalja a csak kínkeservesen felüthető fém ereszcsatorna formáját is! Azaz, így lesz egy olyan gumikéder, ami felnyomva az autóra úgy néz majd ki/és úgy funkciónál majd, mintha ott lenne a fém ereszcsatorna is(amit persez leszedek).Így megspórolom a fényezés szétrongálását...Vagyis én nem spórolom meg, mert már tavaly szétrongáltam..de leszedem, kijavítom, és a gumit nyomom csak vissza.. :)) Ha minden jól megy, a kéder profil utána elvileg megvehető lesz bárkinek a Torjay - tuningtól folyóméterben :)))
Face2008-02-11 17:13:51 // 779
Asszem van jelem (kicsit pattogzott ) előre valahol.Mondjuk jó állapotút valszeg úgyis necces feltenni ha utcán is parkolsz vele..
Megnézem.
Amúgy újban csakis a fém alapút szabad megvenni, ami műanyagos az pár év alatt úgy elfakul mint a pinty..hány ilyet látni.. :(
A féltengelyek sztem egyformák.
Lököst meg próbálj bótolni pedritoék sötétbarna sprintjéről pl :)))))
Megnézem.
Amúgy újban csakis a fém alapút szabad megvenni, ami műanyagos az pár év alatt úgy elfakul mint a pinty..hány ilyet látni.. :(
A féltengelyek sztem egyformák.
Lököst meg próbálj bótolni pedritoék sötétbarna sprintjéről pl :)))))
Face2008-02-08 18:32:55 // 778
Nem faszság, nagyon is jók és kellenek! Vízleengedő kis 3szög nyílások, nem szabad h az alvázvédő befedje alulról, ki kell vágni majd a réteget.Arra vannak hogyha víz van a lábtérben (pára lecsapódás/beázás cipőd talpáról átszivárgó esővíz stb.) akkor ezeken szépen kifolyik, amúgymeg csak egy 1-2mm-es hézagok, befelé a formájuk miatt nem tud víz fröcskölni! A kör alakú dugaszok faszságok. Gyáriban rendelhetőek, ua. mint a 33-on. Én ezeket behegesztettetem a helyükre, körbe tömítve karosszéria tömítővel, és a közepükre fúrtam egy asszem 6-os vagy 8-as lyukat.. A padlód pont éphogy akkor fog kirohadni, ha full zárt és nincs nedvességkifolyási lehetőség! Ez nyáron a nagy esők folyamán szépen kis derült nálam és áldottam az istent h vannak ;) A Sprintjeink sosem lesznek és sosem voltak tökéletesen körbetömíthetők a kédereknél/ablakoknál sajnos..
További opció még ezen fém kupakok közepébe nagyobb lyukat furni, és más típus gumidugóját beletenni!
További opció még ezen fém kupakok közepébe nagyobb lyukat furni, és más típus gumidugóját beletenni!
Face2008-02-04 16:20:55 // 777
Haynes 81-ik oldal,robbantott ábra is van.semmi extra, középen kupak kipattint, csavar megnyit, lehúzóval lehúz, meg leüt meg ilyenek. Spec még énse csináltam, de valszeg nem nagy kunszt
Face2008-02-04 14:43:05 // 776
Jaja, egyben van, a nyereg meg úgy jön le h van 4 furat a tárcsán, azt kell minidg pozícióba forgatni, és úgy tudod nyitni a csavarokat. De fújd be jó előre csavarlazítóval, mert atomra őssze szokott lenni állva.
Face2008-02-04 13:32:34 // 775
Ha nem akarsz szopni (sokáig és folyamatosan) akkor külső hűtött fékek elöl +alfetta v 3316v ABS nyergek hátul, és ennyi. Lehet nem korhű 100%-ig de ez bőven belefér.
A belső fék elbaszott konstrukció és a fékhatása is szar, szerelni is szar.. Én kényszerből maradtam, egyenlőre a belsőféknél... szeretném felidézni, h 4 pár nyereg kellett hozzá h egy normális legyen belőle!
A belső fék elbaszott konstrukció és a fékhatása is szar, szerelni is szar.. Én kényszerből maradtam, egyenlőre a belsőféknél... szeretném felidézni, h 4 pár nyereg kellett hozzá h egy normális legyen belőle!
Face2008-01-27 22:08:05 // 774
No comment komolyan.. :))) legelső felül... :
http://alfasprint.extra.hu/
http://alfasprint.extra.hu/
Face2008-01-27 21:35:58 // 773
AR_sprint_workshop.pdf 219, 223. oldal ... ;) :))
Face2008-01-27 21:06:00 // 772
A sprintesben, minden kasztn,i külső-belső szerelés teljesen benne van, az üveg is. ;) Nem árt néha lapozgatni :)))
Face2008-01-27 19:54:59 // 771
A manualban bennvan h gyárilag hogyan kell kiszedni, vmi olyasmit kéne neked is .. ;) :)
Face2008-01-27 08:40:08 // 770
Nah, majd szólj ha jöttök, mindenképpen kiváncsi lennék a dologra :) összefuthatnánk majd :).Amugy az ember csak ne mondogasson semmit, már 2 hete ott figyel náluk egy zacskónyi apróságom, és még nem hívtak hogy kész lenne... :) holnap rájuk is csörgök..
Face2008-01-21 16:56:04 // 769
Én tuti nem korongoznám csak ürruhában... :)) minden olyan lesz, felköhögni is alvázvédőport fogsz... :s
Face2008-01-21 16:54:30 // 768
Hát, én biztos spakniznám, vannak ilyen jó merev spaknik vastag acélból, kaparásra.Ha mákod van és picit alá van rohadva felületileg(bár ez annyira mégse mák :S ) akkor úgyfog jönni mint a vaj..
A holand fórumon ezeknék a képeknék vmi festék égetést ír, meg kaparást, de nem teljesen érthető a fordító gép....
Buzi egy maló az tuti..talán tt tud vmi okosabbat....
A holand fórumon ezeknék a képeknék vmi festék égetést ír, meg kaparást, de nem teljesen érthető a fordító gép....
Buzi egy maló az tuti..talán tt tud vmi okosabbat....
Face2008-01-05 23:13:08 // 767
Én 25 év feletti Veloce-t hoznék veteránként Olaszból , Németből v Svájcból!... :)
Face2008-01-05 22:55:44 // 766
Így vagy úgy de 6-700e alatt nem állmeg sztem... Ha nem akarsz fúrni faragni akkor 450-500 alatt ne is nézelődj.. bár nincs is mit, és sztem nemis nagyon lesz valszeg.. ;)
Lehet inkább külföldön kéne nézelődni, itthon elég "gyér" már a kínálat...
Lehet inkább külföldön kéne nézelődni, itthon elég "gyér" már a kínálat...
Face2007-12-25 14:23:52 // 765
Ezen weberekét igen :)) 2 pár dellorto 36bol lesz összerkva és felújítva egy pár fasza ha minden jól megy :)) így addigis tudom használni a kocsit ha akarom :)
Face2007-12-25 11:57:54 // 764
Boldog Karácsonyt minden sprintőrültnek! Face bácsi ajándékát a Sprint szervízkönyv -es oldalamon találhatjátok :))). Gyári üregvédelmi útmutató a kereskedések által megbízott szerződéses cégek számára! :)))
A kevésbé jó hír pedig hogy a sprintem horrorisztikusan fogyaszt... telitankolás óta belement ~170 km..és nagyobb fékezésnél már villan a sárga lámpa a benzinszintjelzőnél... :((( mondjuk tény hogy elég sok rövid útat mentem vele full szivatón hidegben...de ez így elég gázos... :( januárban karbicsere mindenképpen, csak a kedves cartárs aki igért nekem karbikat több mint egy hónapja máig nem küldte... :((
A kevésbé jó hír pedig hogy a sprintem horrorisztikusan fogyaszt... telitankolás óta belement ~170 km..és nagyobb fékezésnél már villan a sárga lámpa a benzinszintjelzőnél... :((( mondjuk tény hogy elég sok rövid útat mentem vele full szivatón hidegben...de ez így elég gázos... :( januárban karbicsere mindenképpen, csak a kedves cartárs aki igért nekem karbikat több mint egy hónapja máig nem küldte... :((
Face2007-12-09 12:24:42 // 763
Azok nem gumidugók.Ilyen kis műanyag tányérkák,amik nem türemkednek ki felfelé, csak lefelé. Ha egyszer kiszedi az ember őket, nem lehet tökéletesen visszatenni valszeg.Én valszeg kitömném karosszériatömítő masszával aztán hello., az bontható is...
Face2007-12-09 12:21:29 // 762
Nem tudok ilyesmi létezéséről.... :( Mit akarsz gyártatni?
Face2007-12-07 12:23:50 // 761
Full más a két lengéscsillapító! Az alvázszámmal ne gányolva okoskodjatok :)), "állítólag" eleg könnyű kicserélni az egész elemet amin van ott a tornymerevítésnél...
Face2007-12-07 08:39:06 // 760
Mikrofilmek szerint 86-ban (87-es modellváltás előtt) két féle dobot szereltek hátra, Ate v Bendix.Vagy megnézed, levéve egy kereket h hátha látszik rajta, vagy tippelsz és bízol a szerencsében.Én amúgy Ate-t tippelnék, mert a 33nál pl, úgy vettem észre h a Bendix fék cuccokat a kisebb motorosokba rakták..de persze ez semmit nem jelent, ez egy teljesen random tipp :)))))
Face2007-12-04 09:12:49 // 759
Face2007-11-30 21:45:10 // 758
Képzeljétek, ma sprinttel mentem melózni, estig tartó rendezvény volt a suliban.. jövök ki... Kocsi full lefagyva persze.. és rajta egy kézzelírt cetli :)) "Megvenném ha eladó, vagy kérem hívjon ha tud eladó hasonlót" és egy mobilszám :)))))
Face2007-11-30 21:43:09 // 757
Ha sikeresen akarsz e-bayezni a jövőre nézve, és nem akarod h felverődjön az ár, akkor a saját maximumáradat csak a legeslegutolsó pillanatban nyomod be.. ha korábban is belicitálgatsz, akkor jól felverődik az ár ;) és nem okoskodni akarok, csak egy baráti tipp...
Face2007-11-26 21:47:57 // 756
Nekem biztos kene majd mindenbol..de iden mar tuti nem lesz ra penzem sajnos.. itt a karacsony is.. meg a karbikba is fog menni penz..stbstbs... :( marad a majd egyszer... :)
Face2007-11-20 12:49:08 // 755
Persze legjobb oda!Ha tehetném minden futóműalkatrészt meg egyéb sallangokat szintereztetnék! ;)
Face2007-11-18 10:29:07 // 754
Uraim, egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek mivel lehetne festeni/visszaadni biztomságiövek szövetének a színét? Tavasszal szerváltam ugye Ausztráliából 3 pontos öveket hátra, de mindkét oldalit egy olyan 20cm hosszan, az ülések vállrészénél kiszívta feketéről szürkésszínűre a 23 év alatt az ottani erős nap... Ruhafestékkel ugye valszeg nem lehet mert azt bele kéne vasalni..de gondolom ez a műszálas anyag ezt nem bírná ki... Fekete fetékspray megnemtom, félek h kicsit ,megoldaná benne a higító...
Valami ötlet?
Valami ötlet?
Face2007-11-14 16:37:05 // 753
Attól sztem nemilyen lesz, a homokolás legyen szó akármilyen fémről is, "matt" felületet hagy maga után, én eddig legalábbis csak olyat láttam..
Face2007-11-14 16:14:50 // 752
Kuldtem a holland forumos linket is, na azon szépen megkeresed az elejen az adott reszt, aztan copyzod az url-t, elmesz a babelfish .altavista.com-ra becopyzod a cimet, kivalasztod h dutch to english es lehozza az oldalt hozzavetolegesen leforditva,talan megtudhatod , en igy olvasgatom azta forumot neha :)))))
Face2007-11-11 20:51:04 // 751
Ha megnézed az ábrát, az 50-es számú alkatrészből is kéne 1db az van eltörve, az a szivató kis karjának a tengelye, illetve valszeg a 49-esből is fog kelleni egy darab mert ez ugy bele van nőve a karbi házába, az évekig tartó mozdulatlanság miatt h nem bírom az istennek se kioperálni úgy hogy ép maradjon.. :( ez a szivatónak a "dugattyúja"...
Sztem ugyanaz a 40-esnél is cucc de igazából nemtom....
Sztem ugyanaz a 40-esnél is cucc de igazából nemtom....
Face2007-11-11 20:33:29 // 750
Ha tudsz vkit akinek van kukábavaló DRLA 36-osa akkor ne tartsd magadba!, Várjunk csak, nem neked volt az h mikor vetted egyik oldalon dellorto másikon weber volt? Vagy rosszul emlékszem? :)))
Face2007-11-11 16:54:47 // 749
Na szétszedtem a kritikus részt, azért hiányzik, mert letört, és valszeg elveszett.... Mindenesetre angliából lehet rendelni alkatrészeket hozzá, úgyhogy most kértem is egy árajánlatot a pár apróságra...
Face2007-11-11 13:52:29 // 748
Hát ez beszarás gyerekek, anno kaptam egy pár DRLA 36-ost még a kocsihoz, csak mondta az előző tulaj hogy hiányzik róla a szivató...
Ne lementem megnézni a pinyóba.., egész jó állapotú karbik, sztem szuperül felújítható lenne, de tényleg,, az egyikről hiányoznak az alábbi alkatrészek...
Hát ezzel is jól meg vagyok lőve.. denemis értem..valaki leszerelte volna róla..minek? ahhh...
Ne lementem megnézni a pinyóba.., egész jó állapotú karbik, sztem szuperül felújítható lenne, de tényleg,, az egyikről hiányoznak az alábbi alkatrészek...
Hát ezzel is jól meg vagyok lőve.. denemis értem..valaki leszerelte volna róla..minek? ahhh...
Face2007-11-11 12:45:43 // 747
Ma generátort cseréltem a Sprinten, ugyanis már jóideje olyat csinált h elinditás után amíg egyszer nem pörgettem fel 2000-2500-ig, nem aludt ki a nincs töltés lámpa....
Persze a csere generátor mégszarabb volt..ugynaez csak még cicergett is a csapágya fordulaton... Rakhattam vissza a régit.... Na mindegy is...
Lényeg h közbe hamár ott voltam tüzetesen szemügyre vettem a karbikat, és sajnálattal kellett h megállapítsam h kézzel érezhetően durván kotyog a pillangoszelep tengelyük... :((((
Innetől kezdve erősen megkérdőjeleződik h van-e értelme felújítani őket...
Szóval keresek egy pár felújításra szoruló(esetleg jó), nem kotyogó tengelyű Weber IDF 36 vagy Dellorto 36-ost. minnél előbb...
Ha nincs senkinek, akkor nincs ötletetek kihez forduljak ezügyben?
Persze a csere generátor mégszarabb volt..ugynaez csak még cicergett is a csapágya fordulaton... Rakhattam vissza a régit.... Na mindegy is...
Lényeg h közbe hamár ott voltam tüzetesen szemügyre vettem a karbikat, és sajnálattal kellett h megállapítsam h kézzel érezhetően durván kotyog a pillangoszelep tengelyük... :((((
Innetől kezdve erősen megkérdőjeleződik h van-e értelme felújítani őket...
Szóval keresek egy pár felújításra szoruló(esetleg jó), nem kotyogó tengelyű Weber IDF 36 vagy Dellorto 36-ost. minnél előbb...
Ha nincs senkinek, akkor nincs ötletetek kihez forduljak ezügyben?
Face2007-11-10 20:56:50 // 746
Pusztulj, pusztulj :))) milyen jo allapotu a hutoracs!!!! Mennyi volt es milyei voltak meg a tagnak?
Face2007-11-09 19:58:43 // 745
Ja és a fényképezőt ne hagyd otthon ;) :D
Face2007-11-09 19:57:49 // 744
És hogy bukkantál erre az aranybányára? :D
Face2007-11-09 08:11:52 // 743
Én anno kontaktoltam ezzel az emberrel, egy fas*... rohadtdrágán küldené a cuccokat, és csak 3ik üzenetemre kegyeskedett válaszolni 2-3 hét után....
Face2007-11-07 22:53:00 // 742
Face2007-11-07 22:42:56 // 741
Nálad nincs kütyü, az a 84 elötti svájciakon van. Tolok egy kepet a gyári elvezetésől, csak elő kell kotornom... az nem létezhet h nem lehet ugy elhuzni, kiemelni az egész spirált h anniyt húzz rajta h berögzítsd. Fejtsd vissza az egész spirált addiga pontig ahol belép az akksi mellett a motortér felső rekeszhez.Majd dobd át az egészet a fűtésegység és a fékfőhenger felett, nyomd át a végét a tűzfalon, rögzítsd az óra hátába, óra be helyére, és utána lerögzíted kábelkötegelővel ahogy adja magát a hossza...
Face2007-11-07 20:03:04 // 740
Te a karbifelújításnál pillangószelep tengely+csapágy témakörben ügyködtél valamit? Nagyon szarok a karbijaim és lehet sajátkezű felújítás lesz belőle ha nem találok tényleg megbízható embert.. mondjuk a beállításhoz ígyisúgyis kelleni fog vmi igazi szaki a spec műszerrel... eddig egy helyen se vállalták ahol kérdeztem.... :))) :(((
Face2007-11-07 19:21:18 // 739
Nem kell senkinek a sebesség spirál meghajtó? A mennyi az annyi, azért annyi amennyi mert nekem is ennyibe fájt... és sztem ennyit megis ér...
Jó érzés mikor müxik, elhihetitek ;) :))))))
Jó érzés mikor müxik, elhihetitek ;) :))))))
Face2007-11-06 17:29:43 // 738
Urak van eladóba egy 1db komplett sebességmérő meghajtóm gyári, műanyag fogaskerekes, bontott. Azonnal beépíthető állapotban.
Mivel nagyon jó állapotú, de van rajta egy kezdeti pici hajszálrepedés (melyiken nincs..) az ára 4500 Ft.
Sztem pár évet biztosan kibír!
Mivel nagyon jó állapotú, de van rajta egy kezdeti pici hajszálrepedés (melyiken nincs..) az ára 4500 Ft.
Sztem pár évet biztosan kibír!
A hozzászólásokért az Alfa Amore készítői nem vállalnak felelősséget.
Online tag
0
Vendég0
461