Blog >> alfacity

>> EseménySanyi // Alfa 156 1,6 TwinSpark Progression // 2010-05-29

Most tűnt fel, hogy a komáromi találkozóról nem írtam blogot, pedig idén is ellátogattunk az Erődbe. Ismét egy remek hangulatú találkozón vehettünk részt. Igaz reggel esőre ébredtem és Győrig esett is rendesen. Utána viszont kisütött a nap és estig nagyon jó időnk volt. Idén Andyka drága volt a navigátorom, ő is nagy jól érezte magát. A nap fénypontja természetesen a Giulietta volt.

Jövőre veletek ugyanitt!

>> Tuning és extraLiquid // Alfa 156 2.0TS // 2010-09-19

Alfacityben nyertem egy DefedLock váltózárat, így nyáron kissé lassan őrölnek a malmok, agy csak most került beépítésre.
A DefendLock szerelője eljött Győrbe és a Re-Cartánál (ők a helyi viszonteladók) beszerelte.

>> EseményRicoe156 // Alfa 146 1.6 TS 16V // 2010-05-30

Első alkalommal voltunk Alfacity-be és nem bántuk meg.Rengeteg program volt,számtalan szép autó és a hangulat se volt mindennapi.

Tombolán nyertünk egy vezetéstechnikai tréninget,és egy autóalkatrész vásárlási utalványt by Erhard.
Köszike :))))

>> EseményEdyboy // Alfa 155 1.7TS 8V // 2010-06-22

Na,megvolt a második Alfa találkozó Komáromban.Szerencsére a bejutás gördülékenyebb volt,mint tavaly.Ismét találkoztunk régen látott arcokkal.És megint jó volt a hangulat :)

A reggeli szakadó esőre és az időjárásjóslásra való tekintettel, az eredeti tervvel ellentétben az SW vitt minket ma AlfaCity-be.
A konvoj Pápáról a terv szerint el tudott indulni, majd Téten és Győrben megszaporodván érkeztünk AlfaCity-be.
A rendezvény a vártnál is jobb volt:
- fantasztikus műsorok voltak,
- rengeteg ismerőssel találkoztam,
- nagyon jó idő lett, le is égtünk rendesen,
- végre beülhettem egy Maserati Quadroporte-ba, ha megnyerném a lottóötöst ilyet vennek,
- végre tudtam képet csinálni a tankkal, és
- láthattam, ill. beülhettem az új Alfába
Köszönet a szervezőknek a mai napért!

>> Eseménymesa // Alfa 156 2.0 TS 16v Selespeed // 2010-05-30

A reggel a felkelés után lefekvéssel folytatódott, az autó alá feküdtem, és vissza szereltem a motortér takaró műanyag lemezt, majd az egész kocsit lemostam, az előző esti vezérléscsere után nyomokból kifolyólag. Így kicsit késve indultunk, az egyébként is idén későbbre időzített találkozóra. Délre értünk Komáromba, és egyetlen percet sem kellett várni a beléptetéskor, ami igen meglepett, de nagyon örültünk is neki. Azért a reggeli konvojozás hiányzott... A nap így gyorsan eltelt, a Nap viszont folyton ott figyelt felettünk, és alapos bőrpírt okozott, szerencsére az erőd újabb, felfedezett szárnyai menedéket biztosítottak. Számomra a vonósnégyes a nap csúcspontja, nagyon jó választás, és pont oda illett! Kézcsókom a hölgyeknek! A Juliska tényleg jól néz ki, de 16"-os kerékkel be sem mutatnám, csak 17 és 18" áll jól neki :) Neroban pedig pompázatos!
Most is nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a szervezőknek! Már most várjuk a következőt!
Video: Alfa Brera/Spider vs FIAT 500 drag race :)

>> EgyébRolcho // Alfa 156 1.6 TS // 2010-05-30

Időrenden:
- nanobionic ismételt kezelés
- fékfolyadék kicserélve
- AlfaCity 100 :-)

km: 99243

>> Eseményystuc // Alfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2010-05-29

Nagyon nagy találkozó volt, nagyon jó programokkal, hibátlan szervezéssel. A beléptetés a fél óra csúszás ellenére is tökéletes volt, ha ezentúl legalább így fog menni mindig, akkor egy rossz szavam sem lesz! Ez nagyon jól ki lett így találva! Mikor beálltam a parkolóba, az Echo TV-nek egyből adtam is egy interjút, de arról sajna nincs fotó...
Ami a tavalyi találkozóhoz képest visszalépés, az a lézerharc. Idén nem volt akkora élmény, mert kevesebben tudtunk lövöldözni. Ezt sajnáltam.
Viszont a fináléban sikeresen jó választ adtam egy kérdésre, így 5 liter motorolaj boldog tulajdonosa lettem, aminek nagyon örülök! :-)
16 db Bella Macchina matricát kaptam, és mindenkinek köszönöm, aki az autómra szavazott!!!!

Update:
Az Alfa Giulietta regisztrácónál szerencsés voltam, kisorsoltak. A nyereményem egy ajándékcsomag, ami tartalmaz egy Brera DVD-t, egy eredeti Alfa Romeo pólót, valamint egy Mi.To modellt. :-)

>> EseményALFI156 // Alfa 159 2.4 JTDM // 2010-06-20

2010.05.29.A kocsiba 61.800km.van.Megjártuk a Monostori erődöt.Jó kis tali volt!

>> EgyébSanyi // Alfa 156 1,6 TwinSpark Progression // 2010-02-23

Felkerültek nekem is a matricák. ( Nagy szentségelések közepette.) Nem volt egyszerű ilyen nagy felületű matricát felnyomni. Főleg így hogy teljes alakos volt. Remélem jövőre nem ilyen lesz!