Én torxal szedtem le! Nem tapasztaltam problémát.
Én ezekkel szerelek:
Dugókulcs készlet
Torx készlet
droberto2012-10-09 00:01:23 // 1296
droberto2012-10-08 23:44:01 // 1295
Mivel mély a hang, ezért csak annyit hallok, hogy előröl.
droberto2012-10-08 23:42:31 // 1294
"Leállításkor nem ráz be, ha nem nyomod be a kuplungot?" - Szerintem nem, de ezt meg kelle néznem!
droberto2012-10-08 23:41:38 // 1293
Ha nem lendkerék, akkor mi?
Váltási technika: Már minimalizáltam én is, de ez is zavar, hogy erőlködni kell.
Váltási technika: Már minimalizáltam én is, de ez is zavar, hogy erőlködni kell.
droberto2012-10-08 23:39:14 // 1292
A csere nem nagy kunszt, jó szerszámmal könnyen abszolválható. Visszarakáskor kell figyelni, hogy rendesen a helyén legyen minden.
Nem tudom, hogy melyik milyen. Én Dayco-t vettem mert az a gyári, és Erhard olcsón hozta.
A Conti úgy hallom nem rossz minőség.
Nehezen tudom elképzelni, hogyha a gyáriban nincs retesz, akkor bármelyik másikban lenne.
Viszont a pécsi szerelősráchoz ha lemész bármikor megnézheted, mert nekem félretette a gyárit és a Gates-et is. :) Megtalálod, hisz 18 éve egy helyen van! :)))
Nem tudom, hogy melyik milyen. Én Dayco-t vettem mert az a gyári, és Erhard olcsón hozta.
A Conti úgy hallom nem rossz minőség.
Nehezen tudom elképzelni, hogyha a gyáriban nincs retesz, akkor bármelyik másikban lenne.
Viszont a pécsi szerelősráchoz ha lemész bármikor megnézheted, mert nekem félretette a gyárit és a Gates-et is. :) Megtalálod, hisz 18 éve egy helyen van! :)))
droberto2012-10-08 23:26:58 // 1291
Gyorsításkor (és talán alapjáraton) figyeltem meg leginkább! A motorfékben nem vagyok biztos, de talán akkor is hallható. Nagyon finom hang, nem veszi észre mindenki. Az viszont biztos, hogy korábban ilyen hangot nem adott. Kb. 1 hónapja hallom.
droberto2012-10-08 23:22:45 // 1290
Gondoltam, hogy odaírjam, hogy: Hé, villamosmérnökök! :)))
droberto2012-10-08 23:19:22 // 1289
Pont most olvastam az ottani hsz-ed. :)
Látom te sem unatkozol! :)
A szétvágott tárcsa!
A tárcsa csere!
Néhány fotót küldök mailben is!
Látom te sem unatkozol! :)
A szétvágott tárcsa!
A tárcsa csere!
Néhány fotót küldök mailben is!
droberto2012-10-08 23:02:53 // 1288
Akkor milyen épeszű magyarázatot tudnál rá mondani, hogy töltés után vagy 2-300-al kevesebbet forog az önindító?
droberto2012-10-08 23:01:26 // 1287
Szerintem ezt a videót ebben a Topicban bőven 40 felett linkelték, ahogy így olvasom vissza a hsz-okat (még .~4500 vissza van)!
Nagy dicsőség, hogy az általában egoista németek ezt így leadták.
Legalább tudják az újak, hogy milyen frankó az 59 futóműve! :)
Nagy dicsőség, hogy az általában egoista németek ezt így leadták.
Legalább tudják az újak, hogy milyen frankó az 59 futóműve! :)
droberto2012-10-08 22:48:17 // 1286
És ha már a panaszkodásnál és a hangoknál járunk, akkor Csabi159 megemlítette, mikor elkötötte a vasat, hogy az övéhez képes, milyen hangosan huhog a turbó, alacsony fordulaton (főleg nem üzem meleg motornál). Más 1.9-eseknél is megfigyelhető ez?
droberto2012-10-08 22:45:50 // 1285
Egyébként egyre jobban idegesít a lendkerék klattyanása 1-2-3-ba váltáskor.
Tudom, hogy nem új autó, de szeretem, ha valami mechanikailag feszes!
Tudom, hogy nem új autó, de szeretem, ha valami mechanikailag feszes!
droberto2012-10-08 22:43:52 // 1284
KUL-on mikor a lendkerékről beszélgettünk, nagy izgalmamban elfelejtettem megkérdezni, hogy amikor lefullasztom a motort egy akkorát (fémeset) üt valami, hogy majd elszáll. Ez a kettőstömegű, vagy csupán a motortartó bak?
droberto2012-10-08 22:41:16 // 1283
Újabb hangra lettem figyelmes: Már régóta hallom, de már nagyon idegesít. Tekintetbe véve, hogy már mindent kicseréltem.
A hang morgás zúgás jellegű, meglehetősen halkan alacsony fordulatnál hallható. Forgó mozgást végez az előadója, 1000-es fordulatszámnál, kb. 180-240 1/min a fordulatszáma, mely a fordulat növekedésekor gyorsul. Üresbe kitéve a váltót nem hallom.
Mit kéne még kicseréljek?
A hang morgás zúgás jellegű, meglehetősen halkan alacsony fordulatnál hallható. Forgó mozgást végez az előadója, 1000-es fordulatszámnál, kb. 180-240 1/min a fordulatszáma, mely a fordulat növekedésekor gyorsul. Üresbe kitéve a váltót nem hallom.
Mit kéne még kicseréljek?
droberto2012-10-08 22:34:37 // 1282
Tök frankó, hogy az EGR keresztmetszet csökkentésének útját így kijártad magad. :) Grat hozzá!
Bundázott Xenon: :)))
Az akksi engem is szivatni fog! KUL előtt a sok matatás miatt is gondoltam rátöltök. Erre meg alig akart beindulni olyan lassan tekert szombat reggel. Úgy rémlik ez nem az első ilyen eset. Lehet töltéskor felgajdulnak a lerakódott szulfátok?
Bundázott Xenon: :)))
Az akksi engem is szivatni fog! KUL előtt a sok matatás miatt is gondoltam rátöltök. Erre meg alig akart beindulni olyan lassan tekert szombat reggel. Úgy rémlik ez nem az első ilyen eset. Lehet töltéskor felgajdulnak a lerakódott szulfátok?
droberto2012-10-08 22:29:32 // 1281
Ezzel a kapargatással jót tesz a fényezésnek meg mindennek.
droberto2012-10-08 22:28:47 // 1280
Konkrét példát én személy szerint nem hallottam, hogy bárkinek is 100-200 k km környékén letérdel a befecskendező rendszere. De szerintük ez erősen használat függő:
"Hibák, megoldások:
Magas résolaj:
Az ún. golyófészek kopása az elsődleges indok. A nyomópálca kopás szintén hozzájárul a hibához. A fúvókatű berágódása és az injektorház kopása, repedése is előfordul.
A golyófészket olasz technológiával fel lehet polírozni, illetve a bosch ígéri, hogy újként is lehet rendelni a jövőben. (Néhány típushoz már vásárolható. 2011-07-27) Addig marad a felújítás. A nyomópálca problémás, mivel nem javítható és nem kapható (a bosch szintén ígér…)!!! Ha kopott, akkor csak egy másik injektorból való nem kopott pálcával helyettesíthető. Fúvókákat már lehet kapni.
Túl kevés-túl sok szállított mennyiség:
Általában fúvóka probléma. A mágnesszelep és a fúvókatű hézagolása is javít a helyzeten.
Árak:
Az injektor felújítások, beállítások árai 25 000-45 000Ft között mozog.
Néhány típushoz új injektorok 55 000Ft/db áron kaphatók.
A fenti összegek nettóban értendők!"
"Hibák, megoldások:
Magas résolaj:
Az ún. golyófészek kopása az elsődleges indok. A nyomópálca kopás szintén hozzájárul a hibához. A fúvókatű berágódása és az injektorház kopása, repedése is előfordul.
A golyófészket olasz technológiával fel lehet polírozni, illetve a bosch ígéri, hogy újként is lehet rendelni a jövőben. (Néhány típushoz már vásárolható. 2011-07-27) Addig marad a felújítás. A nyomópálca problémás, mivel nem javítható és nem kapható (a bosch szintén ígér…)!!! Ha kopott, akkor csak egy másik injektorból való nem kopott pálcával helyettesíthető. Fúvókákat már lehet kapni.
Túl kevés-túl sok szállított mennyiség:
Általában fúvóka probléma. A mágnesszelep és a fúvókatű hézagolása is javít a helyzeten.
Árak:
Az injektor felújítások, beállítások árai 25 000-45 000Ft között mozog.
Néhány típushoz új injektorok 55 000Ft/db áron kaphatók.
A fenti összegek nettóban értendők!"
droberto2012-10-08 22:19:43 // 1279
Lehet, hogy érdesebb lenne a gyárinál, de SZVSZ szerint rondább nem lenne, csak jobban tapadna. :)))
Látni kéne és ki kéne próbálni.
Látni kéne és ki kéne próbálni.
droberto2012-10-08 15:37:27 // 1278
Így van, bosszantó dolog ez!
droberto2012-10-08 15:17:28 // 1277
A városi menéssel kapcsolatban teljesen igazad van, de ezért írtam oda, hogy kíméletes használattal.
A múlt hétvégén olvasgattam apósom Lacettijének kezelési könyvét és ott ez állt: "Az olajcsere periódus 15.000 km, de mostoha használat mellet (rendszeres városi használat) csökkenteni kell a periódust." Ergo a sűrűbb olajcserével kell kompenzálni a tartósan rossz üzemállapotot. Továbbá az alsóközepes Lacetti, inkább valósi városba, mint a középkategóriás 159.
A múlt hétvégén olvasgattam apósom Lacettijének kezelési könyvét és ott ez állt: "Az olajcsere periódus 15.000 km, de mostoha használat mellet (rendszeres városi használat) csökkenteni kell a periódust." Ergo a sűrűbb olajcserével kell kompenzálni a tartósan rossz üzemállapotot. Továbbá az alsóközepes Lacetti, inkább valósi városba, mint a középkategóriás 159.
droberto2012-10-08 13:16:16 // 1276
Világítás: Neked Xenonod van és nem az égett ki, hanem a helyzetjelző.
Helyzetjelző csere:

Ez talán segíthet még a cserében.
Helyzetjelző csere:

Ez talán segíthet még a cserében.
droberto2012-10-08 13:12:44 // 1275
Nincs mit!
Itt mindenki szívesen segít a másiknak! :)
Szervíz: Ezt a dolgot szerintem jól látod.
Pedál: Ez tényleg kopott. Nem is gondoltam volna. Így a képek alapján azt ajánlom, hogy szereld le, alaposan tisztítsd meg és egy gumitappancsra feszített P320 csiszoló papírral csiszold be. Szigorúan csak abban irányban csiszold, amilyen a gyári is. Így talán vissza tudod nyerni az eredeti szálcsiszolt hatást.
Beltér világítás burkolat: Én a helyedben lepolíroznám a karcokat és FBS-el (vagy bármilyen szilikoplasztos ragasztóval) visszaragasztanám.
Féknyereg: A sérüléseket én sima (megfelelő színre kikevert) zománcfestékkel, vagy ha nagyon profi akarsz lenni 2K-s autófestékkel lejavítod kisecsettel.
Kiolvasás: Ebben sokunk tud segíteni. Nem kell hozzá más mint egy interfész és egy szoftver.
Itt mindenki szívesen segít a másiknak! :)
Szervíz: Ezt a dolgot szerintem jól látod.
Pedál: Ez tényleg kopott. Nem is gondoltam volna. Így a képek alapján azt ajánlom, hogy szereld le, alaposan tisztítsd meg és egy gumitappancsra feszített P320 csiszoló papírral csiszold be. Szigorúan csak abban irányban csiszold, amilyen a gyári is. Így talán vissza tudod nyerni az eredeti szálcsiszolt hatást.
Beltér világítás burkolat: Én a helyedben lepolíroznám a karcokat és FBS-el (vagy bármilyen szilikoplasztos ragasztóval) visszaragasztanám.
Féknyereg: A sérüléseket én sima (megfelelő színre kikevert) zománcfestékkel, vagy ha nagyon profi akarsz lenni 2K-s autófestékkel lejavítod kisecsettel.
Kiolvasás: Ebben sokunk tud segíteni. Nem kell hozzá más mint egy interfész és egy szoftver.
droberto2012-10-08 09:55:52 // 1274
Egy gép élettartama alapvetően az üzemidőtől függ, autónál a megtett km-től.
Nyilván megfelelő karbantartással, ápolással és a rendeltetésszerű-, kíméletes használattal az elhasználódás csökkenthető, az élettartam elnyújtható.
Nyilván megfelelő karbantartással, ápolással és a rendeltetésszerű-, kíméletes használattal az elhasználódás csökkenthető, az élettartam elnyújtható.
droberto2012-10-08 09:35:07 // 1273
Általános tapasztalat, hogy 200 k km felett nagy eséllyel jönnek az alábbi - egyébként egyenként sem kis értékű - hibák:
- DPF
- EGR
- Szívósor
- Turbó
- Kuplung
- Lendkerék
- Főtengely ékszíjtárcsa
- Kormánymű
- Féltengely
- Felső lengőkar
- Xenon izzó
- Akkumulátor
Persze ezek tönkre menetel nem törvényszerű, elhasználódásuk elsősorban futásteljesítmény függő, másodsorban a használat és a karbantartások betartásától függ.
- DPF
- EGR
- Szívósor
- Turbó
- Kuplung
- Lendkerék
- Főtengely ékszíjtárcsa
- Kormánymű
- Féltengely
- Felső lengőkar
- Xenon izzó
- Akkumulátor
Persze ezek tönkre menetel nem törvényszerű, elhasználódásuk elsősorban futásteljesítmény függő, másodsorban a használat és a karbantartások betartásától függ.
droberto2012-10-08 09:23:04 // 1272
Ejha, puccos kis lakás! :)
Grat hozzá!
Ezt a vas is meghálálja!
Grat hozzá!
Ezt a vas is meghálálja!
droberto2012-10-08 07:56:58 // 1271
Ezt így képekről nehéz eldönteni. Én vsz. nem mennék el megnézni, mert:
- Vsz. lecsó volt, mert fekete a térdlégzsák.
- 2006-os, ergo 6 éves. Ki hiszi el egy 10 millás premiummárkáról, hogy (főleg, ha NY-Európai) évi 17 ezret futott. A váltót elnézve a valós futás ennek min a duplája lehet. (Bár igazából a karbantartottság igazolhatósága fontosabb.) Csupán bizalmatlanságot gerjeszt.
- Vsz. lecsó volt, mert fekete a térdlégzsák.
- 2006-os, ergo 6 éves. Ki hiszi el egy 10 millás premiummárkáról, hogy (főleg, ha NY-Európai) évi 17 ezret futott. A váltót elnézve a valós futás ennek min a duplája lehet. (Bár igazából a karbantartottság igazolhatósága fontosabb.) Csupán bizalmatlanságot gerjeszt.
droberto2012-10-07 22:42:27 // 1270
Szia! Komplex kérdéssor. :)
1. Nem bonyolult cserélni. Úgy kell eljárni, mint bármi másnál. Van elég hely, nem kell leszedd a lökhárítót.
Egy kis segítség a használatiból:
A xenon csere: Az utólagos beépítés bajos, ha meg gyárit akarsz, akkor kell lámpatest, lámpamosó rendszer és magasságállítós hátsó híd.
Hopp, most nézem (a lámpamosóidból ítélve), hogy neked gyárilag Xenonod van.
2. Ezt így a leírásból nehéz megmondani. Szükség lenne egy hibakódkiolvaásra, hogy hátha vanak hibák eltárolva. Ehhez szükséges egy számítógép egy interfész (ELM327) és egy szoftver (MES).
3. Szintén hibakód kiolvasással kezdenék.
4. A kép jó lenne. Egyébként itt a búra és a lámpatest egyben van. Lehet újat is venni, de SZVSZ abszolút felesleges. Egy bontott (pl.: Rolan Trencsik) tökéletesen megteszi az új árának töredékéért. Itt látod, hogy a hátsó hogy néz ki. Az első hasonló szerkezetileg.
5. Féknyereg: Lehet újat venni de nem érdemes, mert drága. Ki kell javítani a fényezést, vagy újra kell festeni. Alupedál: Van ilyen újból (keresd Erhard cartársat) és bontott is. De hogyan tud elkopni egy alupedál?
6. Például úgy, hogy lejtőn állsz, vagy még nem folyt vissza az összes olaj. Hidegen nézd meg a nívó pálcát. Az a jó, hogy ha max. szint alatt van egy picivel. A JTD motorok nem nagyon eszik az olajat.
Hűtőfolyadék: Selénia Paraflu Up kell bele 3,75 l és ugyanennyi ioncserélt víz. Csere után, néhányszor még kell utántölteni, ahogyan dolgozza ki a levegőt.
A csere egyszerű: Haspáncél le, majd a vízhűtő alsó csonkjáról le kell szedni a gumicsövet a leengedéshez.
100% biztos a km óra állás? Leinformáltad a vasat illetve nézted FES/MES-el. Ha nem, akkor a nagy szervízt én azonnal elvégezném.
A fékolajadékot 70k-ként vagy két évente illik cserélni.
A 19-es gumma sajnos nem olcsó 75-100k/db.
Szervíz: Csörit sokan dícsérik, de ő messze van neked. Ez ügyben szerintem kérdezd meg a helyi cartársakat, hogy ki mit ajánl.
Javaslom, hogy innen töltsd le a használatit és olvasd el!
1. Nem bonyolult cserélni. Úgy kell eljárni, mint bármi másnál. Van elég hely, nem kell leszedd a lökhárítót.
Egy kis segítség a használatiból:

A xenon csere: Az utólagos beépítés bajos, ha meg gyárit akarsz, akkor kell lámpatest, lámpamosó rendszer és magasságállítós hátsó híd.
Hopp, most nézem (a lámpamosóidból ítélve), hogy neked gyárilag Xenonod van.
2. Ezt így a leírásból nehéz megmondani. Szükség lenne egy hibakódkiolvaásra, hogy hátha vanak hibák eltárolva. Ehhez szükséges egy számítógép egy interfész (ELM327) és egy szoftver (MES).
3. Szintén hibakód kiolvasással kezdenék.
4. A kép jó lenne. Egyébként itt a búra és a lámpatest egyben van. Lehet újat is venni, de SZVSZ abszolút felesleges. Egy bontott (pl.: Rolan Trencsik) tökéletesen megteszi az új árának töredékéért. Itt látod, hogy a hátsó hogy néz ki. Az első hasonló szerkezetileg.
5. Féknyereg: Lehet újat venni de nem érdemes, mert drága. Ki kell javítani a fényezést, vagy újra kell festeni. Alupedál: Van ilyen újból (keresd Erhard cartársat) és bontott is. De hogyan tud elkopni egy alupedál?
6. Például úgy, hogy lejtőn állsz, vagy még nem folyt vissza az összes olaj. Hidegen nézd meg a nívó pálcát. Az a jó, hogy ha max. szint alatt van egy picivel. A JTD motorok nem nagyon eszik az olajat.
Hűtőfolyadék: Selénia Paraflu Up kell bele 3,75 l és ugyanennyi ioncserélt víz. Csere után, néhányszor még kell utántölteni, ahogyan dolgozza ki a levegőt.
A csere egyszerű: Haspáncél le, majd a vízhűtő alsó csonkjáról le kell szedni a gumicsövet a leengedéshez.
100% biztos a km óra állás? Leinformáltad a vasat illetve nézted FES/MES-el. Ha nem, akkor a nagy szervízt én azonnal elvégezném.
A fékolajadékot 70k-ként vagy két évente illik cserélni.
A 19-es gumma sajnos nem olcsó 75-100k/db.
Szervíz: Csörit sokan dícsérik, de ő messze van neked. Ez ügyben szerintem kérdezd meg a helyi cartársakat, hogy ki mit ajánl.
Javaslom, hogy innen töltsd le a használatit és olvasd el!
droberto2012-10-07 00:52:13 // 1269
Nagyon sajnálom, hogy a topiclakók nagy része távol maradt az eseménytől! :(
Igazán príma kis rendezvény volt!
Igazán príma kis rendezvény volt!
droberto2012-10-07 00:49:48 // 1268
Azt a szívemre vettem volna. :)
Volt belőle bőven hál' Istennek. :)
Volt belőle bőven hál' Istennek. :)
droberto2012-10-04 20:46:16 // 1266
Király vagy! A FoCom-ot már kerestem égen, földön! Köszi!
droberto2012-10-04 14:28:32 // 1264
Nekem eddig még nem gyűlt meg vele a bajom. :)
Lefele csavarhúzóval szoktam veszem, visszafele kombinált fogóval teszem.
Lefele csavarhúzóval szoktam veszem, visszafele kombinált fogóval teszem.
droberto2012-10-04 13:34:38 // 1263
A bilincs csak roncsolással oldható?
droberto2012-10-04 13:33:45 // 1262
Szükségeltetnek hozzá kábelkötegek, GPS antenna + adapter és egy SW átírás. :(
droberto2012-10-04 13:31:23 // 1261
Vsz. befigyelt egy sikertelen regenerálás, ami lehúzza az átlagot.
droberto2012-10-04 13:30:19 // 1260
A mi könyvünk pedig a féltengelycsuklókhoz ezt írja: Kívül Tutela All Star, bellül Tutela All 700.
A kormányműre Tibcsi166 Tutela MRM 2-t rakott. (Szerinte jó ez a csuklókhoz is.)
Egyes Fiat-os oldalakon kormányszerkezethez K 854-et írnak.
Ha lesz időm utánajárok a dolgoknak, mert én is zsírzás előtt állok.
Én még a váltórudazat csuklóit fújkáltam be folyékony zsírral a motortérben.
A kormányműre Tibcsi166 Tutela MRM 2-t rakott. (Szerinte jó ez a csuklókhoz is.)
Egyes Fiat-os oldalakon kormányszerkezethez K 854-et írnak.
Ha lesz időm utánajárok a dolgoknak, mert én is zsírzás előtt állok.
Én még a váltórudazat csuklóit fújkáltam be folyékony zsírral a motortérben.
droberto2012-10-04 13:26:09 // 1259
Nincs ezzel semmi probléma! :)
droberto2012-10-04 13:24:50 // 1258
Szépnek tűnik, meg kéne nézni!
droberto2012-10-03 09:04:57 // 1256
Próbálj menni vele egy adatgyűjtős kört, hogy mik történnek DPF ügyben!
Javaslom, hogy hajts egy kicsit meg hosszab távon.
Ha 20%-on állt, nem hiszem, hogy regenerálnia kellet volna!
"a FES-ben a történő PROXY align ill. reset self learning (vagy hasonló) segíthet? vagy csak húzzam le éjszakára az akkusarut?" - Szerintem nem segítenek, de én is megpróbálnám. (Az öntanuló funkciókat én még nem nulláztam. A Proxy összehangolás meg nem tudom, hogy mi. Talán valami Can rendbetétel....)
Javaslom, hogy hajts egy kicsit meg hosszab távon.
Ha 20%-on állt, nem hiszem, hogy regenerálnia kellet volna!
"a FES-ben a történő PROXY align ill. reset self learning (vagy hasonló) segíthet? vagy csak húzzam le éjszakára az akkusarut?" - Szerintem nem segítenek, de én is megpróbálnám. (Az öntanuló funkciókat én még nem nulláztam. A Proxy összehangolás meg nem tudom, hogy mi. Talán valami Can rendbetétel....)
droberto2012-10-03 07:11:00 // 1255
Szerintem ne a km legyen a fő szempont. A külföldről, a nepperek által behozott, hasonló korúakban is van ennyi, vagy inkább több. Ez SZVSZ ez tök átlagos futás( évi 28k km) egy ilyen dízeltől.
A jó általános állapot és karbantartottság (tulaj/Fiat MO) fontosabb.
Én vinnék magammal FES/MES-t, és átnézném az esetleges hibáit és a km-t is.
Persze, ha kormány tükörsima, a szőnyeg és a kárpit szakadt, a műanyagok és a pedál agyonkopott, akkor elgondolkodnék...
Az autó egyébként szépnek tűnik.
A jó általános állapot és karbantartottság (tulaj/Fiat MO) fontosabb.
Én vinnék magammal FES/MES-t, és átnézném az esetleges hibáit és a km-t is.
Persze, ha kormány tükörsima, a szőnyeg és a kárpit szakadt, a műanyagok és a pedál agyonkopott, akkor elgondolkodnék...
Az autó egyébként szépnek tűnik.
droberto2012-10-03 07:00:16 // 1254
Csak akkor zörög, ha nekiteszem a lábam. Minél erősebben, annál hangosabb.
Vsz. csak azért zavar, mert nincs zene!
Vsz. csak azért zavar, mert nincs zene!
droberto2012-10-02 21:37:28 // 1253
droberto2012-10-02 21:33:07 // 1252
Ezt már mástól is hallottam, de én még nem éreztem!
droberto2012-10-02 21:31:47 // 1251
És már kocsikáztatok is! ;)
droberto2012-10-02 21:10:48 // 1250
Igen az alja mozog, de a hang felülről a középkonzol szegélye felől jön! Hogyan szedted ki/szét?
Arra gondoltam, hogy húzok fel rá egy vékony gumi (pl. FBS) réteget. Elég szűk a lábtér, és ha nekiteszem a lábam az oldalfalnak, akkor meg nyekereg. Idegesít.
Az alsó rész: Gyere KUL-ra azt egy sör mellet megbeszéljük! :)
Arra gondoltam, hogy húzok fel rá egy vékony gumi (pl. FBS) réteget. Elég szűk a lábtér, és ha nekiteszem a lábam az oldalfalnak, akkor meg nyekereg. Idegesít.
Az alsó rész: Gyere KUL-ra azt egy sör mellet megbeszéljük! :)
droberto2012-10-02 20:47:06 // 1249
Nektek is zörög a középkonzolból a lábtérbe leeresztett műanyag burkolat az illesztésnél, ha nekiteszitek a lábatokat?
droberto2012-10-02 19:39:34 // 1248
"Akkor tellt be a pohár mikor majd' ezer km autópályamenet után az első körnél a városban eldugult." - Ez nem azért volt mert a városba érésre érte el a regenerálási szintet?
"Egyébként érdekes-de nálam olyankor sem mutat többet mint 80-85% telítettséget." - Lehet neked is olyan 100%-os telítettséget elkerülő szoftvered van!
Kíváncsi lennék, hogy az én 3442-es szoftverem hány százalék felett akar tisztítani alaphelyzetben!?!
"Egyébként érdekes-de nálam olyankor sem mutat többet mint 80-85% telítettséget." - Lehet neked is olyan 100%-os telítettséget elkerülő szoftvered van!
Kíváncsi lennék, hogy az én 3442-es szoftverem hány százalék felett akar tisztítani alaphelyzetben!?!
droberto2012-10-02 19:13:16 // 1247
Ezt én is olvastam a cég honlapján!
Remélem egy újabb 100k km-nyi nyugalmat vásároltál magadnak. :)))
Remélem egy újabb 100k km-nyi nyugalmat vásároltál magadnak. :)))
A hozzászólásokért az Alfa Amore készítői nem vállalnak felelősséget.