Most, hogy felkerült a küszöb, igen fekete lett. Pedig szép...
Itt pedig fóliás sztorim.
Nincs, max csak az ár... :)
Mi is küzdöttük a dajcse' bogarakkal. :)
Az ablaktörlő lapátot is megmókoltam. Jó magyar virtus szerint előkerült a zöld-sárga szig.-szalag (a németeknek van még mit tanulnia :)) és leragasztottam a végét, hogy ne jöjjön ki a fém belőle (bóvli aerotwin van rajta, és elhagyta magát a ma. végzáró).
Egyébként jól bírta a Dákó. Aláztunk a belső sávban 150-160-al. :)
Ma egy régi 520i-t tulajdonló némettel vacsoráztunk. Mit mondjak nem volt őszinte a vigyora, amikor mondtam neki, hogy nekem egy 159-esem van. :)
Én ezt a rángatást még nem éreztem.
Most jöttem haza a WTCC-ről. Bazi jó verseny volt. :)
Holnap indulok céges Daciaval Németbe, Oelde-be.
9 mm-el kisebb átmérőjű, 10 mm-el keskenyebb a futófelület. Picit rosszabb tapadás (gyakorlatilag észrevehetetlen), lehelletnyivel kevesebb fogyasztás. A 8" széles felnin feszülősebb, ezáltal sérülékenyebb. Kicsit jobb gyorsulás, kisebb végsebesség. A km óra is kevesebbet mutat, ezáltal a fogyasztás is csökken.
Én még sose nyúltam hozzá. (De már tervezem :))
A szívósorban. A 8V-nél nincs!
Mindenkinek 156-ot mutat a főmenüben az ePer, a lemezes és az Online-nál is! :)
Én is értetlenül álltam ott, de jól esett azért. :)
A futóműállítás előtt fontosnak tartottam elvégezni.
Én megrázattam anno, azt jól el akartak zavartni, hogy mit akarok én ilyen frankó autóval. Egyébként lent szoktam állni az aknában, miközben nyomkodja az ember a zseblámpáján a gombokat (amivel vezérli a mh-eket).
Nem tudom, de jó ganyés! :(
Meg az oszlop- és a tetőkárpit is fekete.
Ez határeset.
Egy fotó sokat segítene (mivel már akkor sem értettem miről beszélnek). A hátsó futóműben csak egy alkatrészről tudok amiben lehet folyadék a hátsó lengéscsillapító (persze az is vsz. gázos).
Gári GPS-es antennát is vett a Pio fejhez, mert nem nagy kijelzős fej volt benne.
Lehet
ilyen? Ti felszereltség, sima ülésekkel. Ti-nek tűnik, de ti logo-k sincsenek rajta.
A Pénteki ottalvás nem is rossz ötlet...
A szivargyújtó 10 A-es a csomagtérben levő 12 V-os aljzat pedig 15 A-es!
Tehát előre max.: 120-145 W, hátra: 180-215 W.
AWTF-80 SC - Ez ezt írja: AW-1 és 8 liter
Mindenképp új hajtóműolajat kapjon!
Kérdésben a válasz! :)
0,5 liter elég (asszem van olyan is), de végy egy litert és lesz tarcsid!
Kedves CarTársak, kérek mindenkit, hogy a 159VTT-nál írja be, a jelentkezés után, hogy milyen szállásformát kíván igénybe venni!
Fontos a foglalás miatt!
Mielőtt neki állsz vásárolni, próbálj húzni a csavarokon. Elvileg lapostömítés (ePer szerint), úgyhogy sanszos, hogy megoldja.
5 hengeresek!
Tudnátok néhány képet lőni az első fékcsövetekről?
Egyébként a kocsi nem olyan rossz (120 km/h-ig). Nagy sebességnél zajos, és zúg a motorja! Egyébként 1-1,5 literrel eszik kevesebbet mint a 159, ami jó.
Nincs, de viszek majd egy féltéglát! :)
Én hétfőn céges vassal (Dacia Logan MCV 1.5 dCi) megyek Oelde-be, ami 1270 km.
Én a gyárit tenném, nem egy nagy pénz.
MES-el ránéznék az EGR-re, meg az áramláskorlátozó szelepre menet közben.
Coming Soon:

Jól szét kaptad a hátulját.
Akkor elért téged is e típushiba... :(
Itt látod a stekkert is!
Ha a bontásban elakadsz szólj! :)
Úgy emlékeztem írt róla. Mindegy is. Egyszerű. Elmész egy Alfa dealerhez és veszel
egy ilyet 3-4 ezerért. A kábel elvileg ott van.
A kerékmérettől független a dőlés és az összetartás. Az ültetés az, ami miatt változtatni kell a gyári értékeken. :)
Elkészült a vas hatáidőre, és még rendszámtáblára is futotta.
Talán mondhatom, hogy vagy120 ember + a bámészkodók előtt növeltem szeretett márkánk nimbuszát.

Kezdek még inkább beleszeretni...
:)
Csiszolás nyomok. A ködlámpát P40-el nyomattam!
Természetesen, de az kisebb mint 0,5 dl.
A 19-essel valós 100-al nekem is 5,7-5,8-at eszik.
Sokan tévhitben vannak a szélességet illetően. Ez a fogyi különbség a gumma külső átmérője miatti sebesség különbségből fakad, ha úgy tetszik a km óra csalásából. Ergo GPS szerinti sebességnél közel ugyanannyit eszik konstans tempónál.
Ha már nyomkálod, az pesze más kérdés.
Előfoglaltam, készül a logo, a héten talán meglesz a kiírás! :)
Nem olyan durva. "Csak" 1000 Nm-es. A cégnél használjuk...
Nem kellet erőlködnöm. A fékcsavarokkal annál inkább. Velük kellet bírkóznom. Végül a levegős kulcsnak engedett. :)
A hozzászólásokért az Alfa Amore készítői nem vállalnak felelősséget.