Az! :)
Itt van!
A kék-naracssárga elterjedtebb, elvielg ua., barátomnak van olyan.
droberto2013-08-02 13:00:01 // 3246
droberto2013-08-02 09:37:42 // 3245
A BT az mindig szopás szerintem is. Egy picit az ELM-nél is, ha megkavarodnak a portok.
A kényelem viszont felbecsülhetetlen. (Főleg amikor a motortérhez, vagy az aknába oda tudod vinni a gépet.)
Egyébként az enyém tényleg mindenhez csatlakozik az ABS-t leszámítva.
Hamarosan veszek OBD hosszabbítót, azt meghekkelem :) + nem kell a műszerfal ajtaját nyitni, csukni.
Bár a mini ELM327 BT is izgat (főleg, hogy csak 1500 pénz), de erről jót nem olvastam.
A kényelem viszont felbecsülhetetlen. (Főleg amikor a motortérhez, vagy az aknába oda tudod vinni a gépet.)
Egyébként az enyém tényleg mindenhez csatlakozik az ABS-t leszámítva.
Hamarosan veszek OBD hosszabbítót, azt meghekkelem :) + nem kell a műszerfal ajtaját nyitni, csukni.
Bár a mini ELM327 BT is izgat (főleg, hogy csak 1500 pénz), de erről jót nem olvastam.
droberto2013-08-01 23:31:37 // 3244
Egy normális Interfész kell, mellyel az ABS kivételével mindenhez tudsz csatlakozni.
droberto2013-08-01 15:18:24 // 3243
Addig egy tapottat se mozdulj, amíg el nem végzed a Motorok tesztjét MES-el.
Keríts valakit. Én megnézném neked szívesen, de mesze vagyok tőled.
Keríts valakit. Én megnézném neked szívesen, de mesze vagyok tőled.
droberto2013-07-30 18:15:35 // 3242
Félreértesz.
Én csak azt mondom, hogy az utólagos kínai gagyi Xenon (szintszabályozás nélkül) engem vakít.
Én csak azt mondom, hogy az utólagos kínai gagyi Xenon (szintszabályozás nélkül) engem vakít.
droberto2013-07-30 16:53:21 // 3241
Pont a teszt írja le, hogy a méret sem stimmel, azért nem homogén, foltos az eloszlás.
droberto2013-07-30 16:49:58 // 3240
Pont ezért mondtam, hogy egy gyári xenont is be kellet volna tenni a tesztbe.
Kíváncsi lettem volna...
Kíváncsi lettem volna...
droberto2013-07-30 16:46:15 // 3239
Már ott is a megengedett határérték (1 LUX) feletti volt. + A fény eloszlás az ideális helyzettől igen messze van, mivel a halogén foncsort Wolfram spirálra fogadására tervezték. Illetve fontos a fényforrás (fókuszpont) pontos pozíciója, no itt vérzett el a kínai Xenon.
A teszt akkor lett volna érdekes, ha egy gyári Xenon lámpát is megmérnek.
A teszt akkor lett volna érdekes, ha egy gyári Xenon lámpát is megmérnek.
droberto2013-07-30 16:33:39 // 3238
Persze minden tönkre megy!
A LED marha kis feszültség tartományban üzemképes. Ha nem ezt kapja tönkremegy.
A hűtés is sarkallatos pont, ha túlmelegszik meghal, ez evidens.
A nagy teljesítmény meg erős hőfejlődéssel jár.
De ha van jó fesszabályozó és hűtő, az élettartam az örökkévalóság.
A másdik résszel pedig nem értek veled egyet, a LED-ek az elmúlt 5-10 évben ugrásszerű fejlődésen mentek keresztül. Hasonlíts csak össze egy halogénizzós és egy power LED-es zseblámpát.
Sokkal jobb a teljesítmény/fénysűrűség, ha úgy tetszik Watt/Lumen arányuk.
LED és LED közt is óriási a különbség. Gondolj csak a Cree-re. Elképesztő LED-ekt gyárt.
Tartom magam, hogy a Xenon ideje meg van számlálva.
A LED marha kis feszültség tartományban üzemképes. Ha nem ezt kapja tönkremegy.
A hűtés is sarkallatos pont, ha túlmelegszik meghal, ez evidens.
A nagy teljesítmény meg erős hőfejlődéssel jár.
De ha van jó fesszabályozó és hűtő, az élettartam az örökkévalóság.
A másdik résszel pedig nem értek veled egyet, a LED-ek az elmúlt 5-10 évben ugrásszerű fejlődésen mentek keresztül. Hasonlíts csak össze egy halogénizzós és egy power LED-es zseblámpát.
Sokkal jobb a teljesítmény/fénysűrűség, ha úgy tetszik Watt/Lumen arányuk.
LED és LED közt is óriási a különbség. Gondolj csak a Cree-re. Elképesztő LED-ekt gyárt.
Tartom magam, hogy a Xenon ideje meg van számlálva.
droberto2013-07-30 16:19:34 // 3237
100 simára jut 6-8 Xenonos.
droberto2013-07-30 16:19:22 // 3236
droberto2013-07-30 16:18:28 // 3235
A Halogén izzókra tervezett foglalat nem Xenonizzókra van kitalálva.
Így az vakít!
NKH állásfoglalás
TC-os - szakcikk (Tungsram mérés)
Így az vakít!
NKH állásfoglalás
TC-os - szakcikk (Tungsram mérés)
droberto2013-07-30 15:54:50 // 3234
Ezt én nem is vitattam.
Sajnos ez majdnem mindenhol problémás. A hátsó híd egy igen korrozív közeg a jeladónak.
Anno a Tipomon is be volt gyógyulva.
Igen, anno 19-20 éve volt benne automata magasság állító.
Ja, és az full hidraulikus volt. :)
Sajnos ez majdnem mindenhol problémás. A hátsó híd egy igen korrozív közeg a jeladónak.
Anno a Tipomon is be volt gyógyulva.
Igen, anno 19-20 éve volt benne automata magasság állító.
Ja, és az full hidraulikus volt. :)
droberto2013-07-30 15:51:13 // 3233
Mivel a Xenonak teljesen más szórásképe ezért van szükség a dinamikus magasság állításra.
Lehet, hogy nem olyan gyors, de figyelmen kívül veszi a változó első és hátsó terhelést, végig ugyanabban a szögben világít az aszfalthoz képest.
Lehet, hogy nem olyan gyors, de figyelmen kívül veszi a változó első és hátsó terhelést, végig ugyanabban a szögben világít az aszfalthoz képest.
droberto2013-07-30 15:47:13 // 3232
Gondolom az még kevésbé kiforrott. Gondolom abba se a LED, hanem a vezérlő elektronika hal el.
A LED egyszerű mint a faék és leghosszabb élettartammal rendelkezik.
A LED egyszerű mint a faék és leghosszabb élettartammal rendelkezik.
droberto2013-07-30 13:38:36 // 3231
Domboknál bukkanóknál ugyanúgy a szemedbe világít, ha nincs benne dinamikus magasságállítás.
droberto2013-07-30 13:25:10 // 3230
Akkor adtál is választ magadnak.
Én spec. utálom a barkács Xenon-osokat az úton. Ezért se akarok.
Én spec. utálom a barkács Xenon-osokat az úton. Ezért se akarok.
droberto2013-07-30 13:14:14 // 3229
Jelölés van rajta (fekete műanyagon).
Majd lefotózom.
"Egy 159 xenon nélkül szerintem sem az igazi." - Kinek mi... Én is vágyok rá nagyon, de csak gyáriban. Egyébként a normál wolframszálassal is megelégszem. Pedig nem is emelt fényerejű.
Amikor vettem az 59-et (egyébként nagyon jó ár/műszaki állapot aránnyal), a Xenon csak a másodvonalas extra volt.
Számomra fontosabb volt:
- Distinctiv szerkók
- VDC
- digit klíma
- tempomat
- bőr
- billenthető ülés
- ülésfűtés
- ködfényszóró
A Xenonnal kapcsolatban pedig nem kell 5-6 év és már egy autóba se fogják szerelni. A LED jóval olcsóbb, jobb hatásfokkal bír, nincs magaszfeszkó és nem megy tönkre évente-kétévente.
Majd lefotózom.
"Egy 159 xenon nélkül szerintem sem az igazi." - Kinek mi... Én is vágyok rá nagyon, de csak gyáriban. Egyébként a normál wolframszálassal is megelégszem. Pedig nem is emelt fényerejű.
Amikor vettem az 59-et (egyébként nagyon jó ár/műszaki állapot aránnyal), a Xenon csak a másodvonalas extra volt.
Számomra fontosabb volt:
- Distinctiv szerkók
- VDC
- digit klíma
- tempomat
- bőr
- billenthető ülés
- ülésfűtés
- ködfényszóró
A Xenonnal kapcsolatban pedig nem kell 5-6 év és már egy autóba se fogják szerelni. A LED jóval olcsóbb, jobb hatásfokkal bír, nincs magaszfeszkó és nem megy tönkre évente-kétévente.
droberto2013-07-30 13:02:25 // 3228
Tudok olyat aki szerelt be.
droberto2013-07-30 12:33:40 // 3227
Felénk nézik és keresik a spriccnit, meg, hogy nincs magasságállító.
droberto2013-07-30 10:05:31 // 3226
Nem a fényerőség több 60%-al egy adott pontban, hanem a fénysűrűség az egész autó előtti területen.
A TC tesztelte is őket.
A CarTársak tapasztalai szerint ami jó, az az OSRAM Nightbraker Plus. A nagyobb fénysűrűségér ára a rövidebb üzemidő.
A TC tesztelte is őket.
A CarTársak tapasztalai szerint ami jó, az az OSRAM Nightbraker Plus. A nagyobb fénysűrűségér ára a rövidebb üzemidő.
droberto2013-07-30 00:01:40 // 3225
Grat, akkor legalább még 2-3x ennyi boldog 159-es km-t! :)
droberto2013-07-30 00:00:49 // 3224
Esetek túlnyomó részében nem a DPF-el van a gond.
droberto2013-07-29 19:53:31 // 3223
droberto2013-07-29 19:49:44 // 3222
A ZAP-nak tényleg jók a paramétereik...
droberto2013-07-29 19:33:52 // 3221
droberto2013-07-29 19:20:51 // 3220
+ méretben, kapacitásban is technológiában is egyformák.
droberto2013-07-29 19:19:44 // 3219
Mindkettő gyártója a Johnson Controls. :)
droberto2013-07-29 18:31:45 // 3218
droberto2013-07-29 15:29:56 // 3217
Részvét! Ilyenkor szólj máskor, és ha tudok segítek! :)
droberto2013-07-29 07:46:07 // 3216
Nem gondolnám. Már csak a leszerelt EGR miatt sem.
droberto2013-07-29 07:44:22 // 3215
Mi is kompoztunk sokat. De leginkább saját járművel keltem a Dunán fel-alá.
Este teszek fel róla képet.
Amióta nincs hajóm, nagyon hiányzik.
Egyébként Szelid is marha jó. Szép, közel van, bazi olcsó és az igényeimet abszolút kiszolgálja.
Köszi! :)
Este teszek fel róla képet.
Amióta nincs hajóm, nagyon hiányzik.
Egyébként Szelid is marha jó. Szép, közel van, bazi olcsó és az igényeimet abszolút kiszolgálja.
Köszi! :)
droberto2013-07-29 07:19:46 // 3214
Mindjárt jön Vermacy és elmondja, hogy Ő hogy szokta full kézi gáz vezérléssel megtenni a maga kis etapjait, 4,8-as fogyasztással. :)))
Bocs Uram, de ezt nem hagyhattam ki! :)))
Bocs Uram, de ezt nem hagyhattam ki! :)))
droberto2013-07-29 07:17:08 // 3213
Most egy kicsit megyek egér nélkül. :)
droberto2013-07-29 07:16:08 // 3212
Teljesen egyetértek. Így adja a maximális nyugalmat a 159.
Bár én még BP-en is használom. Kicsit már függő is vagyok. :)
Az nem szeretem benne, hogy egy sebesség beállítást, gázadás után nem lehet felülbírálni.
Magyarul: Többször van ilyen, de tegnap pl. megyek az 51-esen 105-el. Utolérek egy konvojt, ami 90-el halad. Egyből nem lehet előzni, mert jönnek szembe. Motorféküzem tempomattal, az ő sebeségükre. Miután szabad az út, előzés. Nagy gáz, mert hosszú a sor és jönnek szembe. Gyorsulás nem publikus tempóra. Majd az előzés után ismét motorfék. Ezután ha felhúzom a kart 105-nél, nem állítja be, hanem az előző Setup-ot akarja előhozni. Ekkor inaktiválom az automatikát, majd ismét rögzítem a 105-öt.
Tudom ez már függőség, de nekem ez nem jön be.
Bár én még BP-en is használom. Kicsit már függő is vagyok. :)
Az nem szeretem benne, hogy egy sebesség beállítást, gázadás után nem lehet felülbírálni.
Magyarul: Többször van ilyen, de tegnap pl. megyek az 51-esen 105-el. Utolérek egy konvojt, ami 90-el halad. Egyből nem lehet előzni, mert jönnek szembe. Motorféküzem tempomattal, az ő sebeségükre. Miután szabad az út, előzés. Nagy gáz, mert hosszú a sor és jönnek szembe. Gyorsulás nem publikus tempóra. Majd az előzés után ismét motorfék. Ezután ha felhúzom a kart 105-nél, nem állítja be, hanem az előző Setup-ot akarja előhozni. Ekkor inaktiválom az automatikát, majd ismét rögzítem a 105-öt.
Tudom ez már függőség, de nekem ez nem jön be.
droberto2013-07-28 19:33:32 // 3211
Ez volt amúgy is tervbe véve.
Komp feeling, de drága és az 59 igazi élményautó. :)))
Egyébként végig rajta volt a MES, de nem regenerált. Úgy látszik csak akkor fog amikor 90% fölé ér. Legalábbis kellene neki. :)
Csak beírta a 69,5 %-ot.
Egyébként tuti 100%, hogy most nincs több benne 30%-nál. Tegnap erőltetett regenkor a kis állapotablakba néztem a hőmérsékletet, végig 640°C volt, ami meg jó.
Komp feeling, de drága és az 59 igazi élményautó. :)))
Egyébként végig rajta volt a MES, de nem regenerált. Úgy látszik csak akkor fog amikor 90% fölé ér. Legalábbis kellene neki. :)
Csak beírta a 69,5 %-ot.
Egyébként tuti 100%, hogy most nincs több benne 30%-nál. Tegnap erőltetett regenkor a kis állapotablakba néztem a hőmérsékletet, végig 640°C volt, ami meg jó.
droberto2013-07-28 19:27:58 // 3210
Ja, az egész Giu csomagterét elfoglaló nagypárna. :)
A nagykombis meg az 59 csomagterét foglalná el. :(
A nagykombis meg az 59 csomagterét foglalná el. :(
droberto2013-07-28 14:57:33 // 3209
droberto2013-07-28 09:38:17 // 3208
Így néz ki:

04.4182 - Előkatalizátor
17.00002 - Részecskeszűrő oxidációs katalizátorral.
Nem, erről nincs szó.
A kényszerített regen során adta a hőt rendesen.
Egyszerűen az ECU nem látta elérkezettnek az idejét az utóbefecskendezésnek.
Az előkatalizátor és a DPF-ben levő katalizátor a részecskeszűrő hőforrása. Ezt a mérnökök nagyon frappánsan oldották meg. Ugye a kat. feladata mindig ez elégetlen szénhidrogének ártalmatlan és kevésbé ártalmas anyagokká bomlasztása katalízissel.
A nyerő hármas:
EGR - Semlegesíti a Nitrogén dioxidok nagy részét, az égési hőmérséklet csökkentésével. Emiatt egy kicsit több szilárd részecske keletkezik.
CAT - A szénhidrogénekből és a káros szén-monoxidokból oxigént és vizet állít elő.
DPF - Megfogja a szilárd részecskék 98% feletti részét. Regenkor ezekből víz szén-dioxid keletkezik.

Egyéb olvasnivaló.

04.4182 - Előkatalizátor
17.00002 - Részecskeszűrő oxidációs katalizátorral.
Nem, erről nincs szó.
A kényszerített regen során adta a hőt rendesen.
Egyszerűen az ECU nem látta elérkezettnek az idejét az utóbefecskendezésnek.
Az előkatalizátor és a DPF-ben levő katalizátor a részecskeszűrő hőforrása. Ezt a mérnökök nagyon frappánsan oldották meg. Ugye a kat. feladata mindig ez elégetlen szénhidrogének ártalmatlan és kevésbé ártalmas anyagokká bomlasztása katalízissel.
A nyerő hármas:
EGR - Semlegesíti a Nitrogén dioxidok nagy részét, az égési hőmérséklet csökkentésével. Emiatt egy kicsit több szilárd részecske keletkezik.
CAT - A szénhidrogénekből és a káros szén-monoxidokból oxigént és vizet állít elő.
DPF - Megfogja a szilárd részecskék 98% feletti részét. Regenkor ezekből víz szén-dioxid keletkezik.

Egyéb olvasnivaló.
droberto2013-07-28 04:04:35 // 3207
Ez gondolom nem időjárás és UV álló.
Úgy lehet ez megoldás - ahogy Dömpi is korábban mondta -, hogy két tekercset beszabnánk, ragasztanánk egy jobb féle mezei, de minőségi ponyva alá. Szerintem vízálló kéne ebből is. (Utálom, amikor átázik az enyém).
Úgy lehet ez megoldás - ahogy Dömpi is korábban mondta -, hogy két tekercset beszabnánk, ragasztanánk egy jobb féle mezei, de minőségi ponyva alá. Szerintem vízálló kéne ebből is. (Utálom, amikor átázik az enyém).
droberto2013-07-28 03:56:48 // 3206
A hét végéhez közeledve felgyorsultak az események.
- ALFA159 csütörtökön felhívott, hogy küld nekem egy DPF hőmérőt. Bazi nagy hála ezért neki. :)
- Pénteken délelőtt kifújattam 7 bar-os nyomással, irgalmatlan levegő tömegárammal a szűrőt. :) Videó.
Szintén délelőtt forgácsoltattam egy DPF karima tőcsavart.
- Délután kiszedtem a karimából és az anyából a beletört csavart.
- Este egy barátom segítségével összeraktuk a kipufogórendszert.
- Kiszedtük (életemben először) az EGR-t. Látszólag az égvilágon semmi baja. Korom max 0,5 mm-es rétegben. A működtető rész felé, korom áramlásnak nyoma nincs. Minden szépen mozog. Gyári szűkítő bent.
Egyébként tévedtem. Paul-i már cseréte az EGR-t. A szelepen 2010.04.-es gyártási dátum szerepel.
- Visszaraktam az EGR, de működtető rész nélkül. Köszi Shadin a nagyszerű ötletért. :)
- Autó indít. Elindul és megy. DPF hőmérő jó.
Kissé kelekótya az alapjárat EGR nélkül, és hangosabb is a motor hiányában.
- MES vallatás: P0401 - EGR hiba. Kiváló. Eddig semmi.
- EGR tárótestet tengelyét kézzel benyomom 100%-ig, mellyel ugye utat engedünk a kifuff gáznak a szívótér irányába. Erre lecsökken az alapjárat, a motor fulákol, majdnem leáll.
- Szóval elindultunk a város határába egy Force Regenre.
- Mire odaértünk lemerült a Notebook. Kiváló. Hajnal kettőkor már nem volt kedvem töltögetni.
- Vissza a garázshoz. MES elő: P0401 és P1206. Na-na, kezd érthetetlenné válni. Lehet, hogy az EGR benyomásakor jött elő a 1206?
- Ma este folytatva a problémák megoldását, gondoltam filtert égetünk. :) Ki egy városszéli parkolóba. Erőltetett regen. Elindul 2000, 3500 RPM, majd egy két perc múlva megáll a tisztítás.
"Coolant temperature out of range" - 106°C-nál a víz. Hiába meleg volt...
Azért 104%-ról visszament 96%-ra a tömődés.
- No, gondoltam menjünk le Szekszárdra, hátha elő lehet a tisztítást normál körülményekkor is csalogatni.
- Sajnos 340°C fok fölé nem volt hajlandó menni a szűrő hőmérséklet. Nem volt kedve a tisztításhoz. :(
- Ha már Szekszárd, odamentünk a Tracky által szervezett taliba.
Ott megtudtam GYML-től, hogy a tömődést az Audi gramm-ban, nem %-ban jelzi.
- Hazafele üres tankra Shell V-Power Nitro+ Diesel.
A hangja nem lett kisebb.
Teljesítmény változást nem éreztem.
Regen ismét elmarad.
- Pakson Notebook elő. Forced regen. Gyönyörűen lefutott (szegény motor), végig 630°C felett a szűrő.
Az eredmény 69%. Elvileg ezután fog egy igazit pucolni.
Persze a P0401, mindig bejön.
Reggel megyünk a Szelidi-tóhoz, remélem minden rendben lesz és lefut egy természetes regeneráció.
A fiatal korú EGR-re még egy komoly vallatás vár, hogy kiderítsem hibás-e bármiben. Addig nélküle használom a vasat. :(
- ALFA159 csütörtökön felhívott, hogy küld nekem egy DPF hőmérőt. Bazi nagy hála ezért neki. :)
- Pénteken délelőtt kifújattam 7 bar-os nyomással, irgalmatlan levegő tömegárammal a szűrőt. :) Videó.
Szintén délelőtt forgácsoltattam egy DPF karima tőcsavart.
- Délután kiszedtem a karimából és az anyából a beletört csavart.
- Este egy barátom segítségével összeraktuk a kipufogórendszert.
- Kiszedtük (életemben először) az EGR-t. Látszólag az égvilágon semmi baja. Korom max 0,5 mm-es rétegben. A működtető rész felé, korom áramlásnak nyoma nincs. Minden szépen mozog. Gyári szűkítő bent.
Egyébként tévedtem. Paul-i már cseréte az EGR-t. A szelepen 2010.04.-es gyártási dátum szerepel.
- Visszaraktam az EGR, de működtető rész nélkül. Köszi Shadin a nagyszerű ötletért. :)
- Autó indít. Elindul és megy. DPF hőmérő jó.
Kissé kelekótya az alapjárat EGR nélkül, és hangosabb is a motor hiányában.
- MES vallatás: P0401 - EGR hiba. Kiváló. Eddig semmi.
- EGR tárótestet tengelyét kézzel benyomom 100%-ig, mellyel ugye utat engedünk a kifuff gáznak a szívótér irányába. Erre lecsökken az alapjárat, a motor fulákol, majdnem leáll.
- Szóval elindultunk a város határába egy Force Regenre.
- Mire odaértünk lemerült a Notebook. Kiváló. Hajnal kettőkor már nem volt kedvem töltögetni.
- Vissza a garázshoz. MES elő: P0401 és P1206. Na-na, kezd érthetetlenné válni. Lehet, hogy az EGR benyomásakor jött elő a 1206?
- Ma este folytatva a problémák megoldását, gondoltam filtert égetünk. :) Ki egy városszéli parkolóba. Erőltetett regen. Elindul 2000, 3500 RPM, majd egy két perc múlva megáll a tisztítás.
"Coolant temperature out of range" - 106°C-nál a víz. Hiába meleg volt...
Azért 104%-ról visszament 96%-ra a tömődés.
- No, gondoltam menjünk le Szekszárdra, hátha elő lehet a tisztítást normál körülményekkor is csalogatni.
- Sajnos 340°C fok fölé nem volt hajlandó menni a szűrő hőmérséklet. Nem volt kedve a tisztításhoz. :(
- Ha már Szekszárd, odamentünk a Tracky által szervezett taliba.
Ott megtudtam GYML-től, hogy a tömődést az Audi gramm-ban, nem %-ban jelzi.
- Hazafele üres tankra Shell V-Power Nitro+ Diesel.
A hangja nem lett kisebb.
Teljesítmény változást nem éreztem.
Regen ismét elmarad.
- Pakson Notebook elő. Forced regen. Gyönyörűen lefutott (szegény motor), végig 630°C felett a szűrő.
Az eredmény 69%. Elvileg ezután fog egy igazit pucolni.
Persze a P0401, mindig bejön.
Reggel megyünk a Szelidi-tóhoz, remélem minden rendben lesz és lefut egy természetes regeneráció.
A fiatal korú EGR-re még egy komoly vallatás vár, hogy kiderítsem hibás-e bármiben. Addig nélküle használom a vasat. :(
droberto2013-07-28 00:48:52 // 3205
Így gyakorlatilag hordozhatatlan és értelmetlen.... :(
droberto2013-07-28 00:47:46 // 3204
Jó nagy kamu ez a kép:

A legkisebb ponyvát odaraktákták egy bazi nagy Caddy (vagy mi a szösz) mellé.
Gyakorlatilag a legkisebb ponyvát odarakták egy bazinagy Caddy mellé.

A legkisebb ponyvát odaraktákták egy bazi nagy Caddy (vagy mi a szösz) mellé.
Gyakorlatilag a legkisebb ponyvát odarakták egy bazinagy Caddy mellé.
droberto2013-07-26 14:22:03 // 3203
droberto2013-07-25 23:10:32 // 3202
Nekem mélyládába volt Mac. :)
Na jó csak viccültem. :)
De lehetett volna....
Na jó csak viccültem. :)
De lehetett volna....
droberto2013-07-25 23:09:11 // 3201
droberto2013-07-25 23:06:41 // 3200
Kavicsfóliázás.
Vágni gusztustalan (szikével és ollóval is), mert nyúlik össze-vissza.
Vágni gusztustalan (szikével és ollóval is), mert nyúlik össze-vissza.
droberto2013-07-24 13:02:28 // 3199
Illetve talán a legfontosabb az elmúlt 5 regen átlaghőmérséklete.
droberto2013-07-24 13:01:00 // 3198
Nálad szinte mindig pályán regenerál, meg ahogy tapasztaltam ott lassabban is tömődik (bár ez már lehet a hibámmal összefügg).
Tisztítás után neked milyen százalékokat ér és mennyi a nyomáskülönbséged?
Nekem 20%-ig szokott tisztulni. Egyszer 12,54% lett.
Tisztítás után neked milyen százalékokat ér és mennyi a nyomáskülönbséged?
Nekem 20%-ig szokott tisztulni. Egyszer 12,54% lett.
droberto2013-07-24 11:04:31 // 3197
Igaz: a befecskendezési korrekció az egyenletes, rezonanciamentes alapjáratért felel.
A hozzászólásokért az Alfa Amore készítői nem vállalnak felelősséget.