Blog

>> EgyébZsül // Alfa 166 2.0i Ts // 2008-05-15

Ma pár matrica került a vasra.

 
>> SzervizBFMSE // Alfa 166 V6 TB // 2008-05-14

Pollenszűrő, légszűrő és gyertya (NGK) csere, valamint a folytószelep kitisztítása.

 
>> EgyébGery83 // Alfa 155 Q4 // 2008-05-14

- vízpumpa beszerelés
- balancetengely-fogaskerék, szíjfeszítő beszerelés
- kartergáztartály be + szűrő

Telefon a gépműhelyből: vennem kell 2 új vezérműtengelyt... :(

 
>> Szervizimi156 // Alfa 156 SW 1,9 JTD // 2008-05-14

A minap sikerült összeszednem valahol egy szép nagy csavart a bal hátsó gumival!
Kénytelen voltam feltenni a mankó kereket,majd másnap megcsináltattam a gumit!

 
>> Tuning és extraATE TR // Alfa 156 1.6 // 2008-05-14

Vettem két oldalüveget előre. Nem akarom leszedni a fóliát, de itt heréskednek a rendőrök. Egy időre kicserélem az üveget...mondjuk műszaki vizsgáig. Pár hónap. Nem kell a buziskodásuk. 30ezer plusz szigorított vizsga. Mondjuk ez legyen a legkevesebb, de használnám mindennap az autót. :-))))) Cserélni majd fogom. Lehet végig szívom a fogam. :-)))) Viszek fényképgépet. Hajrá Borsod....
Na ez a tuning. :-)

>> EgyébCgo // Alfa 156 SW JTD 16V // 2008-05-14

2008. április 24.
Egy gyors kiruccanás volt, picivel több, mint száz kilométerre. Soha nem hallottam róla, az Interneten megtaláltam a hotel GPS koordinátáit, aszerint mentem. A határt Moravský Sv. Ján mellett léptam át, közben csak lestem, hogy Velke Levare mellett milyen szép templom van. Malackynál majnem belefutottam a rendőrökbe, szerencsére kiszúrtam őket, így csak azt mérték, hogy milyen szépen betartom a korlátozást.

A határ után rögtön látszott, hogy ez Ausztria, minden tiszta, dolgos kezek munkája minden földön. A Garmin persze eltévedt, vagyis a koordináták voltak pontatlanok, így a hotel mögé érkeztem egy szántásra, a domb másik felére nem lehetett áthajtani a szőlősön. Mivel más kiindulópont nem volt, emlékezetből próbáltam megtalálni és alig negyed óra alatt sikerült is.

A hotel 4 csillagos Veltlin volt, nagy parkolóval, szlovák és cseh személyzettel. A prezentáció után borkóstolás következett, kb. a 15. pohárig mindenre emlékszek, aztán már csak arra, hogy reggel 5-kor arra ébredtem, hogy jobb lenne meghalni. Nekem viszont munkába kellett mennem, így a hatalmas villásreggeli után elballagtam, pedig ingyen golflecke várt volna.

Paysdorf egyébként földrajzilag a Lednice és környéke, vagyis a morva bortermő terület folytatása, szerintem az alap borok teljesen egyformák. A drágább borok (20 EUR-tol feljebb) viszont tényleg fantasztikusak voltak, könnyedek, testesek, gyümölcsösek - amit csak a vendég kívánt.

 
>> Egyébystuc // Alfa 146 ti Super Produzione // 2008-05-14

Az autóm egy hölgyeménnyel körbe lett fotózva a www.carsandgirls.hu honlap számára. Kalandos volt, mert az egész napi forró napsütés után, pont a fotózás kezdetekor elkezdett szakadni az eső. Így várni kellett sokat, majd áttörölgetni az autót szárazra. A fotózás végére mindenki elfáradt, de nagyon jó képek készültek. Hogy a Cars and Girls honlapra mikor kerülnek fel, azt nem tudom, de előbb-utóbb biztosan. :-)

ma kibontodott alkatrészek:

-ülések
-biztonsági övek
-tank
-also szönyeg,szigetelések
-küszöblécek
-kédergumik stb.....

 
>> SzervizChEff // Alfa 147 1.6 TS Distinctive // 2008-05-13

A hétvégi események:
- Kicseréltem a baloldali ajtóhatárolót, mert eltört. 4600 Ft.
- A előző tulaj valószínűleg gumi élvédőt használt az ajtókon így a bal oldalon le is dörzsölte a fényezést egy újjbegynyi helyen, ahol sajnos el kezdett rozsdásodni. Lesmirgliztem, szórógitt, festék. Szép lett :) és alig lehet észrevenni. 5000 Ft

 
>> Szervizbelus155 // Alfa 155 2.5 olajkályha // 2008-05-13

Ma sikerült megszereznem a hiányzó alkatrészeket,a teljes futómű generálhoz.A költségekhez nem írok semmit,mert úgy se hinné el nekem senki,hogy mennyit fizettem egy bölcsőért,és 2 lengőkarért!!Köszi ismét TRENCSIK ROLAND!!!