Blog

>> Tuning és extraTaxi33™ // Alfa 156 1.6 Ts // 2008-12-28

Kicseréltem az oldalirányjelzőt fehér ledesre. Homasita.

 
>> Tuning és extraAndrewxy // Alfa Spider / GTV V6 TB // 2008-12-25

Nagyon aranyos barátnőmtől kaptam ajándékba karácsonyra ezt a fekete oldalindexet. Szerintem ennél jobbat nem is lehet ehhez a színhez választani...

 
>> Eseménytzoli155 // Alfa 145 2.0 TS 16V QV // 2008-12-27

Vettem két új Pzero Nero gumit igen akciósan. 195/45ZR16.
Tavaszra fényezem a 4 felnit majd akkor rakom fel őket.

 
>> Eseménytzoli155 // Alfa 145 2.0 TS 16V QV // 2008-11-15

Megkezdődött a téli pihenő. Alfát én télen nem gyötrök, arra van más járgány.

 
>> EgyébOtto // Alfa 145 QV // 2008-12-27

Ma három autót szereltem, de egyikkel sem mentem sokra.:)

Reggel betoltuk a garázsba a QV-t, hogy délutánra kicsit átvegye a benti hőmérsékletet, mert odaragadt volna hozzá az ujjam.:)
Szopat a kicsike, mert nem tudom lehúzni a kartert róla.Valamibe elakad belül, de gyanítom, hogy a szűrőbe.
Majd holnap tovább csinálom.

 
>> Egyébötödik Béla // Alfa 145 1.6 TwinSpark // 2008-12-24

Elkészült. Olyan mint újkorában, semmi nyoma az esetnek. Kedves kis karácsonyi ajándék volt, ki is ugrottam vele Vajdaságba.

 
>> EseményNorberto // Alfa 145 1.6 TS // 2009-12-02

Hát itt nem gyenge lemaradást kell behoznom :) ; megpróbálok tömör és velős lenni; az autó egy éve került hozzám; vagy én hozzá ez máig vitatéma kettőnk közt :) az első pár hónap gondtalanul telt, majd jöttel a kisebb gondok; először a túlzott olajfogyasztás majd a vezérlésmódosító halála jelentett kisebb kihívást de ezt arányalag hamar lerendeztük; gondtalanul megfutottuk németországot és a drágámnak már csak a hazaérkezésünk másnapján szakadt le a kipufogója; mi ez ha nem messzemenő figyelmesség? Ekkor került alá a jelenlegi 60as rendszer; egy gázgyorsítóval és egy sport dobbal; ha már ott voltunk teljesítettem régi álmom és lefóliáztattam a kocsit; a gyári felniket feketére fényeztettem és mikor elkészült szem nem maradt szárazon; ez körülbelül 3 hétig tartott amikor is sikerült az egész oldalát lezúznom a börzsönyben; hát a szívem tört össze az egész jobb oldalával együtt; majd 2 hónapig tartott amíg talpraállt; az autót telibe újrafényezték; új jobb e. sárvédő; kalapált motorháztető, kalapált jobb ajtó, új hátsó üveg; és hátsó tető spoiler, szeretném ezúton is megkösszönni mindazoknak akik ebben a segítségemre voltak; most minden ; ill egy két gyanús zörgést leszámítva minden szép és jó; lassan megyünk szervízbe; utána újra jelentkezem :)

2009.12.02.

Hát ismét eltelt egy év, a korábbi felhőtlen kapcsolatot idén több bárányfelhő is beárnyékolta, először a fékkopásjelző adta hírül ideje betétet cserélni, majd a futómű kezdett fel érdekes hangokat produkálni, 4 db kerékagy csapágy lett a vége, hála a "hozzáértő" szerelőknek az ABS jeladókat nem sikerült életre kelteniük, szerintük jó ez így is csak csúszós úton lesz nehezebb megállni, és hogy milyen igazuk van ezt bizonyítja újabb autótörésem :) Jóhát tudom én hogy követési távolság, meg útviszonyoknak megfelelő vezetés, dehát előzés közben satuféket nyomni reggel 8-kor, a szakadó esőben azért nem egy átlagos élethelyzet, így jártam, így 2 új lámpával, indexel és egy új hűtőráccsal lettem gazdagabb, meg némi fényezési költséggel szegényebb, de így legalább belerakatom a xenont és ha van isten az ABS-t is helyrepofozzák. Hát egyelőre ennyi ha minden kész van még akár új képet is felrakok :D

a mult héten belekerült a kicsikébe:

- tüzfal,also szigetelés
-pedál-fék konzol
-füttöradiátor
-tetökárpit
-ajtozárak,ablakemelök
-ablaktörlö szerkezet

 
>> EseményAndorka // Alfa 33 905A1 // 2008-12-26

Voltunk Lengyelországban Karácsonyozni...
Mentünk 1400km-t, hóesésben, letaposott hóban, sós lében.
GPS navigált, néha idegesítő f@szságokat mondott és hülye manőverekre kényszerített (volna) :(

Mindegy, jól éreztük magunkat! Lengyelország szép hely és nagggggyon komoly kanyarok vannak arrafelé:D
Fogyasztás 7,1-8,2 l/100km között.

>> Tuning és extraKn[.]xX // Alfa 156 16V 1.8 TwinSpark // 2008-12-25

A mai (1225) ajándékok között pedig egy alfa romeos zászló (fehér) Argentínából és egy 156-os Technical Assistance Manual - CD lapult:)

további képek később..